Rr e Kavajes

sweet eda

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

KOndre per ato dugajat qe po flitshe ti pra mo, me kallasha.....

he mi shire shyqyr qe erdhe se ti e sjell n'terezi ket rob /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif leje se e kam shit me pjese kondren /pf/images/graemlins/laugh.gif cik ne kanada e cik ne tirane mes eniad dhe sorrow /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Weee sa i padit tjetri. Ene n'poliçan ortodoksa ishin /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

Shire, vetëm n'dy vene m'ke shit ti mu e?

P.S. Kjo fjalia e mosipme s'ka as i llaf anglisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Po pate bere ndonje matrapazllik vete ti, mund te jesh shit dhe ne me shume vende /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po fitimet s'me kane ardhur akoma /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Jo jo fitimet e Kondres i kam marr vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Une i kam fut ne banken time.Nuk i ndaj me njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ti mos luj ka përqindjet e larta ate boj. Jo për gjo po nuk parashikohet që t'ulen për 35-40 vitet e ardhshme. Masnej tu pa tu bo se ku ka mrrit shkenca se mund të bojm edhe nai ndrrim interesash /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Shyqyr na kthyn rrugën se na e kishin hudh ke plenat plehrat /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

I love new york

Primus registratum

shi kush e paska sjell kaptinen /pf/images/graemlins/smile.gif

o dhi, gjalle je mi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

TEDI

Valoris scriptorum

GJalle mi gjalle o Dhija ka bredh male m male derisa gjeti i anten satelitore ne lidhi lapatopin e vet me pru kaptinen knej ...

TEDI

Valoris scriptorum

o e Zon Tu Mlej Dhit Tani se do marr qumshtin ta zij ta boj kos ne t na jape ne Dhallt me t Futme ...

Shtat Uj i kos +dhalle me t Futme ...

Copyright HOtjaaaaaaaaaaaaaaaa...

SERIOUS^GUY

Primus registratum

ej pash nerin mos boni llafe se s ka lezet kush o ke rruga kavajes e djeg jorgonin per 1 plesht osh i nerum i rrespektum deri n detaj