Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

ere

Primus registratum
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

provoje 1 here dushku se si dihet keshillen e anit....
uji nuk e di nese eshte rregulluar ende se kam nder mend qe heres tjetr kur te futem ne dush mos te futem vetem....
Dushku ku humbe ore? akoma si ke mbaruar karamelet?

AnilaM

Primus registratum

ja pra ku qendron difekti i ujit,qe te qendroje don double efekt,njese,vetem mos ulerit shum heres q1 vjen ,se nigjojne ne komshinjt,ne infektohen ne ato masnej.
dushko akoma n`pun ti mer ,ku do i cosh gjith ato leka mer amon,pasnej ku osht fotoja,nese je i bukur,vertetoje apo jo pretty,fakte ka ,ska ,ja pra ....:)) )
qe ku jom ne una ,,i bjonde ne i brune,

GJYSHI

Gjyshi

E c'mkeni zon ngusht ju mer amon
Nejse per ty Ani asht kollaj se neser jam ne cov duke punu atje,st michaels road ne ball hill po deshe me mpa sa i bukur jam vetem boje i xhiro anej e shif nji fugon ne fund te rruges me nr tel 01386......ose 07973......
E sa per kshilla nuk bo dermon as Fadili i Lies n'problemin tim jo santa e karramele e me the e te thash
Leka thu ti Ani as nuk kam as nuk marohen se po punojm sa per i kore buk hahaha
Kujt i o prish rrubineti mer jahu?
hajt se po ua rregulloj une apo nuk kom xperience nat fushe ua bllokoj direkt mos u rrjedhi rrubineti kot mo
Une ua bllokoj anglezave jo juve q1 ju kam patriota e nuk rezervohem me ju nihmu.
nihmoni ne mu fakirin me hallet e mia mos u kurseni,rrubineti im o tamon po ujti del i ftoht fare
O Prett po duro o te shkreten foto a qeke shtatanike ti mi goc mkupto jam strest and deprest me nji kohe te dyja
E pse boni ju te dyja sikur nuk m'doni me ju da permedisi se desha me thon me u fut n'mes
Ho pra mo ma boni i cik qefin lales
Zoti ju rujt

GJYSHI

Gjyshi

Ej ku jeni nuk po ju nihet zoni tani ,apo i rregullut rubinetat kte fundjave

ere

Primus registratum

si the????? cfare????? uaaaaaaaaa
po ti qenke dhe hidraulik?
meqe erdha uen ketu !
hallo
si jeni si ma keni kaluar wekendin?
dushku ke ber qef ndopak?..apo ke bllokuar....meqe je sh i experiencuar...Sa zemergjer je ..hallall..lum si ne...
ca te bej dushku jam i cik e padurushme...durimin e coj diku tjetre prandaj...(kuptoheni ju tani)
Ani ku je moj..ma cove dhe ti foton..eee..nice..po me dukesh si ndonje psikologe aty..ke po studion mua apo dushkun? kete te 2tin me duket qe po ben pallatin..ja dhe 1 tull ashtu te keqen...

GJYSHI

Gjyshi

Hallo!
Una mire po Ani ka hum fare u trem kjo kujtoi megjithmen rregulloj rrubineta une
Po ju te tjeret mire fundjava?
Ani si nuk erdhe te me takosh te bejme nje dore muhabet,megjithate te merkuren jam perseri atje mos e humb rastin
Ore ketu ne angli vetem ne te tre kemi ngelur apo si eshte puna
Edhe pitinusha u duk nje here dhe u zhduk pa lene gjurme
Shendet

ere

Primus registratum

uaaaaaaaaa dhe ti dushku po jam une ketu me anin sa per 700 apo jo? pse kishe ndonje gje ti ste pelqejme ne apo cfare?
ka mo ka plot po nuk ua ka qefi te shkruajne ketu...nuk duan ti nxjerrin fytyrat jane be dhe ata si anglezet te ftohte akull!...uuuuuu
Ani ku humbe moj goce? e bere dushkun te ndihet fajtor tani...Dushku une nuk kam asgje kundra per ate punen tende te bllokimit...
Po ketej nga zona ime kur ke nder mend te vish te bejme nja 2 pare muhabet si plakat-bla-bla....
bye-bye

AnilaM

Primus registratum

Hola t`gjithve.
Shoh qe qekeni mire t`gjith,dhe gezohem
kurse una kom qene s`mure me grip,pranaj s`kom dala kenej.Nejse tani jom me mire,shresoj me kaq.
Dushku ,neser po pata kohe do dal anej per i dore muhabet, por caveni saktesisht eshte ,se nuk ja vle me bredh ,
muhabeti i shtriges s`paska dal gjo me sa shoh,nigjo,hiqe qafe ,ze noi t`hajrit(megjithse t`gjitha k`tu i sh*t jon (sorry)).
Sa per muhabetin e punes: ,un jom prej atyneve qe e respektoj punen,
Pretty ...foto tjeter,kete radhe ke dale i cik si melankonike,kush t`ka merzit moj aman,hidrauliku qe s`ta rregulloi akoma rrbinetin,dushko tajkserat e ke boi i gjiro ka goca se ka me na u ftohf, m`asnej ti e di kujt ja ve fajin ajo(hilikut).
Psikologe .... ehhh sa mire do te ishte po te ishte ne realitet,po qe do se....!
kom me von i t`jeter.
Pitinusha ,ajo e tha :simungo shqnia,kesisoj i lejohet mungesa.
ok goca e cuna ,flasim prap.

