Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...

Rambla

Primus registratum
Re: Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...

mami ekziston fjala kapadai apo jo (thashe mos e kisha shkruajtur keq)

po, si jo..shih babin tend dhe mos pyet fare se çdo te thote si fjale

:lol: :lol: :wub:

Guest

feel great sot!!! Ndihem mire...sikur nuk jam e disa diteve me pare.Ndihem e dashuruar! e dashuruar me jeten e me ty.
Gjerat nuk po shkojne sic i kisha planifikuar ama sot ndihem mire. Ndjej ngrohtesine e diellit, ndjej vapen, deshiren per te dale jashte rregullave...per te jetuar! te jetoj pa menduar qe ajo nuk me pershendeti sot, ai zoteria me shtyu dhe skerkoi as falje.
Me vjen te buzeqesh me te gjithe. /pf/images/graemlins/smile.gif

oneo

Forumium praecox

ishim ne mal,ne nje lokal fantastik me nje shoqeri shume te mire e perseri sapo e pashe, ajo me terhoqi.

Fotografine e kam pasion (hobi) dhe u mundova qe mos te me vinte re nderkohe qe e fotografova. Shkova t'i kerkoja nje kafe e nisi njohja jone, Daniela, apo jo.

Kur njerezit duan te shpjegojne dicka, per ta mbajtur veten si me mire nga niveli qe mund te jene, ose dhe per t'i bere qejfin vetes edhe shtojne ndonje gje, po c'rendesi ka.

Brenda nje ore kisha pire 6-7 kafe (te gjitha me qumesht) vetem per te qendruar me te, megjithese harej ketej kishte arritur kulmin dhe une me aparatin tim duhet te nxirrja dhe njerez te tjere e jo vec ate.

te tjerat vazhdojne se jam duke ndjekur nje teme interesante

true confidental

Forumium maestatis

I realised that recently I've changed a lot. I had taken my life to the next level……
Things happen at times in your life when they are meant to. The same way that people are in your life for a reason, the order of the world is precisely calculated. I've learnt a lot from the various people I have walked with during this time. I've learnt a lot about myself. I think I've learnt to appreciate every little thing and to believe in myself. I'm convincing myself it's easier to be happy than sad, so I love being happy. Who doesn't?

ladouce2005

Primus registratum

Te henen nuk e jetoj me shume deshire...
Gjithmone kam dashur qe java te filloje te marten...
E megjithate, dita die kaloi shume mire, deri momentin kur une i vura shkelmin "koves se qumeshtit"...
Zakon shume i keq ky imi, por ndoshta nje dite do rritem...
Sot gjerat jane mire...sikur u harrua qumeshti i djeshem (shpresoj)...
Pas nja dy oresh do shkojme ne nje seance fotosh, qe shpresoj te shkoje mire e te zgjedhin fotot e O...
Me shkeputen shume shpesh mendimet...

oneo

Forumium praecox

kjo puna e ndryshimit te robve, kalimit ne nje nivel me siper mendoja se do ishin vec andrralla

vecse tani po filloj te mendoj se ndoshta ata njerez te cilet i konsideroja te paafte per te bere ndryshimin, po ndryshojne pikerisht menyre time te te qenit, te menduarit e te kaderit

Rambla

Primus registratum

Kisha shkuar atje per diçka serioze, njerezit i priten gjithe formalitet, normalisht duhet te tregonin sa mireprites ishin, si dhe tu prezantonin me ta. ndersa une dola jashte, dhe fillova te luaja me shpirtin tim te vogel :wub: , po u merziste, me erdhi keq ta leja ashtu. kur pastaj degjoj me te qeshur dhe me dashamiresi... ti do rrish perhere e vogel ...sikur?! aparenca genjen apo jo?
keto fjale me bejne te mendoj, ato te thena keshtu pa ndonje rendesi, por qe ty te ngacmojne mendimet ...

doktoresha

Primus registratum

te gjitha ndarjet jane te trishta...edhe ne qofte se pas tyre vjen nje e mire...dhe qofte se vjen nje merzi...
te gjithe stacionat e trenit jane gri...me nje tis muzgu te perhereshem mbi koke...nje ajer qe te mbyt...

