Dihet, /pf/images/graemlins/wink.gif Cfare i djegur more,ne jemi ne kulmin tone...Fillimisht postuar nga -gene-:
[qb] Ne (une jam i 1979) nuk jemi brez i djegur por i rregjur [/qb]
Cke Bukurie,tani e more vesh ti si jane Shqiptaret???!!Fillimisht postuar nga Bukuroshja:
[qb] fantazi-a!!!
Me te vertet e ke!??!
Ua me rrafte pika mua sa te mencur qe qenkan keta Shqiptaret ( nxirkan macen nga qulli te pa lagur) o nene... o nene...!!
nejse... nejse... [/qb]
Po ti qenke kolopuc fare more i uruar. Kur linde ti une i thashe tyt eti "Te te rroje djali!" /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga -gene-:
[qb] Ne (une jam i 1979) nuk jemi brez i djegur por i rregjur [/qb]
O kontrapedal me nje fjale indirekte po na thua qe mbyllni gojen juve he... /pf/images/graemlins/smile.gif Une po beja sikur po merja vesh deri tani; ma ngece fjalen ne fyt...Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] O Gene, gjithmonë e kam pyetur veten se sa vjeç je ti që ke qenë një nga ata që i kanë hedhur litarin në fyt bustit! Tani ti thua që je i 79, pra i bie të kesh qenë 11 vjeç në atë kohë, që i bie që të mos e kesh idenë se përse ia ke hedhur litarin në qafë bustit të Xhaxhit Enver! Dhe boll e mburre veten me këtë histori se tani u bajat me të vërtetë.
Ti a e ke kthyer ndonjëherë kokën nga dritarja kur ke dëgjuar prindët e tu të shanin Enverin? E ke pas idenë se nëpër radha duhet të thoje që nuk e din kur të pyesnin për diçka sado e pafajshme të të dukej? Moshatarët e tu ishin ata që nëpër shkolla filluan t'i kthenin dorën mësuesve, ishin ata që u frymëzuan nga klasa e të "fortëve" të viteve 90 dhe që silleshin si halabakë rrugëve!
TI I TAKON NJË BREZI QË NUK U DOGJ NGA DIKTATURA POR NGA DALJA PREJ DIKTATURËS, NGA "DEMOKRACIA"!
Ti më shumë i ke me të dëgjuar historitë e komunizmit se edhe po t'i kishe parë nuk ke qenë në gjendje t'i jetosh apo t'i kuptosh!
Nuk po kërkoj të të ofendoj, por tani arrij të kuptoj mënyrën tënde të menduarit! Pas ca vitesh dhe ca ngjarjesh të rëndësishme në jetën tënde ka mundësi të mendosh ndryshe! Kjo është përvoja e jetës që për dikë kalon edhe pa u vërejtur fare!
Me të mira, Kondrapedali! [/qb]
Cher ami, ce c'est un bordel, pas de discussion! Or at least that's what I've been thinking all along... tell me something new dufus!Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] He les amis! Si on écrivait tous dans la langue du pays où on est ce serait le bordel!
[/qb]
Nuk sillesh ti si viktimë?Po se flasim per baballaret dhe per femijrine e tyre te pervuajtur apo edhe rinine ose Jeten vete te tyre ku i munguan edhe gjerat me elementare si ushqimi edhe rrobat.....!
Babai im ishte me tre diploma te Pedagogjikes dhe kater universitete. I merte me korespodence pasi i duhej te punonte
per te perballuar jetesen e familjes se tija e cila u nxor ne rruge, vet i teti, duke jetuar ne budrumin me balte dhe muret me gurre ku si mjet jetese i ishte dhene vetem nga nje strome dhe nga nje jorgan si pasoje e konfiskimit te edhe deri te rrobave te trupit.
Ishte me te vogla kishte dy motra me te medhenjte kishte dy vellezer edhe nje moter, nenen edhe gjyshin e tij, (keshilltarin e Zogut, Kryetarin e Gjykates se Shqiperise.)
Ish djali i bisnesmenit dhe pasanikut me te madh. Ish djali i familjes me te mire dhe me te paster.
Ishte femije kur ja burgosen te jatin dhe nuk i jepej as e drejta per triskat e bukes. Jetonin me caj te malit pa sheqer.
Te dridhen duart ti shkruash keto gjera por mendo sikur ti jetosh.
Punoi ne ferme per 17 vjet me shate dhe lopate.