Rr e Kavajes

sweet eda

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Mbase nuk eshte vendi i duhur per adds por kam nje shoqe qe eshte looking for babysitter in Boston, she has a 1 year old baby girl.....if interested me shkruani PM.

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi kalamoja. Pllaqo, pse shkru i or mas Lenkës ti?

Tedo, 200 metra mo ka Kombinati i bi t'jesh komshi me Kolegjin turk /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ça kërko aty ti?

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLLAQI *PLLUQI:
[qb]
working_hard.jpg

SHUQYR KONDREN E ZUNI GJUMI :rolleyes:
:lol: [/qb]
ky qenka kondrjaaa :eek:

e un q1 kisha ba tan at fantazi per te :devil:

pfff :sleep:

ps: Pllaqi, :lol: shUqyr :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja mirdita iherna . UN isha 200 M para 21 jo mas 21 ... UN jom ka rr ELbasonit Robo po aty e kisha afer ate net caffene ne e futa kaptinen ...

Kondrapedali

Kondrapedali

10 lek t'reja /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Mirmjesi lagja. Tedo, nuk u sqarove se ça kërkojshe ti ke Kolegji turk /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Dera, të lutem shum mos përdor imazhin tim për fantazit e tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

I love new york

Primus registratum

Dera :lol: :lol:

Bluçke :kiss:

nuk me erdhi asnjhere ajo gjeja /pf/images/graemlins/frown.gif
mgjth te kam xhan e mos u merzit eeee, mjafton ideja :kiss:

KOndre what's up doooooo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Içik si shum personal ajo pytja Lenke :devil: .

Lodh e pagjum vallaj sa s'ka mo. Po i futa nai gomarllik sot mos ma veni re (ja hudha për sot :devil: ).

Po ti ça ke bo nai gjo interesante këto ditë?

I love new york

Primus registratum

edhe une vduqa per gjume :sleep: - as mua nuk me merret parasysh po bera ndonje gje te jashte rutine :devil: :tipsy:

nothing much, ja kete weekend ishim me Shiron & Co ne plazh e ne piknik dhe kalum mire, u djellosem nga pak, vecse Arragornin e kemi me icik kolle :shrug:

Kondrapedali

Kondrapedali

Pse kshu? I kaloi nai mizë pa përtyp? /pf/images/graemlins/laugh.gif Pranej nuk u duk'ka Shiro knej sot?

I love new york

Primus registratum

pse ca kujtove ti - Shirua eshte very dedicated :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

kondre po Caberneti jot si eshte :devil: :goofy:

I love new york

Primus registratum

what is your favorite wine (country of origin I mean)

pastaj good wine and great spirits is the best asset you can have :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Shqipnia :shrug: . Kom pas bo i ven vet që me të hik petlla. Akoma s'kom pi ven mo t'mir se ajo megjithse shpesh nuk e kam kursyer paren. Ndofta ka të bëjë klima dhe natyraliteti i rrushit /pf/images/graemlins/wink.gif .

Për ate tjetrën, great spirits make wine also good /pf/images/graemlins/wink.gif .