Rr e Kavajes

ladouce2005

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Jo zemer, je e logel ti /pf/images/graemlins/smile.gif
Por, do jemi pare neper rruget e atdheut, se nje pellembe eshte /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

Shif shif, qenka mbledh perseri grupi, kesaj rradhe me gjak te ri. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shif shif, qenka mbledh perseri grupi, kesaj rradhe me gjak te ri. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Blendo me thirri era e gjakut t'vjeter muve /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Prit o prit se kisha bere nje gafe atje siper /pf/images/graemlins/laugh.gif (e korrigjova)
E pandergjegjshmja ime kishte nxjerr koken dhe me kishte bere me te vogel /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Blend, kjo rruga ketu po ja merr asaj reales /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
trego "shoket" me pm, qe mos ta marri vesh gjithe lagjia moshen /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Aman se me ka marre malli per ligustrat dhe mimozat qe tani nuk ekzistojne me.
Iola, na hudh ndonje foto te fresket, bejna qefin. /pf/images/graemlins/wink.gif
Shire, mire jemi, duke u rrit perdite /pf/images/graemlins/laugh.gif . Si ka qene bukuroshi i vogel?

ladouce2005

Primus registratum

Si rrush eshte /pf/images/graemlins/smile.gif thank you
Ndoshta shifemi kete vit, e t'a shikoni pak sa eshte rritur. Me ore rritet ne fakt, me duket sikur e gjej te ndryshuar cdo dite pas pune /pf/images/graemlins/wub.gif
KA fillu me fol /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Tyt tyt, t'kap gje me dore se mos e morim m'sysh. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ej, sa vjet u be qe thua, "me kismet vitin tjeter do kalojme andej"?? /pf/images/graemlins/shocked.gif

Blendi

Primus registratum

Ju po deshet ndonje informacion per gjendjen aktuale te rruges me thoni se e bej perdite /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

une do t'pysja a kalojne femra t'bukura. Po e mora vesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fante, mos ma kujto lagjen, 21shi /pf/images/graemlins/frown.gif
prap se prap shpin e kom aty hala.

blendiys

Primus registratum

Po qe paska qene vertete rruge e popullume /pf/images/graemlins/smile.gif
goca t'bukra gjithmone kane pas kaluar tek ajo rruge, s'po permend emra se po na del ndonjeri me shprehjen, "kishe gjo me ate gocen ti"? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Blendi@ e di mo, po puna eshte se ne kaluam andej, po jo shume afer jush, dhe ishte koha kur bebi ishte akoma i vogel... /pf/images/graemlins/frown.gif
Por, do e hame nje dreke te gjithe, mbaje mend /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kishe gjo me ate gocën ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po paska pas kom të mar BabLymi.

Kavajsa, paskët qen djeg içik për Rrugën.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif për gocat e bukra që kalojshin anej.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

E para jashte teme: Shirja jep fjalen gjithanej dhe s'kalon gjekundi perveçse Tirone. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E dyta ne teme: Rruga Kavajes ahh rruga Kavajes duhet me i bo nje konge kesaj rruge /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ka pas çuna dhe goca te bukura sa te dush.Ke kisha rrinin çunat qe gjunin gocat e Qemalit,ul ke shkallet tu prit oren e daljes nga mesimi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Kane pas qene nje grup çunash te farmacia perballe kishes e tu kalu perdite aty i kishim bo shoke edhe pse ishin me te rritur se ne /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ama dielli kur te binte ne koke eeee ta bonte vrime po po ka qene rruge e nxehte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif Dahlia, ankohesh ti? Te kam vizitu me shpesh se asnji /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Plasen rrenat ktej. Une psh, nuk kam gjujt asnjehere prapa kangjellave te shkolles! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shire, je e falur, the bill goes to you. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

:lol: Dahlia, ankohesh ti? Te kam vizitu me shpesh se asnji /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
E ke per detyre

Normal Blendi@ qe s'ke gjujt s'ka pas shkolle te rruga Kavajes /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Blendi

Primus registratum

tashi un jom cun i lagjes aty dhe mlejohet me bo kritika. n'fakt kritika s'kam se rruga eshte persmarit. Ne ca kohe rrishim te samsungu, sa ishto bo atehere, kushedi si na u dukte ai neoni i madh.
Desha vetem me permend se per qejf i bisha nga myslym Shyri. me hijen e geshtenjave te egra. Ehhh.
Ca robsh nostlagjik qe jemi ne
pa shtylle kurizore
/pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

Boll Blendo se na bone me qa´.
Cun nostalgjik /pf/images/graemlins/smile.gif

Lagjia n´vend eshte ...mbase eshte zbukuru me shume, po komshijte s´jane ata qe kane qene.
Jane Multi - Kulti tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

Ahhhh rruga e Kavajes..Aty kishte shtepine mesuesja ime e pare...10 vjec isha atehere, dhe rashe ne dashuri me te /pf/images/graemlins/laugh.gif!!!