Per miqte e mi

disku

UNI
Re: Per miqte e mi

po mer po po thuj ishalla se ke gjakun e omel se ta piu te terin.....
edhe amon ere cte duhet ty qe flet per periudhe festash amon...????srrije dot pa honger edhe vitin e ri rehat ti do me na ra deshmor per koh festash...qe kur te pijme te themi...ne festo arturi na la shnetin

assassino26

Primus registratum

Po sme zuni viti i ri kur te festoni ju amanet prej meje kur ti nreni atoi dollite nrejeni edhe 1 per shnetin tem...Leqe ca shneti nrejeni per shpirtin tem se po mvje me qajt tashi...

O cuno mos me nidh kshu gjojnash ere se un desh kom shpetu edhe ka lufta e dyte botrore edhe ti thu s'kom per te shpetu prej Leas.Luj prej veni ere se me hyne te dridhmet...
Gjithsesi ma ki parasysh amanetin

disku

UNI

care thu ti mer...amanetin se tret dheu do e harrokam una...
pastaj...ti qeke badalla...po pse mo si kujto ti se lea do jet aq e lehte me u suportu sa ishte lufta dyt botrore e??? ehuha ..un them shyqyr qe ska hy ne forum ala..se vallaj qeke i omel ne muhabet edhe do na vij keq kur te morrim vesh qe ke ra deshmor....

assassino26

Primus registratum

Kom mor masa..gjeta i ciftye me i ven edhe i kom vu sacme rosash...Ati gjeta se skisha te tjera veetem 2 fisheke...Me nonin po shti ne ajer per ta trem.Po su trem me tjetrin po vetqellohem,kshu te pakten iki nga kjo bote pa vujtje...
Nai tufe me lule ke varri e du kur te boni nai takim ne Tirane...Takim forumistash

disku

UNI

karafilo karafila kom te pru /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe nigjo ktu sec kom nji parandjenje qe ajo sacmja dyt ska me dal......pranej munohu me ble nji te trete te dollari.....se te piu e zeza....
ose maj me vete bar miu ne forme karameleje qe te pakten te kujtosh se po vdes me ashu ne goje..karamele..

assassino26

Primus registratum

Tu thafte goja ty qe njell ters.Lene se ska per te pa gjo ajo po he...Ja hudha edhe ksaj here me duket.Der sa te shkoje ne Gjermani ajo s'ka me pas kohe as me fjet gjume e jo me te hyje ne forum.Ja tashi kishte dal te lajmet te Top Chanel duke kercy me i pub.
Hajde ce tundte belin hajde.Kur te shkloje ne gjermani do jem me i qete se der atehere do ma kete falur /pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

hej sa shpejt doli ne radio edhe ajo dreq mer amon..ej mire ja hudhe ti po me ka ra nvesh qe do me ardh ne usa....e ha un ne ket mes..pranej mos na hap laf se un skam as cifte rosash se ste lejn knej po spate lje me majt arm....

Guest

Mirmbrema te dashurit e mij /pf/images/graemlins/laugh.gif
si po ja kaloni keto dite te bukura pushimesh ? /pf/images/graemlins/wink.gif une per vete SUPER :thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif

JU UROJ NJE VIT TE RI DHE JU PUTH FORT TEK FAQET SA QE JUA SKUQE FARE LOL

ps: qershi pershendetje zemra .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]hej sa shpejt doli ne radio edhe ajo dreq mer amon..ej mire ja hudhe ti po me ka ra nvesh qe do me ardh ne usa....e ha un ne ket mes..pranej mos na hap laf se un skam as cifte rosash se ste lejn knej po spate lje me majt arm....[/qb]
Bo ti qeke ne siklet te modh mer cun...Si do ja bosh po erdhi anej se edhe ti ke fol th$th per te...Hjat Gzuar vitin e ri i here se se di a kam me pas mo munsi me te thone.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]Mirmbrema te dashurit e mij /pf/images/graemlins/laugh.gif
si po ja kaloni keto dite te bukura pushimesh ? /pf/images/graemlins/wink.gif une per vete SUPER :thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif

