Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

GJYSHI

Gjyshi
Re: Re: Ku jeni o Shqiptaret e Anglise?????

Mramja juj.E si the ti Ani ra bore edhe ktu te une e ma ka fut njoni me makine nga mrapa mka trullos fare. Hajt gezohuni pak me boren
Naten.

ere

Primus registratum

hallo... /pf/images/graemlins/wave.gif.ka rene bore andej nga ju e..sa xheloze jam.. /pf/images/graemlins/mad.gifketu hic mo shi dhe ftohte..pfffff...une ja kalova sh mire ne koncert..u ngrita kshu para karriges e fillova te tundja belin ..lere se ja kalova shakires.. /pf/images/graemlins/tongue.gifisha be bombe ate nate (si gjithmon) mire qe nuk shpertheva aty tek salla....cdo gje mire nga ju? Ani mire? e more emailin?..Dushku e cdmth nr 3? ku do te dalesh? jam shume e paditur... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Hej pitinusha pershendetje..me behet qefi qe paske shoqeri... /pf/images/graemlins/smile.gif
tani pacim ..shkruhemi ..Dushku na thuj na gje te re heres tjeter ..mire figure /pf/images/graemlins/wink.gif

GJYSHI

Gjyshi

Pershendetje Pretty
si ja kalove fundjaven,
une ne pune gjate gjithe kohes.Nuk kam kohe as te haje buke.
Sic e more vesh ketu nga ne ra bore dje por sot mezi dukej pak neper cepat qe se kishte zene dielli.
Po si mi Pretty se di ti cfare do te thote numri 3 ne filxhan,po eshte mire mi goce . Une i shkreti po mundohem te hedh ndonje fjale keshtu si me cep po ti spo me kupton fare apo ben sikur nuk me kupton.
Nejse kur te kthehesh na thuaj ndonje gje interesante.
Chear me up girl.
Pacim

GJYSHI

Gjyshi

Ah se harrova Pretty na dergo dhe neve nga nje email jo vetem Anit

AnilaM

Primus registratum

plasi xhelozia knej ,dushko ka e psonise k`et surat mer,un di per cun t`bukur ty ,nejse.Knej ka un,(d.m.th ku jetoj)cdo vit bie debore,pranaj mos u merzit dushko ,ka akoma dimer.Po ky X tra keq apo vetem sa t`ciku,i kerkove noi nr siguracioni,asihere mos u kurse n`ko raste.
Pretty ,beli mire ?ne un u tuna pak ,vetem valbona m`knaqi ,kto tjeret m`duket sikur vine vetem me morre lek ne kaq,nejse duhet me i ndihmu ne motrat ,vellrzerit tane .
patinusha qeka me fat,ktu ko jom un a ha ,z`bohet fjale per kshu gjonash,a ju besohet qe vetem me i familje kena shoqini hyrje e dalje,nejse u musum.
ja ka lofshi mire.

pitinusha

Primus registratum

pershendetje pretty girl dhe ani tr sa mir qe paskeni shkuar ne koncert se un nuk pata mundesi se isha ne pun .Po nuk po me mbet marak sepse per vit te ri do te mbldhemi te gjith keta shqiptart qe njifemi per ta festuar te gjith bashk sepse vetem sikur nuk shtyhet apo jo?ja kalofshi mire edhe juve te gjith pa perjashtim.

GJYSHI

Gjyshi

Ani une jam cuni i bukur,dont judge a book by its cover.Nje cike me ciku nga mbrapa nuk me beri gje.
Shihemi me vone

ere

Primus registratum

hallo Angleza... /pf/images/graemlins/wave.gifDushku doje foto ti edhe une dua foton tende te shikoj sa i bukur je se po na ben sh kurioz jo per gje... /pf/images/graemlins/devil.gifEmailin na i dergo na pM-ja e di vet ti ose po se pate problem identitetin tend hidhe ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif
pitinusha ashtu ehste e dashur nuk shtyhet vetem po ca te bejme dhe ne ku ti gjejme shqiptaret? ne rruge e di qe ka plot po hajd te zesh bes...te lumte ty qe ke gjet 1 shoqeri qe ehste per te qen.....
ndonje gje tjeter ka? /pf/images/graemlins/angel.gif Dushku si e kam plaken tende? ca thot? per vit te ri ketu e kemi? po si sme ftove per 1 kafe ore aman.. /pf/images/graemlins/rolleyes.gifnejse baj baj(pacim) per ata qe sdine anglisht /pf/images/graemlins/tongue.gif

AnilaM

Primus registratum

dushko pretty ceka goc kinge mer lal,ne thot se osht singel,e beso ti mer,nejse un po e besoj pavarsisht se shikimi shummmmmmm provokues.
Po he e zbukurut pemen apo jo,ka di ti kaloni festat e fund-vitit,ca dhuratash keni nermen me bo.
pacim flasim prap.

ere

Primus registratum

he mo shyqyr qe u be njeri i gjalle ketu..
pershendetje Ani.. /pf/images/graemlins/wave.gifoooo ani me bere te skuqem tani..... /pf/images/graemlins/blush.gif
Dushku me duket se u tremb nga fotua ime e spo i ndihet zeri..... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
une e kam parasysh si e ke zbukuruar pemen ti ani dhe me ke!
edhe une e kam zbukurar e kam bere me te bukur se sa jam vet.... /pf/images/graemlins/tongue.gifse mos e ha me sy..
une hic ne shtepi me familjen do i kaloj krishteilndjet dhe naten e viti te ri do dalim nga qendra.... /pf/images/graemlins/rockband.gif

ere

Primus registratum

Ej shife dushkun me ate avatarin sa i nervozuar e i nxehur eshte..
kush eshte ajo shtrige qe te ka rene me qafe ?..