nuk jam shprehur dot ne ndarje e siper...nuk dita si te shprehem...vetem u meka atje ne grine e stacionit hekurudhor

ka qene nje dite si gjithe te tjerat n kalendarin e kesaj toke...dhe si gjithe te tjerat shume shpejt shkoi...dhe humbi diku ne nje bote tjeter...qe tani duket jashte cdo imagjinate realeje, dhe pse une jam e bindur qe nuk ish enderr....
si ne enderr perseri e perjetoj...
ish nje mengjes i hershem , i vapshem....i shpejte..cdo gje ecte shume shpejt dhe koha, dhe njerzit, dhe veprimet e tentativat njohese mes tyre...
nuk di nese do provoj ta pershkruaj dot ndonjehere apo me mire a do arrij ta pershkruaj dot se si une rrotullohesha rreth tokes e jo toka rreth meje....
une rrotullohesha ne krahet e tij...

doktoresha

Primus registratum

te gjitha ndarjet jane te trishta...edhe ne qofte se pas tyre vjen nje e mire...dhe qofte se vjen nje merzi...
te gjithe stacionat e trenit jane gri...me nje tis muzgu te perhereshem mbi koke...nje ajer qe te mbyt...

nuk jam shprehur dot ne ndarje e siper...nuk dita si te shprehem...vetem u meka atje ne grine e stacionit hekurudhor

ka qene nje dite si gjithe te tjerat n kalendarin e kesaj toke...dhe si gjithe te tjerat shume shpejt shkoi...dhe humbi diku ne nje bote tjeter...qe tani duket jashte cdo imagjinate realeje, dhe pse une jam e bindur qe nuk ish enderr....
si ne enderr perseri e perjetoj...
ish nje mengjes i hershem , i vapshem....i shpejte..cdo gje ecte shume shpejt dhe koha, dhe njerzit, dhe veprimet e tentativat njohese mes tyre...
nuk di nese do provoj ta pershkruaj dot ndonjehere apo me mire a do arrij ta pershkruaj dot se si une rrotullohesha rreth tokes e jo toka rreth meje....
une rrotullohesha ne krahet e tij...

ladouce2005

Primus registratum

ditari im i dashur...
shkruaj ngjarje, ndjenja, shpresat e mia mbi fletet e tua dhe kur rikthehem e lexoj rrjeshtat e mi, habitem me veten /pf/images/graemlins/smile.gif
sot eshte nje dite e re, e bukur, dhe pse jo me diell...
sot behen 8 muaj qe baby O ka ardhur ne kete bote, duke zbukuruar ditet emia, jeten time, duke sjelle kaq shume gaz e lumturi me belbezimet, buzeqeshjet dhe ekzistencen e tij :wub:
i love this feeling...te jem maman :wub:

susana

Primus registratum

sa shpejt kaloi koha... e kam shume prezente ate dite. me duket sikur ishte dje. mbaj mend c'do detaj. c'fare kishe veshur... madje edhe librin qe kishe ne duar..... librin e anatomise. u takuam teper rastesisht tek shlallet e univesitetit. tek ato shkalle qe i ngjis kushedi sa here dhe qe me duken kaq monotone, ate dite mu duken ndryshe...muk e di si..por ndryshe. ti me fole shqip me nje theks te cuditshem dhe une ngela e habitur. e kuptova qe kishe vite ketu. dhe me pas ........gjerat rrodhen kaq natyrshem..... :wub:

true confidental

Forumium maestatis

Now is sunset, the shadows are falling in my room ……getting your shape
I watch you smiling ………then you take my hand and pull me towards you
There's you, and there's me ……….
But this, this is 'us'…………… we fade into the shadows……
Now........... may be your shadow could dance with mine .......

BISOU

Primus registratum

HAPA SYTE DHE I MBYLLA SERISHT........
DHE NE SHPEJTESINE E KALIMIT TE SEKONDAVE U SHFAQEN NGJARJET E NETEVE TE PLAGOSURA.... NETEVE KU GJUMI I SHQETESUAR ME MUNGESEN E NGROHJES SE SHPIRTIT U RISHFAQ TEK KALONIN FYTYRAT E TYRE DHE UNE E PA NGOPUR ME ATE QE KERKOJA.......E LENDUAR EDHE NGA AJO MIRESI QE ISHTE E PRANISHME DHE QE VINTE NATYRSHEM, E LENDUAR NGA MUNGESA E QETESISE DHE E NGROHJES SE SHPIRTIT ASHTU SIC E KERKOJA UNE.....
DHE E GJITH KJO U SHFAQ SI NJE FILM QE E KISHA PARE DHE HERE TE TJERA U SHFAQ KAQ SHPEJT DHE ME TREGOI SE TASHME UNE FLE E QETE E KENAQUR.....

