Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...

TDSH

Primus registratum
Re: Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...

sot...21 tetor...diku nja 10 dite me perpara...10 tetor...mos kujto se e kam harruar!

bebi

Primus registratum

valsi i shostakovitch m'kujton ty gjithmone. mramjet e freskta te veres e sa here qe me merrshe me vallzu. isha e vogel po me pelqente rroli i te rritunes.

bab m'ka marr malli /pf/images/graemlins/frown.gif

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga penguin:
[qb] sot...21 tetor...diku nja 10 dite me perpara...10 tetor...mos kujto se e kam harruar! [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif

b.k.

Primus registratum

Ti e di qe urrej te humbas arysen. Urrej momentet kur nuk flas me une por ndjenjat e castit. TI e di qe une nuk dua te me shohesh ne ate gjendje, ti e di. Prandaj mos vazhdo me me provokime te kota. Nuk me pelqejne.

Danae

Primus registratum

jam tmerresisht e lodhur e mgjth gjithe cfare doja ishte te mbeshtetja koken tek ti e te flitja me ty...tek po te mendoja kaq fort harrova valixhen ne makine,pa problem do e marr neser por sa here nje mendim imi ka lidhje me ty une humbas lidhjen time me boten.

teab

Primus registratum

Expectations, expectations and more expectations...will we ever be happy with just what we have? My parents expect so much of me, I expect, maybe, too much of you, we all have such high expectations. Sometimes I wish I were a simpler person...I wish we all were simpler and happier.. :confused:

Princi i Bardhe

Primus registratum

..edhe nje tjeter mengjes qe zgjohem pa pike humori...nuk e ve me zilen te zgjohem sepse jame gjithe naten zgjaur,per arsye se mund te mendoj apo se mund te kem vepruar gabim?..pffff me mungonarsyeja qe me ben te zgjohem me buzeqeshje..me mungon arsyeja qe te dashuroj... nese se ke kutuar akoma : me mungon Ti /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

true confidental

Forumium maestatis

I'm becoming distant from me. Sometimes I'm even walking away from me, but at the same time I'm holding into parts, too scared to let go.
Being so close, then turning on my heel and running.... Looking for something else....Wanting something else …… :angel:

teab

Primus registratum

Pas nje periudhe prej kater vjetesh, me ne fund po jetoj nje vjeshte te vertete. Nje vjeshte ne kuptimin e mirefillte te fjales. Nje vjeshte me pemet qe ndryshojne ngjyre dhe me shirat pa ylber ne mes.
Me kishte munguar ky tranzicion qe ndodh ne kete stine. Me kishte munguar larmia e gjere e ngjyrave dhe nderthurja e tyre ne deget e nje peme te vetme. Me kishte munguar ideja e ndryshimit, e prishjes se rutines irrituese, dhe lirija e te qenit vetvetja.

..sa arome te embel qe ka stina e individualitetit...

mengjesi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga T-ToNic:
[qb] Expectations, expectations and more expectations...will we ever be happy with just what we have? My parents expect so much of me, I expect, maybe, too much of you, we all have such high expectations. Sometimes I wish I were a simpler person...I wish we all were simpler and happier.. :confused: [/qb]
jemi qe jemi (o goce mos u bej kaq serioze /pf/images/graemlins/laugh.gif ), e di njeri si perkthehet expectation ne shqip? pritshmeri eshte e vetmja gje qe gjej une (sepse ne statistika life expectancy perkthehet pritshmeria e jetes)

doktoresha

Primus registratum

nje e shtune e poshter pune...qe ndonjehere duket sikur ka nje lidhje te padukshme me te henen....nje e diel qe eshte iken e smerret vesh nese qe... :sleep:

teab

Primus registratum

Sa cudi!! Nje fraze e vetme dhe rrahjet e zemres sime ndryshuan ne nje cast. Cfare ishte ajo qe me the? Nje fjali mund te kish ndryshuar gjithshka dhe ne nje fraksion seconde nuk do te ekzistonte me nje "ne".
Pergjigjja ime eshte nje "JO" e forte....ti qesh..dhe ne vazhdojme te jemi perseri "NE".

SENI COK SEVIYORUM...UNUTMA.. :wub:

Florus

Forumium maestatis

Jo per t'ju bere pesimist por mbajtja e nje ditari shkurton jeten (shkencerisht). Sidomos kur aty shkruhet shpesh, me hollesi dhe me shume ndjenje.
Un per vete nuk mbaj por me terheqin njerezit qe bejne dicka te tille /pf/images/graemlins/smile.gif

Rambla

Primus registratum

paske lexu 'vanity fair' keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

thonte qe ditar mbajne njerezit me natyre melankolike dhe qe kane tendencen te analizojne ndjenjat. i imi, qe nuk eshte tamam ditar (çfare s'ka aty brenda) ndonjehere mban te shkruar ndonje ndjenje te momentin...

zemer e di qe po te bej keq, po abuzoj me durimin tend. do me falesh?

..i fola zemres sot

Princi i Bardhe

Primus registratum

...Me ka marre malli ,dhe mbi gjithcka kete e ndiej shume fort sa here qe bie shi.Hedh syte rreth e rrotull dhe shoh qe kam prane gjithcka dua .Mungon ti, vetem ti.Eshte thjesht nje emocion privat te cilin te tjeret se kuptojne por une e di ,kjo eshte dashuri per ty ,pasi une jam lindur te prek ndjenjat e tua....ashtu s ti ke lindur per te prekur te mijat...nuk ehst e vertete ajo qe me thua sepse edhe ti e di shume mie se kush ka ndryshur me shume te ty e di shume mire edhe une se cfare pretendojme te dy por vetem se nuk duam ta shprehim hapur sepse i ruhemi te dye te njejtes gje ....Te urrej dhe te dua, perpiqem te te harroj por nuk mundem sepse te dua ende…...mba mend se ne kemi lindur per njeri tjetrin..degjo zerin brenda teje sepse cdo gje eshte e mundur mjafton vete te besos ne te....te puth nga larg shpirt ashtu si te puth nate per nate... /pf/images/graemlins/frown.gif

safe

Primus registratum

Dje ishte e mrekullueshme te detyrohem nje faleminderit.Eshte e pakuptueshme forca qe ke per te me bere te lumtur dhe ti sigurisht as qe e ke iden se cfare fuqie ke mbi mua ,ndoshta eshte me mire keshtu, me mire qe nuk e di.Ike shpejt sot ,the qe do ktheheshe ,u ktheve e di por une nuk isha....mendova se do me tel. jo per te folur mbi dicka te caktuar po ashtu kot si cflet ti ndonjhere per pershtypjet e dites se kaluar.

nira

Primus registratum

.......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... .......................................................................................... i could talk but i may just as well spare some more breath dont you think? .......................................................................................... ....................................................

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga limon:
[qb] paske lexu 'vanity fair' keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

thonte qe ditar mbajne njerezit me natyre melankolike dhe qe kane tendencen te analizojne ndjenjat. [/qb]
ajo eshte reviste per femminuce :smash:
un lexoj vetem "for man's health" :cool:
e vertete ajo qe thua.