Per miqte e mi

ElenaTrojes

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]i swear she is not drunk /pf/images/graemlins/laugh.gif haaaa[/qb]
Te duket vetja "cute" he???
Dhe jam e sigurt qe keshtu do te te thone edhe disa nga "miqte" ketu, po ta them une qe vetem qefin do te te bejne... :sleep:

Guest

e po pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif renci ka qe surrati jot mos dali me ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif sa trape ik shko bej fresk dashnoreve ti dhe mos me ngjit mua fajet e tua k... me e madhe ketu je ti hajt iku pirdhu se sdo me rrem me ty rrugace /pf/images/graemlins/laugh.gif

ElenaTrojes

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]e po pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif renci ka qe surrati jot mos dali me ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif sa trape ik shko bej fresk dashnoreve ti dhe mos me ngjit mua fajet e tua k... me e madhe ketu je ti hajt iku pirdhu se sdo me rrem me ty rrugace /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qenke antikapate ti xhan, me fal qe te kam trajtuar si normale! :rolleyes:

Guest

mbase ngaqe je vete anormale te duken te tjeret normale /pf/images/graemlins/wink.gif hehe pff karagjoze femer ske as ca te thuash sdi as te mbrohesh moj e shkrete :rolleyes:

ElenaTrojes

Primus registratum

Te mbrohem nga ty? pfffffffffff nuk eshte nevoja...me tipa si ty defrehem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe dicka, qenke xheloze e madhe ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

tani se mora vesh une kush po defrehet une apo ti /pf/images/graemlins/laugh.gif po deshe defrim te jap une defrim ty qe ti thush zotit ca te kam ber /pf/images/graemlins/laugh.gif

te fala motrave /pf/images/graemlins/wink.gif

ah se harrova po po shum xheloze jam te kam ngjare ty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ElenaTrojes

Primus registratum

Ju kerkoj ndjese ju te tjereve qe do lexoni postimet e fundit, nuk desha ta prishja temen e miqve, por me detyruan kushtet... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qe tani jap fjalen qe nuk do ju bezdis me me kto lloj kalamanlleqesh...Hapi rruge budallait... /pf/images/graemlins/wink.gif

JU UROJ GEZUAR VITIN E RI EDHE NJE HERE, DHE C'JU DO ZEMRA!!!

Guest

ik e dhj... e shkrete po me vjen keq nejse mend per here tjeter zymbyle /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

ju pershnet unicorn njujorkezi te gjitheve pa perjashtim..............
o proto...cke me te dashurat e mia ti iher???do ti ca???lol...
edhe cin te perzesh ti iher??apo te vij aty ne kanada te te bej te tharrasesh....VOTONI PER UNIKORNIN se o i nershem..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
pershendetje o kato.....edhe tyja.....
po lea pse sna tha as nji pershendetje...ja ka morr mendt tirona...or tur ku hume mer ditzi???se markos ene qershis kom fillu me kerku si cifutin ne shretetire.......
marsi te pakten ka morr rraport te mjeku per mungesat....brigg o pianecja lagjes ku je ti????
kordele kaq e pate ti sa me na njoft??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]ju pershnet unicorn njujorkezi te gjitheve pa perjashtim..............
o proto...cke me te dashurat e mia ti iher???do ti ca???lol...
edhe cin te perzesh ti iher??apo te vij aty ne kanada te te bej te tharrasesh....VOTONI PER UNIKORNIN se o i nershem..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
pershendetje o kato.....edhe tyja.....
po lea pse sna tha as nji pershendetje...ja ka morr mendt tirona...or tur ku hume mer ditzi???se markos ene qershis kom fillu me kerku si cifutin ne shretetire.......
marsi te pakten ka morr rraport te mjeku per mungesat....brigg o pianecja lagjes ku je ti????
kordele kaq e pate ti sa me na njoft??? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
pse kaq me vrull ti zemra lol qenke ne qef eee

sa per te dashurat mua sguxon tma beje ket gje i dashuriiiii e jo me ti pfff lol

u kripos shume faqja kush do na nxjerre nonji foto ta emblesoje njecike /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

Marre nga website www.uglypoeple.com

up-couples-00023.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

kordele kaq e pate ti sa me na njoft???

