Re: Pioniere te Enverit...
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] O Gene, gjithmonë e kam pyetur veten se sa vjeç je ti që ke qenë një nga ata që i kanë hedhur litarin në fyt bustit! Tani ti thua që je i 79, pra i bie të kesh qenë 11 vjeç në atë kohë, që i bie që të mos e kesh idenë se përse ia ke hedhur litarin në qafë bustit të Xhaxhit Enver! Dhe boll e mburre veten me këtë histori se tani u bajat me të vërtetë.
[/qb]
te duket cudi qe une 11 vjec kuptoja se c'nodhte ne shqiperi ne ate kohe?????!!!!!!!
mua nuk me duket se duhet te kishe dhe aq mend e eksperience.
Mbase une kam patur nje edukate me liberale se ty qe ne femijeri (ne fakt askush nuk ka ndryshur ndonjehere mendimet e mia ne familje)!!!!!!!!
Mbase prinderit e ty kishin frike te te sqaronin se cfare ndodhte ne shoqeri!!!!!!!
Mbase nuk te lejonin te kutpoje sepse kishin frike!!!!
Mbase ti nuk ishe i afte te kuptoje (dhe akoma me duket se nuk je persa i perket disa temave)!!!!!!
Mbase prinderit e tu nuk te dhane shembullin e mire!!!!!!! (mua ma dhane)
Une terhoqa litarin e bustit te enverit (sala jot nuk ishte aty me mua), isha perpara tankeve te bllokt(neritan ceka ishte aty me mua e sala jot nuk ishte), isha tek librari flora e bertisja TAO TAO me foton e adilit (me vjen keq per librat qe dogjem) dhe kjo ka ndikuar shume ne jeten time.
Une isha tek ambasada amerikane ne proteste kunder paradiktatures se salinit me '97 (kur mercenaret e sales filluan "intifaden" me gure kunder grave e femijeve) dhe kjo ka ndikuar shume ne jeten time. (ka ndikuar edhe nje miting qe do te bente azemi kunder sales tek stadiumi dinamo por nuk erdhi dhe policia filloi te arrestonte ne turrme)
Nuk e di se si i ke perjetuar ti keto por une i konsideroj experienca shume te vlefshme.
Kjo me duket se ishte tema apo jo???!!!
PS. Nuk ka asgje per tu mburrur ketu sepse asgje nuk e bera vetem. Une isha pjesetar i nje turrme dhe meritat jane te popullit ne pergjithesi e te askujt ne vecanti.