AnilaM

Primus registratum

kojshia me siguri :? dushko hapja zemern shoqnis ,ne te miren t`dum,ja e sheh gocen (pretty),lene pale qeka s`kup m`rrafte pika muve,e vogel hesapi.
nese je me t`vertet i bukun sic thu,qite kryt k`tu.
ja qe mos te`tvij turp,ne un kom me von surratin tem por...
pa m`thoni si me e von se se s`di?
Dushko e rregullove pemen ti
ne un shpi per krishtlindje , vit te ri ka birmingahmi
pacim ,se shpejt prap.

ere

Primus registratum

po per ca jam une ketu Ani per tju ndihmua ne caste te veshtira jam...
shko tek kreu..shtyp ndrysho profilin tend aty..dhe shko poshte ku thote co avatarin tend..shtyp browse dhe do dalin tek dokumentat e tua foto nese ke dhe zgjidh e co..ndonje te vogel jo te madhe qe ta marre...
presim t'ju shohim se shpejti..
gjith dhe ty pitinusha qe te ka ik zeri fare te ka ik...

AnilaM

Primus registratum

Oops you change it again,ohhhh yes ,she did`t(kjo foto akoma me provokuese ,poshe e me poshte ...)
Dushko dicka ka goca s`po m`duket mire, i sekelldi e ka zon me siguri,mos te dhemb gje moj cupe, fol se ne per nihm jena ,apo jo shoqniaaaa,
jo per gje po eshte ne dimer hesapi,merre me shtruar xhan , merre me shtruar ,he si thu,ja pra keshutuuuu.
Po mire si me ja bo pretty se un i kom t`mdhoja fotot,mos duhet me provu me nxjerr nje me kamera te celularit se vetem ato jon t`vogla.
piti... e ka m`terezi ajo ,se mos i mungo shoqnia asaj,neve po pranaj e kena koken k`tu,(albf)

ere

Primus registratum

po nga celua beji ani se edhe une nga celua i kam be...
une skam ftohte ani i kam ndez kaloriferat e plasa fare....
nuk e di ca kam moj jo...se cme ka hipur 1 zagushi spo e marr vesh....vishuni ju se hallin tuaj kam se mos me ftoheni se une jam mesuar kshu.....

GJYSHI

Gjyshi

Kur i paskeni cu kto mesazhe ju te dyja
se po mgacmoni fort ju ,nejse prety e di cila shshshtrige me ka ra nqaf po me pak dhimje do kaloje.
Ja u shpreva tani hidhuni e ndihmoni ju shoqnia
Per i bukur ,i bukur fort jam po spo di cilen foto me ju cu mos ju bie te fiket e ju dukem si Brad Piti.
Pemen se kam zbukuru akoma po tu ardh asht viti i ri nja 5 milje nga shpia ime .
Flasim se shpejti

ere

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
vetem je n`shpi ne keto momente?

[/ QUOTE ]

ani me rafte pika tani e pashe pyetjen tende...
vetem isha e vetem jam tani..sa bera 1 dush qe here me vinte i ngrohte e here ulerija se vinte i ftohte.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
pse kete pyetje ani /pf/images/graemlins/confused.gifkishe nder mend te me thoje ndonje gje qe mos ta degjonin te tjeret?
shprehu.... /pf/images/graemlins/wink.gif

ere

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kur i paskeni cu kto mesazhe ju te dyja
se po mgacmoni fort ju ,nejse prety e di cila shshshtrige me ka ra nqaf po me pak dhimje do kaloje.
Ja u shpreva tani hidhuni e ndihmoni ju shoqnia
Per i bukur ,i bukur fort jam po spo di cilen foto me ju cu mos ju bie te fiket e ju dukem si Brad Piti.
Pemen se kam zbukuru akoma po tu ardh asht viti i ri nja 5 milje nga shpia ime .
Flasim se shpejti

[/ QUOTE ]
na ore mua sme pelqen brad piti me pelqen ai simaptiku tjetr george cloney...po pate ndonje foto si te atij me dergo e shpejto... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/angel.gif
viti i ti do vij 1 here nga mua pastaj nga ty dushku..
me rafte pika mua qe do ndihme ti...ja te jap ca karamele te embelsohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnilaM

Primus registratum

Jo ,menoj se e dyta jom un(sa per santen) dhe pasnej dushku,,sikur s`shko me e fut n`mes /pf/images/graemlins/smile.gif
dhe un pranaj tpyta pretty nese je vetem apo jo ,ja esheh qe paske pas problem me ujin ,ku i dihej noshta e kisha rregullu un,nejse here tjeter.
dushko futi i t`qerasme ne noi ven t`bukur , hidhja muhabetin per dhurat vitit t`ri ,ne shiko si ka me u bo shtriga hirushe.