Pyetje pergjigje te ndryshme

TinkerBell

Papirus rex
Kam pirë çik si shumë, të bëftë mirë ty.
P.s tre thash unë, dhe gjëra pastaj, jo njerëz :p

Tomi ose Jerry ? I preferuari dmth

Eléonoré

Valoris scriptorum
Ne Bangat e shkolles moj mike, dy emra i gdhendem dikur...

Kush eshte arsyeja kryesore per te cilen futeni ne kete Forum?

joetisti_

Locus omnem
Ka te beje me ndonje perfundim te cuditshem te atyre filmave(pasi une nuk i shoh dhe s'di shume), apo e thua per filmin qe me sugjerove dhe qe s'e kam pare akoma perfundimin? :p
Dy raste qe kisha(qe gjeta kohen e pershtatshme) s'me hapej te ajo adrese qe e kisha gjetur. Dhe ishte e vetmja. Me ka ngelur fiksim, por do t'ia gjej zgjidhjen. Patjeter.

Mbase nje udhetim nderqytetas. Shpesh nuk bej. Por, vete, dalin situata qe ndihmojne per t'ia kaluar bukur.
nga cili mjet ke frike dhe me cilin mjet te pelqen me shume te udhetosh?

TinkerBell

Papirus rex
Më pëlqejnë shumë udhëtimet me tren :) sidomos dimrit, duket çdo gjë më e bukur.
Frikë nuk është që kam, por aeroplanin nuk do e preferoja! Më pëlqen më shumë kur jam me këmbë në tokë.

P.s Ke një vit të tërë para, për ta parë dmth :p

Një kujtim të bukur nga fëmijëria ?

joetisti_

Locus omnem
edhe une aeroplanin. Ndonese te hidhem me parashute, e kam enderr.
S'e kam gjetur akoma nje adrese ku te hapet. Edhe filma te tjere s'po mundem. Do t'i kete ndaluar 'e drejta e autorit', se shpesh jane pa licence. Por, e fundit fare, do te te lutem ty te ma tregosh vazhdimin, nese deri ne fund s'e gjej.

momente kur duheshim me nje vajze qe ne klase te pare. Femijerore, por e forte. Ajo shkeputej nga dora e se emes per te me takuar, dhe une qe sa e shihja me ndrinin syte :)
cila do te ishte per ty nje arsye e madhe per te "vrare" nje dashuri? (ta lije te humbiste)

Mirabel

Locus omnem
Hahahaha Balahk te ka prere ujin kucedra eee
Une kam nje sugjerim, si thua mos kthehemi me andej nga brodhem por mbledhim kockat ktu? :p

Mirabel

Locus omnem
Pune shume....me kane ngarku ca palo projekte...qepare kur dola e pashe qe ka merdhif ajo gjoja.

Ti cbere?