ere

Primus registratum

he moj erdhe ti? mire shyqyr se na trete..mire mua qe me ka zen gripi nga uji i ftohte po ty moj goce cne?
dushku me premto qe neser do i blesh 1 caj po e takove...
meqe the per foton melankolike ja po coj kete me dhembet perjashta...
dushku degjo mua shtrigen po se vrave shtrige mbetet...(se mos e vret me te verte ore)
ani te uroj te shkuara...
a po harrova tju informoja qe te shtunen u bera tap fare..kam pire kaq shume sa te djelen kam nxjerre dhe zorret e barkut..se mos jua shpifa..
ca kam pire? ca te doni ju..: wiski. ver te kuqe, perfundoi em vodka..shyqyr qe isha ne shtepin e kusherires te me mbanin se ika une fare nga tepeleku...nejse
flasim

TEDI

Valoris scriptorum

Hajt se po erdha un n Uk do pish konjak ALbanez ...

AnilaM

Primus registratum

flm pretty per urimin,jam shum me mire.Kush ma ngjiti,te tjeret,c`ti besh jom shum magnetike , nejse.
Te ndodh shpesh te behesh tape ,dhe pa na thuaj me hollesisht cfar ben ti kur behesh tape,thyen ndonje gje ,a puth no nje ,a ... ku ta din ,jepi fol.
Ket rradhe tek kravati (foto) dhe si zakonisht vape, sekelldi , po ne vere si ja bo ,po mire dhembet ku jon ?
heeee -i ka beqarija k`to mi goce,por do te kaloje.
boll me ty ,tani po kaloj tek Bradi.
Kalova anej po harrova nr e tel ,dhe kshu dola huq, nejse shpresoj heres tjeter do ta takoj ,nuk merzitet ai jo,o cun i mire.
Tedi ,si kshu ke nermen me u transeferu kenj ka u.k,mirese te vish,por na thuj se ku ke nermen me e hap ket lokalin ti (ne cilen zone te u.k) sa per konjak ka me tec mire xhiroja e shef pretty-it i pelqe alkoli, muve po ashtu ,padiskutim ne dushkut,ku i dihet i prishet menja ne noi tjetri,
nejse do flasim prap pacim

ere

Primus registratum

ckemi ani? e kisha cu me pare foton me dhembet perjashta po ja po e coj serish...
me ndodh ca ani kur dehem...ca bej? kesaj radhe e kisha me te qare..e fillova me te qeshur edhe pastaj ja plasa kujes e hajd te mbahesha ...po zakonish kur dehem jam sh energjike......
boh sa inat me vjen si nuk jeni takuar ju te 2? si vajti kjo pun kshu?
hej bradi ku je?

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
konjakun ore ca tjeter?

[/ QUOTE ]

A Ok Me ... PO erdha do ta ruj i shishe ta pijm bashke ose m grup c rendsi ka ...

GJYSHI

Gjyshi

M'keni ftu per konjak po me c'rast
Kush ishte se mora vesh, ted une jam gati per konjak pretty po ashtu ,Anit po ja prishim menjen me nje karramele
Une sa e mbarova nje Skenderbe para nja 2 javesh tashi ka ngel thate vetem ca raki per Babo Natalen
Goca a shifni si ka bo dobi verejtja ime fillun me e qit koken kto si fanta spathi
Ani fundjava do jem andej perseri
Pretty shpresoj te jesh mire
Shihemi se shpejti

TEDI

Valoris scriptorum

Dushko un JOm Ala m Shqipri ne knej pi PErdit ka i got ... KIsmet kur vij du t mor nja 10 shishe ...PO erdha gjithmone ...

pinkparadise

Forumium maestatis

tedo ti nuk je ne andli keshtu qe ske pune tek kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif
OUT /pf/images/graemlins/lol.gif

ere

Primus registratum

he ju te 2 ca kerkoni ketu? akoma s'jua kane dhene vizen?....sa keq me vjen per ju...se keni iden ca po humbisni....

Ckemi ani? dushku? si po ja kaloni..
une mire jam Dushku top..pak e trishtuar keto dite..se di as vet kshu po me ecen...
mire te jeni ju pa une ska problem....
e ndjeni ndopak atmosferen e festave apo jo? mua sme duket fare sikur po vijne krishtelindjet.....
ika ika se mos ju fut edhe ju ne pesimizem...
baj-baj