Rr e Kavajes

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Rr e Kavajes

A mund ta di ne çfare kafe jeni mledh te rruga e Kavajes dhe ja keni shtruar muhabetit per shtate pale qejfe dhe nuk boni asnje telefon, apo jeni te gjithe tu therrit neper dritare? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj Tonce duket që s'ke kalamoj /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Duhet me prit edhe 2 muj para Yp-Xhixhizmit /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tu u thirr nëpër penxhere /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Do kafe ti?

[/ QUOTE ]

Jo une nuk du kafe se nuk du me u gdhi prape me ty ketu. /pf/images/graemlins/laugh.gif Po te jeni tu pi ndonje gote vere per te shku ne krevat me gaz dhe hare pse jo?? /pf/images/graemlins/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Drejt e ke ti po hec e fol me doktorrin ti jo me mu /pf/images/graemlins/laugh.gif. Masnej duhet me fol me nai mam ti që t'i morrësh vesh gjonat si duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dali, ven, konjak, wiski, ça t'kesh qef që mund të nimoj me flejt. Megjithate pare veç për kafe kena /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Tulipani_i_zi

Primus registratum

Ç'farë gentlemeni je ti me Kondre që i ofron gocës vetëm kafe? /pf/images/graemlins/ooo.gif M'duket se dashke me e majt zgjut deri n'mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe leje rehat grun e shkretë se asaj rrezik i ka shku menia për vete por s'ka ç'bon /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tulipani_i_zi

Primus registratum

It's me faleminderit për t'puthmet dhe urime për provimet.
Që mos t'ngelem borxh po ti jap me gjithë interesa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Leana

Primus registratum

Une shume mire jam..Kemi ndruar zyrat dhe nuk hyj ne AF se kam around shume njerez..Shume mire..Mezi pres te marr pushimet te iki ne Dhermi.Ti mire je?

Leana

Primus registratum

Jo do iki tani ne fundjaven qe vjen se kam ca leje te prapambetur..Pastaj nga fillim i gushtit marr lejen tj.Me behet qejfi dhe per ty...Ka rendesi kur te tj jane mire...

Kondrapedali

Kondrapedali

Iket hee!, se mos boni gafe me u duk perseri kendeja /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ta lshoi gruja kompjutrin e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Kondre, ke fillu me u bo grric i keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ka pak vetëm. Nuk e di se ka m'vje /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Le te vije nga te doje...rendesi ka qe te shko /pf/images/graemlins/laugh.gif

E mir mir...ti gjejm telat prap tyve /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Hajde, na paska dale prape rruga e Kavajes keteja. Une jam happy se i mbarova provimet per kete vit /pf/images/graemlins/goofy.gif
Fante /pf/images/graemlins/kiss.gif
Tulipani i zi /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Nje prej meje dhe nje prej asaj qe po rrumbullakoset tani dhe qe sa here vjen thote : Ka e-mail per mua ?
Blendo urte aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po per mua ka email? /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
itsi /pf/images/graemlins/kiss.gif
rruga /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

ore, a ka nigju njeri nga Shota /pf/images/graemlins/idea.gif