Per miqte e mi

ElenaTrojes

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Korbaaaaa, si u bene kta njerez kshu moj aman...Ca ikin, ca vijne, ca pijne...u prish bota per nder u prish... /pf/images/graemlins/laugh.gif Une kam nja nje ore qe jam kthyer nga puna, pune i thencin se nuk kish kliente hic /pf/images/graemlins/smile.gif
Ne prag Krishtlindjesh qyteti bosh...frigoriferi plot... /pf/images/graemlins/smile.gif
Ju uroj dhe njehere GEAUAR!!! pAçI Gezime ngahere!

Guest

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]qershie, ktu kom dal me basketbollistin tim te preferuar /pf/images/graemlins/wink.gif

divac.jpg
[/qb]
sduket gjo :confused:

anyways ju pershendes dh enje ere ju kam xhan te gjitheve gezuar dhe paci sa me shume fat kete vit te ri...

puci unin e vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciaooooooooooooooooo

disku

UNI

pershendetje...tani jam ne rregull lol
pershendes katin perte shumten here(sme kujtohet kato po di qe e ka kalu numrin dyshifror)

o matilda...puci ele una tyja te faqja....

marko morkooooooooooo or dreq ku je mer kalama lanet?????

u bona merak per marrsin sna ka lajmeru ca bo..

qershi ----na ke harru fare....kshu kot si thon me mire met(me u jo me e) se i vogel...kshu e keni jo motrat e mdhoja /pf/images/graemlins/frown.gif

kordelke pershendetje ....edhe me ngeli fiksim si se pash ate avatarin qe me kishe gjet....

lea...ca flas edhe un...lea eshte te kalvin tani rrezik

ElenaTrojes

Primus registratum

Unico, kjo ishte hera e 8-te ...por t'i mos u lodh duke me pershendetur mua tesoro se nuk do thyejme rekordin e pershendetjeve ne ktu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marsi ka ikur ne Athine me pushime! /pf/images/graemlins/smile.gifXronia pola Marsi!

disku

UNI

ja ta bejme......9 here o kato....
pershendes katin...edhe ju uroj festattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

si thot lea...
party ka gjithmone te drejte

marko

Primus registratum

Urime ju kaurrve!
Corno, me thuj pra ku do te shkoj se jom deshem.
Ose me nis Mp, ose me thuj ku te futem ti jap dhe un dy pare men.

disku

UNI

lexo mp marko ojes
pershendes katin per te 10 here......lol
gzurrrrrr krishlindjet kaurrve....

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]lexo mp marko ojes
pershendes katin per te 10 here......lol
gzurrrrrr krishlindjet kaurrve....[/qb]
uni pse tallesh me veten kaq shuem me qafsh /pf/images/graemlins/laugh.gif kaq i gezuar je qi te ka ardh santa /pf/images/graemlins/laugh.gif

yyyy ktu ke ne kalamaja ka plas bora asnje neper rruge dhe gjeli eshte shume i mire /pf/images/graemlins/laugh.gif huhuhu

po ju si po ekaloni kete dite ? /pf/images/graemlins/wink.gif

ps: pls mos shkruni kur jeni tape se na flluqet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mirmoram........jam e vdekme se kena bo shume qejf mbreme.... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif , deri ne kater te mjesit....

Incorn-do e ta jap neser linkun ta shofesh sa i bukur osht, ose me cito mua dhe e jen linkun aty vetem sa per ta pare.
LOL..........juve is ia kaluat.............

P.s.Ku osht qershia.....(e paskan bo recel me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Kordelja

Valoris scriptorum

Qekam pergjumesh akoma dhe kjo tastiera ma shpifi se eshte shume e bute dhe nuk me dalin gerat e para...
Korrigjim:

Mirmorma--->Mirmbrema

Inicor----->Unicorn

etj........e kuptoni vete ju mo...

B

briiigi

Guest

hey ppl,
Merry Christamas te gjitheve.
Shpresoj te jeni mire ...me flani per mungesat...ishin te pa qellimshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

ene thon masnej eshte pijshem inikorni(unikorni)
...brig mire je ti??
o kordele ho iher na e co linkun...ose meqe je nga ata te katit te peste ma ve si avatar

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]ene thon masnej eshte pijshem inikorni(unikorni)
...brig mire je ti??
o kordele ho iher na e co linkun...ose meqe je nga ata te katit te peste ma ve si avatar[/qb]
-------------
:smash: ..ku e di ti mer qe e kam shpine ne kat te peste une?!! :confused: ...mos jemi komshi une e ti e s'dime gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif ...

Cilin avatar do more ate me lule apo kete qete kisha gjet une e qe s'duket tashi.....??!!

P.s.Nuk jam pishem hic se une nuk pihem dot /pf/images/graemlins/tongue.gif , por jam lodh duke kercy e kendu me Selami Klonjen mrome......edhe pastaj gjumi i nates nuk zevendesohet mer lal.........

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Kordelja:

:smash: ..ku e di ti mer qe e kam shpine ne kat te peste une?!! :confused: ...mos jemi komshi une e ti e s'dime gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif ...

Cilin avatar do more ate me lule apo kete qete kisha gjet une e qe s'duket tashi.....??!!

P.s.Nuk jam pishem hic se une nuk pihem dot /pf/images/graemlins/tongue.gif , por jam lodh duke kercy e kendu me Selami Klonjen mrome......edhe pastaj gjumi i nates nuk zevendesohet mer lal.........[/QB]
ato te katit 5 qujme ato qe drejtojn forminn ne o kordele.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ..
pastaj e kisha llafin per ate qe sdukej jo ate me lule jo....

Guest

mirmroma /pf/images/graemlins/laugh.gif

a ka njeri ktu apo me keni lene vetem fare :smash: :smash:

uffffffffffffffffffffffff che noia /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

SHi dreqi i rre menja se o vetem...qe tna e bojsh temen party(se ju kshue e keni sa ik babi e mami prej shpie per pushime...filloni party)
sje vetem jo.....jom unaaaaaaaaaaaa

Guest

visi ktu qenke ti zemra ...po mban roje e /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

kane ikur te gjithe rrush na kane lene vetem /pf/images/graemlins/frown.gif po se dine ato qe ne new generation kemi nevoje per njecike fun /pf/images/graemlins/laugh.gif apo jo lol

si ke qen ti njeher ? nga twisti ke marre ndonje lajm po marsi sdo jete ketu per nja nje jave degjova i will misssssss him /pf/images/graemlins/frown.gif .....

kto ishin copat e mendimeve te mija tani /pf/images/graemlins/laugh.gif wtf /pf/images/graemlins/laugh.gifi look liek i am drunk or smth /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

proto u dont look like drunk
u r drunk.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
twisti ka ik ne alb...do na mungoje per nja 3 jav.....
marsin tani po e morr vesh..te fala nga lea keni se fola ne tel para se te ikte....
te tjeret se di ca bejn....
po ktu jan po he....lol

marko

Primus registratum

Ktu me ktu jena, sot jom kenoq tu pa neshjen Sacramento baby!!
Me osh kenoq shpirti.
Neser jom prap pushim ,dhe kom vendos do provoj te boj byrek per here te pare ne jeten time.
Uromeni fat te mbare se nuk do e boj me peta te gatshme po do i hap vet.
Leje leje, se jom bo si Ben Shaka ke "Cirku ne fshat"