Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

bona

Primus registratum
Re: Re: Libri që ke në duar.

sa mbarova librin; Memoirs of a Geisha.
author: Arthur Golden.
Please lexojeni.

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] "Novecento" i Baricco-s dhe "full of life" i Fantes [/qb]
Ofeli, Baricco me pelqen shume, megjithese nuk i ndihet fare fama ketej tek une. Novecento nuk eshte perkthyer akoma, por me kane derguar ca pasazhe ne italisht dhe ishte spectacular.

Danae

Primus registratum

me keshilluan Hollesirat fatale te Teodor Kekos,ia vlente,shume i bukur,mgjs jam tronditur nga realizmat e prapaskenave.

Editim me kerkese te shkrueses per nje liber te dyte qe do diskutohet me vone

Cassandra

Primus registratum

Algebra Lineare e Geometria nello Spazio... sapo futa me nje cep Elementi di Analisi Matematica /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam dale icik jashte teme huh??? :rolleyes: E kane fajin provimet... jo une :tipsy:

ujku81

Primus registratum

Une po lexoj " Tekniken BAnkare " se e kam provim!!!!
PO kur te mbaroje sezoni dua te lexoj " Leter babait " nga KAfka
NDonje mund te me thote se ku mund ta gjej Xhojsin ne Shqiperi ( them Uliksin dhe Zgjimin e Fineganit )!!!!!!!!!!!

I love new york

Primus registratum

po lexoj "Hollesira Fatale" te Teodor Kekeos (ndjese paste) dhe eshte shume real dhe shume interesant. ka nje teknike te vecante te shkruari Keko qe eshte shume origjinale, aktuale dhe disa here harbute (si realiteti).
Jua rekomandoj...........

Rambla

Primus registratum

Sa mbarova "Il ritratto di Dorian Gray", si duket nuk me paska bere vetem mua shume pershtypje. Ishte inevitabile, Wilde eshte bote ne vete, fantastik. Tani po lexoj "Tesi i d'Erbervileve". Deri tani duket shume interesant. Kur ta mbaroj do t'ju them.ciao

Blendi

Primus registratum

Shkretetira e Tartareve, Dino Buzzati, me mire vone se kurre.
Ndonje koment?

Alba Shehi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] "Shkretetira e Tartareve", Dino Buzzati, me mire vone se kurre.
Ndonje koment? [/qb]
Kur te mbarosh librin do te te pelqeje me te vertete. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

ps. Jam duke lexuar nje liber tjeter te ri te I.Kadarese : "QORRFERMANI"

Eshte me te vertete i bukur.Per mua Kadareja mbetet i madh!

shpresa

Primus registratum

Nje gur per Deni Fisher - Robbins
Historia vazhdon, po me pelqen jashte mase si liber.

cokus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ujku81:
[qb] Une po lexoj " Tekniken BAnkare " se e kam provim!!!!
PO kur te mbaroje sezoni dua te lexoj " Leter babait " nga KAfka
NDonje mund te me thote se ku mund ta gjej Xhojsin ne Shqiperi ( them Uliksin dhe Zgjimin e Fineganit )!!!!!!!!!!! [/qb]
lexoje plako se esht shum i bukur!

cokus

Primus registratum

un tani sa mbarova librin shtepia e shpirtrave.kisha par filmin po librin se kisha lexuar dhe deri tani esht libri me i bukur qe kam lexuar.nqs nuk keni pasur fatin ta lexoni mos humbisni kohe dhe filloni ta shfletoni.kurse tani jam duke lexuar "KUJTIMET E VEGJELIS"nga ENVER HOXHA :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Skunk Love:
[qb] "Nje gur per Deni Fisher" - Robbins
Historia vazhdon, po me pelqen jashte mase si liber. [/qb]
Eshte i mrekullueshem, do me kujtosh kur ta mbarosh, vecse eshte shtypur me shume gabime ortografike, shumeeeeeeeeeeee.
/pf/images/graemlins/smile.gif

Sara

Primus registratum

Jam duke lexuar librat e Jane Austen. Sapo mbarova "Pride and Prejudice". Eshte nje romance ne vitet 1800. Dallimi i klasave perben nje pjese kryesore ne liber,dhe nuk eshte shume serioz,por mesazhi i ketij libri eshte fshehur ne karakteret dhe opinionet e tyre. Liber shume i pelqyeshem dhe i kendshem,por mbarimi nuk eshte shume surprize.

Danae

Primus registratum

Sapo mbarova Stine e merzitshme ne OlympMe pelqeu jashtezakonisht,nuk e di pse kisha menduar dicka te tille ne lidhje me hyjnite,Kadareja edhe tek Eskili ky humbes i madh,arrin te parakaloje mendimet dhe thjesht me ben ta admiroj,por tek ky liber kishte nje miks te historise dhe te trillit,ne menyre te perkryer.
Ka dicka qe me kujton Kunderen,mbase e vetmja arsye eshte se jane nga vendet lindore dhe shkruajne per ta,apo ne lidhje me ta,por edhe kur e lexon ndien nje shije te dickaje qe njeh,qe e ke perjetuar dhe per te cilen fjalet te kane munguar qekur.
eshte si te thuash:me ne fund dikush foli.

Status
Not open for further replies.