HAPA SYTE DHE I MBYLLA SERISHT.... MENDIMI SE NUK NJIHJA KAQ SHUME NE ATO KOHE DHE SE NUK DIJA SE CKERKOJA ME NGROHU .... ME NGROHU DUKE ME TREGUAR SA SHUME PASKAM JETUAR DHE SA HERE HARROJ TE KUJTOJ.......
DUKE KRAHASUAR DITET DHE NJEREZIT E TE DJESHMES E SOTMJA ME ERDHI KUPTIMPLOTE.... DHE E GJITHA KJO NE KOHEN E DISA SEKONDAVE APO MINUTAVE TE CILAT NUK KISHA SI TI NUMEROJ.....
UNE TI AI APO AJO SOT JEMI NE NJE GJENDJE NDRYSHE NGA AJO E DJESHMJA DHE AJO E NESERMJA ......
THJESHT DOJA TE TE THOJA SE ATO PAK MINUTA ME BENE TE KUPTOJ SE ME TY KAM GJETUR QETESI, QETESINE QE MA TRAZONIN MENDIMET E TURBULLTA NGA E PANJOHURA E BOTES RRETHUESE DHE E QENIES SIME........

NDOSHTA NUK JE TI DHE NDOSHTA UNE NUK DO TE JEM ME TY SEPSE ATE QE ME KERKON MENDJA SMA NXJERR FJALA SHPESH HERE POR QE VEPRIMET DO TREGOJNE SE KU DO TE JETE QENDRA E PUSHIMIT TIM...... SA HERE QE MENDOJ SE KU PO SHKOJ AQ HERE ME KUJTOHET AJO RRUGA E GJERE PA FUND QE NGJITEJ LART PA DITUR SE KU MBARONTE, PA PARE SE CISHTE PERPARA NE SFONDIN E PADUKSHEM.......

DHE TI THUA QE UNE GJEJ BUKURI DHE KENAQESI DHE NE GJERAT ME TE VOGLA QE KAM RRETH MEJE... SIKUR TA DIJE SE SA SHUME KERKOJ GJITHMONE ME SYTE HAPUR, ME SHIKIMIN QE SHKON AQ LARG.....DHE QE SE NDALOJ DOT....

TE PAKTEN TI KUPTON SE KU E GJEJ FRYMEZIMIN......
SE HARROJ DOT ATE MOMENT SPONTAN KUR I ZBRAZE TE GJITHA SI ASNJEHERE TJETER DUKE ME TREGUAR SE SI ME SHEH, SE KUSH JAM UNE NE SYTE E TU, AQ NATYRSHEM.......

Rambla

Primus registratum

sa kenaqesie me jep kjo kenga..

çfare qetesie eshte ketu tani, s'me pelqen shume. sot ne mengjes kembe njeriu nuk kishte rruges, koha ishte e shume e bukur dhe t'u ktheja tek ky qytet me dha ndjesi te kendshme...ralle here me ndodh, gjithashtu rralle here ka ndodhur t'a konsideroj qytet te bukur. por sot u ndjeva mire...gjithsesi jam e lumtur qe do t'a lej per nje tjeter akoma...

zog

Primus registratum

bizuje paske talent dreqo. /pf/images/graemlins/smile.gif

rambla yllo, ke qytet po le e ku po nisesh. mu der tani levizjet ma kan sjelle mbare. /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

dreqi ta haje, pse duhet te shfaqeshe pikerisht athere kur mendova se e kisha mbyllur ket kapitull. me duket sikur dikush per inatin tim te nxorri nga e kaluara dhe te futi tek nje qoshe e se tashmes. duhet ta kuptosh qe nuk ke vend aty........ :idea:

Rambla

Primus registratum

zog rri perhere brenda Italise, vetem se tani shkoj ne Milano..nuk besoj ta kesh degjuar ndonjehere kete qytetin ku jetoj tani, eshte disi i vogel (pordenone) afer venecias ndodhet.

deri tani dhe mua mbare me kane shkruar gjerat, pastaj kjo levizja e fundit me entuziasmon shume /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Po iken edhe e shumepritura vere.
U gjetem perseri bashke ne ate vend te dashur e te urryer. U pame , u prekem, u puthem. Lame aty aromat e trupave e u lekundem valeve me ore te tera si varka te braktisura oqeaneve. Ne duar shtrenguam gishtat e njeri tjetrit e hodhem tutje kohen. Tani ajo s'kthehet me. Sa pak ....