Pyetje pergjigje te ndryshme

TinkerBell

Papirus rex
Mirëmëngjesi :)

Nëse duhej të zgjidhje qoftë edhe për një ditë, për të qenë fytyrë publike, një VIP dmth, çfarë do bëje ?

TinkerBell

Papirus rex
Haruki Murakami, pa dyshim :)
Kam përshtypjen se një bisedë me të, do ndryshonte shumë gjëra, në lidhje sesi i shikojmë dhe përceptojmë gjërat. Të paktën këtë kam kuptuar nga librat e tij, edhe pse nuk njihet si shumë social ai.

Po ju ?

Al-Punk

Still here
Haruki Murakami, pa dyshim :)
Kam përshtypjen se një bisedë me të, do ndryshonte shumë gjëra, në lidhje sesi i shikojmë dhe përceptojmë gjërat. Të paktën këtë kam kuptuar nga librat e tij, edhe pse nuk njihet si shumë social ai.

Po ju ?
Donald Trump!

5 castet qe te dhuruan lumturi dje?

Eléonoré

Valoris scriptorum
Edi Rama!

Sa te gjate i ke floket?

Dikush qe mendoi se me MASHtroi! Ai qe me ben te ndjej meshire.

Floket aktualisht i kam te gjate deri ne mes te kurrizit. Ondulacion natyral. Varet nga lageshtia e ajrit. I nderroj ngjyrat si te me doje e bukura zemer. Kur jam e gezuar i dredh dhe i bej kacurrela. Me duket vetja si dele. Kur jam ne gjendje neutrale i mbaj bisht kali dhe i bej nje dredhje te vogel si bisht derrkuci. Kur jam serioze i shtrij komplet dhe me duket vetja si dhi ose cjap. Floket i pres pa problem se ashtu sikur dhe thonjte me rriten me shpejtesi fenomenale. Me quaj te bekuar.

Cilin aktor filmi do te kishe deshire te takoje?

Eléonoré

Valoris scriptorum
Sigurisht (my alter-ego)!

Ku do i besh pushimet kete vit?

Al Punk,
Mos t'i krihte edhe ty mamaja (nena-gjyshe...ne anet e mia) floket ne kete menyre kur ishe i vogel ? Une edhe vajzes edhe djalit keshtu ua krihja floket kur ishin te vegjel. Ua beja me xhel dhe i therrisja «spike», frymezuar nga «Land before time».

Me duket sikur kam mijra vjete qe pushoj. Tani kam nevoje per pune Zoti Al-PUN-K. (Libri i Jobit-testamenti i vjeter).

Cfare ngjyre i ke floket dhe a te ka vajtur ndonjehere ne mendje te besh nje tatuazh por nuk t'a ka mbajtur menderja!?

Eléonoré

Valoris scriptorum
Nese do kishe mundesi te haje nje darke me nje shkrimtar, ke do zgjidhje?

Daniel Srsa. (Astrophysics i perzier me Deizm-besimi ne Zot)
Momenti i rizgjimit!

Te ka humbur ndonjehere deshira te planifikosh dhe a te ka ndodhur te jetosh diten sikur te ishte dita jote e fundit ?

PS. Ju lutem falni perdorimin e TI ne vend te JU.

Last edited:

TinkerBell

Papirus rex
Qënka bërë një lëmsh i tërë këtu :D
Gjithësesi, jo nuk më ka ndodhur!
Jetoj ditët plot jetë, gjallëri, ashtu siç jam dhe vetë.

Respektoni radhën ?