JU UROJ NJE VIT TE RI DHE JU PUTH FORT TEK FAQET SA QE JUA SKUQE FARE LOL

ps: qershi pershendetje zemra .[/qb]
Sa te dashur paske kshu ti mi goce...BoBo ca hiqke ti...Mu avash se se kam faqen poshte hunes qe me puth aty...,edhe hiqe te kuqin kur me puth mu se me le shenje

Guest

turi se dija qe ishe bere edhe ti member ketu dhe prandaj ste putha /pf/images/graemlins/wink.gif kshu qe mos e quaj puthjen time per ket here lol

assassino26

Primus registratum

Po ti mi te kan lone veshet se shef qe jom aktivist me karte te posacme te MIQTE.Jam edhe i dekoruar me titullin antar nderi.Tashi puthjen ma dhe ti mu po kujdes here tjeter jo poshte hundes thame....

Guest

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb]Po ti mi te kan lone veshet se shef qe jom aktivist me karte te posacme te MIQTE.Jam edhe i dekoruar me titullin antar nderi.Tashi puthjen ma dhe ti mu po kujdes here tjeter jo poshte hundes thame....[/qb]
s'shoh gje karte une :confused: pastaj i zoti i shpise sehste ketu ai vendos /pf/images/graemlins/laugh.gif

turi po qe per anetar nderi me mire te me vene mua se kam me shuem postime se ty /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ciao

assassino26

Primus registratum

Antar nderi nuk eshte ai qe ka me shume postime,antar nderi eshte nderi i kombit te miqve.Presidenti ma ka dhone me kohe mua ate te drejte.
Ku do ikesh tashi do besh nani?Prit prit se po vij edhe un,fleme bashke,te fal karten edhe ti me fal ca postime,bojme nai pazar :smash: :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Pupupu, cfare u boka ketu, mirmjes njeher.........ku jane te tjeret more??!!

P.s.Unicorno merrja mer pushket Markos se e pashe ke fotoja qe ishte i armatos mire ai, qysh ja boni me i fut armet ne USa ia mer, apo mor eshte' nai tregtar i madh ai??!! :confused:

disku

UNI

care tja mor atij mer ai do me mheq qafesh per vete....pastaj une edhe po ja morra skom leje me e perdor o kordele.......
po thuj ishalla sna qit llaf turi edhe jena ne rregull me qeverrrin e rre....
o tilda mire e ka turi sa te dashur ke ...se ja hongshin qent u shtu rradha knej...

ElenaTrojes

Primus registratum

Miredita! /pf/images/graemlins/smile.gif
Nuk e di pse po dua qe ky vit te ike sa me shpejt...sa cudi... po shpresoj qe 2003 te jete me i begate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kati:
[qb]Korbaaaaa, si u bene kta njerez kshu moj aman...Ca ikin, ca vijne, ca pijne...u prish bota per nder u prish... /pf/images/graemlins/laugh.gif Une kam nja nje ore qe jam kthyer nga puna, pune i thencin se nuk kish kliente hic /pf/images/graemlins/smile.gif
Ne prag Krishtlindjesh qyteti bosh...frigoriferi plot... /pf/images/graemlins/smile.gif
Ju uroj dhe njehere GEAUAR!!! pAçI Gezime ngahere![/qb]
Goce si eshte kjo puna e klienteve,amon mi me ca klientesh merresh mos na nri gjakun...[/qb]
huhuh /pf/images/graemlins/laugh.gif jo po thuj qe shosht i zgjyt ky lali /pf/images/graemlins/laugh.gif

yanke te ska cte duhet me te dashurit e mij shif ato te dashurat e tuja ti ok ...

turi puna una tyja /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

yankee do e perjashtoj nga ky forum bashke me ket kati talalane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

i swear she is not drunk /pf/images/graemlins/laugh.gif haaaa

ElenaTrojes

Primus registratum

E nxorre koken dhe ktu moj? Nuk t'u durua...Dhe kush flet per tralala...
Po ike moj vajze mjaft u morre me mua se nuk jam as celebrity, me je bere si paparazi e bezdiseshme... Nuk ke per te me marre as foto e as autograf, kte ta dish!