---------> Ketu jam lal afer Lanabregasit /pf/images/graemlins/laugh.gif , si ke qene ti iher, uroj mire, ishalla s'te kane trullosur festat si qershien dhe markon /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kalofsh mire dhe ne paqe me veten dhe me boten /pf/images/graemlins/smile.gif .
Te pershendes :thumbsup:

disku

UNI

........Eh festat...ca o kordele su trullosa shum .....po presim vitin e riu..se aty kena ca plane me u trullos :thumbsup: ...edhe un te uroj gjithe te mirat edhe ja kalofsh mire... /pf/images/graemlins/wink.gif

mars

Primus registratum

Ne rradhe te pare ju uroj qe te jeni mire dhe nje vite te mbare,tani po ju shkruaj nga Athina.
Me cfo shohe vazhdoni te mblidheni prape por me ca mungesa qe nuk na lajmeruan fare,si psh absi bar_ishtja etj.............
nejse ju uroj tja kaloni mire.

Guest

haaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif marko me shkrive me ate foton po e di qe e pash ne enderr sikur dikush do niste nje foto si tipi asaj una shume e cuditshme lol kam shum telepati /pf/images/graemlins/laugh.gif

si jeni ju te tjret pershendetje korqelen /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe unicornin

marsi mireserdheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee po shyqyr mo se na i thve site sic e shef ne vazhdojme ta mbajme lart moralin /pf/images/graemlins/laugh.gif

kjo qershija i esh zhytur bakllave me koke me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif :confused: /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

hey there ppl /pf/images/graemlins/smile.gif ,
une jam ne tirane sot /pf/images/graemlins/smile.gif ca qefiiiiiiiiiiii
jam teper happy se me doli pak papritur ... dome shifni goxha online:) dhe do ju mbaj te informuar per ca ndodh /pf/images/graemlins/wink.gif
Ju puth te gjitheve
O

mostro

Putraku

petroninse petroninse!!!SI ME DEGJONI!?MARRJE!....
SI PO JA KALON E DASHUR!? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ckemi kalamja /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

putraku dhe ketu e prure koken ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ju pershendes me kete kengen /pf/images/graemlins/wink.gif

Sting

Title: Desert Rose

* I dream of rain
I dream of gardens in the desert sand
I wake in vain
I dream of love as time runs through my hand

I dream of fire
Those dreams that tie two hearts that will never die
And near the flames
The shadows play in the shape of the man's desire

This sweet desert rose
Whose shadow bears the secret promise
This desert flower
No sweet perfume that would torture you more than this

And now she turns
This way she moves in the logic of all my dreams
This fire burns
I realize that nothing's as it seems

I dream of rain
I lift my gaze to empty skies above
I close my eyes
The rare perfume is the sweet intoxication of love

Sweet desert rose
This memory of hidden hearts and souls
This desert flower
This rare perfurme is the sweet intoxication of love

mostro

Putraku

ciao e dashur!!!putrat nga s'me cojne dhe nga s'me fusin.po te dhashe bezdi me bej te ditur qe ti heq putrat dhe tja hudh nonji tjetri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe qe the tia kesaj kenges tende i mungojne nja dy motive alla arabce.ja po ja morr una...

Dsert rose jalla jalla
allahaaaaa bismilaaaaaaa

He te pelqeu!!???ciao /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

HAHAHAHA e mire ne fakt esh nej arab atyja qe ja ben desert rose elej elej /pf/images/graemlins/wink.gif per kete e kishe besoj se ajo qe thu ti esh ja ka fut kot /pf/images/graemlins/laugh.gif

po putrat mirese te prune sme prish puen mua .

ciao kisssssssssss