Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

GJYSHI

Gjyshi
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

Nja 1 ore nga Londra apo nuk ka ardhur e fresket fare nga Shqiperia

ere

Primus registratum

ca thua na ka sjelle ndonje gje qe andej? bej te fala nga une, do vij ta takoj se shpejti

ere

Primus registratum

po ca thashethemesh na ka sjelle? po rakia nga eshte? hajde shprehu

GJYSHI

Gjyshi

Thashethemet nuk thuhen ketu duhet te takohemi te te tregoj,rakia eshte e zier vete nga gyshi dhe eshte raki rrushi, me nje fjale ilac.

AnilaM

Primus registratum

Hej o dushku vetem kaq more ka shqip.... ti.
Ore meqe ra fjala,dushku ka ire ti per n`shqip,ca linje more,se ne un e kam nermen me shku,por du me gjet i linj t`arsyshme(ka lakat)ne t`shpejt.Kam pa ka komp... por no njoni ka ju,qe ka qene, mund t`mjapi noi zugjerim me te sakte.Mthane me marre londer-bari(air),bari-tir,me traget,po se di si me pronotu ato biletat e tragetit prej knej,mos me u sorrolat neper rruge ,se jena ne me kalomoj.
pretty po ti ke nermen noi rruge shqip.. ,mund takohena,pim kai kafe i fusim ne kai rraki ,idore theshetheme,ne.....?shpi t`vet c`do kush.
shendet t`gjithve.

GJYSHI

Gjyshi

Pershendetje Ani Tr.
Mos u mundo me gjet linja te tjera, deri ne Mars duro dhe merr linjen Gatwick-Rinas , ma merr mendja me e mira dhe me lira.
E sa per takimin hajde pra goca hidhuni kush eshte per Qafe Krrabe.

AnilaM

Primus registratum

DURO thu ti, mire e ke ,po 6-vjet pa pa shpin si thu ti dorohet,se kur ishim pa dok.. hajde mo s`kishim ca me bo ,po tani qe i kena ,sikur s`shko.Ti e ke fjalen per linjen qe do hapet se shpejti ,po sikur t`kthejne menje prap kto glezet,shqipri hesapi korrupsion i gjalle.Masnej po ne te glis qendrore duhet me u paraqit patjeter n`londer,ky Air i birmingahmit s`do kete noi t`drejte linje per shqip..?!
Dushku .... po ka rinasi per n`qender ,

AnilaM

Primus registratum

c`far linjash ekzistojne per ne qender,perveqse taksive?
Pretty mire ti ,pse sflet,apo s`te konfirmuam qe dime me pa filxhan:}.Hej po c`ne filxhani ,je beqe moj e urruar,t`ka shku menja me u feju???S`bo keq cdo gje ka lezetin e vet.
Ok cuna e goca,po iki flasim prap.

GJYSHI

Gjyshi

Ani qenkemi komshi ne midlands jetoj dhe une e kam shku ne heathrow nja 10 here tortute e vertete.Rinas- qender merr fugonat lale .Pretty ka hum fare si ka dal gjo nga filxhoni .
Ju uroj shendet ingliza

AnilaM

Primus registratum

Flm Dushku.Pretty ka a zhduke,he moj se shaka beme ,mos e merr seriozisht,(kot fare ne kjo):).Mora vesh se te djelen ne birmingham do te jepet nje koncert shqiptaresh,kush ka ju ka nermen me shku,pretty,dushku....?! un kom ne karravanin mas he he he.
ok kur tju vij orreksi me shkrujt paraqituni,deri at`here ,pacim,ne ja kalofshit mire.

ere

Primus registratum

hallo angleza..me falni per vonesen po me ishte semurur kompjuteri...Ani mos doje te thoje qe ti dhe Dushku shihni filxhan /pf/images/graemlins/smile.gif....ca beni si jeni? mire besoj..Dushku si e kam plaken tende? bej sh te fala...... /pf/images/graemlins/grin.gif
ej ketej nga londra kemi koncert shqiptaresh ne wekend...bileta £3o ...kush do vij? une po 1 here /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

AnilaM

Primus registratum

Pretty u kethve moj ,grip t`lehet paska pas komp..,shyqyr,se k`tu doc... t`kpusin ne mes me t`sheru,nejse wellcome.Sa per punen e figjanit hic mos u merakos ,pa gjo s`do te te leme,ti te vish per kafe ,ok apo jo dushku,ti bijme ner gocec he ?.Koncerti do te shkoj ne ta dini ju t`londres se ne e kana mo t`lire bileten 25£,do thoni ju na majne me hater,pse jo,jena mo t`zehte,qender hesapi.
Hajt pra tja kolojme bukur n`koncert,ishalla mos plasi se e kana per zakon.
weekend te bukur.

ere

Primus registratum

Ani flm per mirepritjen e ngrohte, shyqyr se ketej ka plas ftohma keq /pf/images/graemlins/frown.gif...kam hall se Dushku do mi thoj te gjitha genjeshtra ne filxhan , mos me thot te ka dale 1 mashkull me shkronjen D qe te pelqen...hajd te me dali nami kot pastaj... /pf/images/graemlins/shocked.gif
Degjoni cohuni e kerceni e defrehuni ne koncert.. /pf/images/graemlins/rockband.gifAni kaloja Bleones e di vet ti... /pf/images/graemlins/wink.gifDushku besoj se ti do kehs ndonje gje ne mendje /pf/images/graemlins/tongue.gif

D-J

Forumium maestatis

prettie ma ndrydhe qafen, ka rrezik te coj ne kembe ekranin

hey grup na thoni cik per kto koncerta se u asimilum fare

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

po mire ti vetem lart di??......
he pra ne wekend do behet koncert me shqiptar ketej nga londra me duket se eshte atje ku u be portokallia....te presim ..harroje ate rock & roll..te presim te na behesh prap shqiptar....

GJYSHI

Gjyshi

Me falni per vonesen ,jam teper i zene
Pershendetje Ani ,Pretty.Si po ja kaloni
Sa per filxhan ta them une si ma do Pretty i marr shkronjat e alfabetit me rradhe e numrat 3 e 5 cdo 2 sekonda hahaha.
Hej pretty ke nei menje se shkronja D te ka dale me 3 ne fund
Ne koncert nuk vij dot teper i zene me pune me ka kaluar the deadline dhe jam underpressure.
Knoni e kerceni edhe per mu atje
me tregoni si ja kaluat kur te ktheheni
Bofshi qef

pitinusha

Primus registratum

mirmrama shqiptaret e anglise e te gjith ku ndodhen ane e mban botes .Po pse thoni se shiptart jan ftof ktu ne angli itu ku ndollem un jena i grup i lezetshem shiptarsh qe mledhna per festa eper ditlindje e munohena me majt gjall traditat shiptare tash shyqyr jena ba tan me letra e kena pse mu mledh.pershendetje nga pitinusha

AnilaM

Primus registratum

hej kalamoja k`tu ne qytetin ku jtoj sapo ra debora e pare e vitit ,do zoti man deri neser me lujt pak me topa bore ,heee.pretty mire ,dushko he mer ca bo mire?hajt se do flasim prap.pacim