Rr e Kavajes

Guest
Re: Rr e Kavajes

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Pse do me m'prish pun ti mu? Masnej ku e gjete familjen /pf/images/graemlins/tipsy.gif?

P.S. Tulipani o goc. Kte ta garantoj /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

[/ QUOTE ]

Familje quaj prinderit e tu une /pf/images/graemlins/lol.gif ...ca kujtove ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku e gjete garancine per Tulipanin...
Apo u regje tashme, me brishtesine e avatareve /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

blendiys

Primus registratum

Iuu, qenka shtu popullsia. Tulipo,rastesisht, ke pas kaluar gje poshte ballkonit tim? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fante, me t'futme, copyrightin e fotove e kam une /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

Guest

tulipani e ka pas mu aty ku o bo kollovar kondra /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Tulipani_i_zi

Primus registratum

Pse Blendo nuk ma men serenatat qe m'ke pas bo ti mu e /pf/images/graemlins/laugh.gif?

O Fanta m'duket se i ni me ere( edhe pse virtuale)gocat Kondra. Qeka me i nejt vërtet larg Kondres /pf/images/graemlins/lol.gif.

blendiys

Primus registratum

/pf/images/graemlins/shocked.gif Mos ja kput kot /pf/images/graemlins/laugh.gif, une nuk jam grricur kurre me gocat e lagjes (me perjashtim te rasteve kur beheshin perjashtime) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tulipani_i_zi

Primus registratum

O Kondre shum kërko që me t'parën ti. Jam nja 250 km larg Kebekut. Tashi gjeje vet se ku /pf/images/graemlins/laugh.gif. Sa për rrugën e Kavajes pyt Blendin /pf/images/graemlins/lol.gif.

Guest

O Fanta m'duket se i ni me ere( edhe pse virtuale)gocat Kondra. Qeka me i nejt vërtet larg Kondres /pf/images/graemlins/lol.gif.

[/ QUOTE ]

Po pse kot te keshilloj une ty...Me vjen keq se je e njome ne forum, se ne u bom ujkonja te vjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Kondra e ka nuhatjen virtuale, me te zhvilluar se realen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendo, je mesuar te "vjedhesh" ti (hallall foton), po se dija qe paske bo dhe serenata.
Dole multi - talent /pf/images/graemlins/tipsy.gif

blendiys

Primus registratum

/pf/images/graemlins/confused.gif
Lere mi Kondren, halabak hesapi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Pa na trego pak me hollesishem pamjen fizike, nr e kembes dhe kraharorit /pf/images/graemlins/laugh.gif, gjendjen civile, ngjyren e flokeve etj etj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tulipani_i_zi

Primus registratum

O Fanta ma merr menja që Kondra është si puna e qenit që lef por s'han /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithatë duhet me bo kujdes /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Guest

Fante, te betohem qe as nje gur nuk kam vjedhur ne jeten time /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Ke vjedh, ke vjedh...po kujtohu mire, se i kam pa vete gjurmet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

O Fanta ma merr menja që Kondra është si puna e qenit që lef por s'han /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithatë duhet me bo kujdes /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

[/ QUOTE ]

Lere Kondren, po ruju ketij tjetrit, se ky i ka te dyja...(Blendi) ha dhe me lefje dhe pa lefje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjithsesi pergjigjet e pyetjeve qe t´ka bo, mund t´ja japesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Ah po, kam vjedh Adobe Photoshop dhe Macromedia-n /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keto jane akuza te renda Fante /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tulipani_i_zi

Primus registratum

Ç'farë masash don ato që kom pas apo që kom tani /pf/images/graemlins/laugh.gif?
Gjendja civile është: i çik beqare /pf/images/graemlins/tipsy.gif

it's me

Primus registratum

Hajde, na paska dale prape rruga e Kavajes keteja. Une jam happy se i mbarova provimet per kete vit /pf/images/graemlins/goofy.gif
Fante /pf/images/graemlins/kiss.gif
Tulipani i zi /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Nje prej meje dhe nje prej asaj qe po rrumbullakoset tani dhe qe sa here vjen thote : Ka e-mail per mua ?
Blendo urte aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Yyyyyy ça akuzash të ronda /pf/images/graemlins/tipsy.gif. Blendo, të doli pronarja ty kshuqë rri urt /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Tulipano, knej ka mu qent që lefin kafshojn mo fort po ki menien /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Fante, s'ke faj ti se tregohem përher gentleman un /pf/images/graemlins/laugh.gif.

It's, kush o tu u rrumullakos anej ka juve mi? Jo se knej ka ne rrumullakosja ka mor fun. Tashti ka ca dur e ca kom që dalin papritmas përmes rrumullaksis /pf/images/graemlins/wub.gif.

Guest

It´si, qenke rehat...ia paske hudh me provimet /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondre, une te mbaja per gentilmen te lindur ty, se dija qe tregoheshe kur do /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te kane hyp ethet e bebit me siguri /pf/images/graemlins/wub.gif qe s´po te ze as gjumi keto dite. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Nji gentleman duhet me dit me u tregu kur duhet /pf/images/graemlins/pickellonja.gif.

Vallaj Fante m'kan hyp ethet keq. Ky muji i funit do m'duket i gjat fort /pf/images/graemlins/cry.gif.