Pershendesim njeri-tjetrin

Airbourne

Papirus rex
Miremegjes dhe PERSHENDES....
Nuk besoj se priste llogarine bankare,pra...............BROKEN_SMILE
PS per restin jugor apo helladas veriore
Nuk do ishte keq apo qe fjales koce,tja ndryshonit germen e trete....si shembull=k.o.q.e.....vllora alias qobanis
cxQFWVMOyNs.jpg
 

Airbourne

Papirus rex
Pershendes dy <mikeshat> e mija ne USA.Jane pak si natyre..... te vonuara, por duhet ta kene nga klima ose nga ushqimet!
Ndersa per TIFOZAT.....
Provokante Texte und Aktionen sind das FUNDAMENT der Band um Till Lindemann.
Guten Nacht albaner.
 

Airbourne

Papirus rex
Pershendes pjellesit e xhinamushkave,esthermisraveusha por........babushka dhe djedushka te Tanjushka!
Qe thoni juve...
9488d6d0bb6f8425515f18eb00117cb9.jpg

GREATE
BOMBE
TRACKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
 
Top