Genjeshtrat, dhe lekundja e personalitetit. Ty?
MysteriousMan Valoris scriptorum 5 Jun 2015 #123 Kur me akuzojne per dicka qe se kam bere a mund te terhiqet vemendje per shkelje rregullash kur po i shkel vet?
Kur me akuzojne per dicka qe se kam bere a mund te terhiqet vemendje per shkelje rregullash kur po i shkel vet?
-Zana- e...Thjeshte 5 Jun 2015 #125 Varet, edhe mundet nese jane thjeshte veretje . Mithati, se kuptova pytjen tende. C'fare mendimi ke per ligjin ne pergjithesi ? Te dobishme, apo thjeshte mundesi per ti manipuluar/korruptuar sipas rastit ?
Varet, edhe mundet nese jane thjeshte veretje . Mithati, se kuptova pytjen tende. C'fare mendimi ke per ligjin ne pergjithesi ? Te dobishme, apo thjeshte mundesi per ti manipuluar/korruptuar sipas rastit ?
MysteriousMan Valoris scriptorum 5 Jun 2015 #126 rregullat jane gjithmone te dobishem, pavarsisht personave me moral, pjesa tjeter ka nevoje per zinxhire do djath?
rregullat jane gjithmone te dobishem, pavarsisht personave me moral, pjesa tjeter ka nevoje per zinxhire do djath?
M Mithati Forumium maestatis 5 Jun 2015 #127 Te dobishme nese jane te njejta per te gjithe njerzit . Sa kafe pini zakonisht ne nje dite .?
-Zana- e...Thjeshte 5 Jun 2015 #128 Jo 2-3 kafe ne dite. E di ndryshimin mes rregullave dhe ligjit/gjeve ? Apo te duket e njenta gje ?
MysteriousMan Valoris scriptorum 5 Jun 2015 #129 Ligjet jane aktet formale te nje shteti do na i shpjegosh ne ndonje menyre te detajuar?
-Zana- e...Thjeshte 5 Jun 2015 #130 Me dhe pershtypjen qe e kuptove sadopak diferencen, kshuqe nuk eshte e nevojshme. Te vjen gjume ?
Mystique Larg 5 Jun 2015 #133 WhySoSerious said: e para qafsha mu Click to expand... Bej dhe pyetjen jo vetem te pergjigjesh , e tille eshte loja Si eshte koha andej nga ju sot?
WhySoSerious said: e para qafsha mu Click to expand... Bej dhe pyetjen jo vetem te pergjigjesh , e tille eshte loja Si eshte koha andej nga ju sot?
WhySoSerious Forumium maestatis 5 Jun 2015 #134 pse loje ishte nuk e dija pz cili eshte cmimi i madh qe fitohet ? ( Pyetja )
Mystique Larg 5 Jun 2015 #135 Qe ta kesh te qarte tani, edhe pergjigjesh pyetjes qe bejne edhe ben nje per vazhdimin e lojes Per cfare cmini e ke fjalen? Une po pergjigjem pergjithsi tani, cmimi i madh qe fitohet eshte lumturia Sa kohe qendroni ne forum ?
Qe ta kesh te qarte tani, edhe pergjigjesh pyetjes qe bejne edhe ben nje per vazhdimin e lojes Per cfare cmini e ke fjalen? Une po pergjigjem pergjithsi tani, cmimi i madh qe fitohet eshte lumturia Sa kohe qendroni ne forum ?
MysteriousMan Valoris scriptorum 5 Jun 2015 #136 Se kam me orar, sipas terezise Jeni brenda apo jasht shqiperise?
WhySoSerious Forumium maestatis 5 Jun 2015 #137 cmim pershebull i tipit, kafe turke dhe nje fallxhore qe ta shohi Kush ka hudh parfum ?
SNAP Papirus rex 5 Jun 2015 #140 El@ said: Disa vese Cila eshte gjeja e pare qe shikoni tek dikush ? Click to expand... Portofoli me trego portofolin te theme kush je
El@ said: Disa vese Cila eshte gjeja e pare qe shikoni tek dikush ? Click to expand... Portofoli me trego portofolin te theme kush je