Per miqte e mi

qershia

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

ne fakt te bi mo lir me i hap vete
se ju meshkujt e keni me vete okllain...

p.s hec mer dreq se u knaqa ne une per ty sot me Kingsat po ne dt 9 thuj qe do plasi sherri ne shal t`kalit mes nesh...
(masnej na neli protoja n`udhkryq , po ishalla qellofte pa semafore thuj se do i bojme kabull t`gjitha...)

marko

Primus registratum

JO mi qershie ca sherri, te gjith e dim si do dali ajo neshje, Kingsat do fitojn(bindshem) dhe ne te dy do ngelemi miq si me pare.
Dhe un bona tifozllik per Netsat sot, se me Netsat kam nji histori te vjeter dashnie se per ta ka pas lujt Basketbollisti me i mire i te gjitha kohrave, Drazhen Petrovic, pranej.
Amon se me ka zon fryka per punen e byrekut neser.
O Qershie po se pate me siklet, hajt vllait tat i recet me e bo me mish byrekun, dhe si me e bo me fillo dough nga ato te gatshmet, se un kom pas pa plaken si e bote ke ne, po ky muhabet para 10 vjetesh.
Po nuk shkrujte ti, do perfundoj me spinaq, dhe do bohem helaq tu bo peta, po ishalla me shef zoti, se kom gjet niseshte.

P.S. Pasneser do munohem me bo i buke vete(lol) si i kena pas bo ne Gjermoni kur ishim rrefugjat, sidomos ata Kosovaret i qashin buket, po thuj qe yeast ktu icik nryshe nga ai ne Gjermani pranej s'ma ka majt me e bo vet, po thash, po i fus i tenxhere grosh, ene i buke vete e po kenoqem.
Kshu osh kur ke i jav pushim rri e bo eksperimente. Keeps me out of trouble(lol)

Go Jason Kidd!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kati:
[qb]Korbaaaaa, si u bene kta njerez kshu moj aman...Ca ikin, ca vijne, ca pijne...u prish bota per nder u prish... /pf/images/graemlins/laugh.gif Une kam nja nje ore qe jam kthyer nga puna, pune i thencin se nuk kish kliente hic /pf/images/graemlins/smile.gif
Ne prag Krishtlindjesh qyteti bosh...frigoriferi plot... /pf/images/graemlins/smile.gif
Ju uroj dhe njehere GEAUAR!!! pAçI Gezime ngahere![/qb]
Goce si eshte kjo puna e klienteve,amon mi me ca klientesh merresh mos na nri gjakun...

assassino26

Primus registratum

Gzuar krishtlindjet te gjitheve (kaurrve)
A e dini ke kam pa kto dite...Nejse spo ja u them,e merrni me men vete,un jam ne Tirane edhe pashe me date 24 ne Rinas femeren me te bukur qe hyri ne Shqiperi me date 24.Kush e gjen kush eshte....

disku

UNI

ORE MARKO UN KUR THOT NA NJONI KOM BO BYREK...PRENOTOJ COPEN po ksaj rradhe spo vihem ne rradhe :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif ....
ej pa kaq shum u emocionove mo sa venose me hap edhe petet vete...????
ah lum ajo gru qe ka me tmorr ty.... /pf/images/graemlins/wink.gif
o qershie un thash se ishe me knicks ti ???edhe ti na tradhtove e??
o turi paske dal me prit lean ne aeroport ti or lanet???

assassino26

Primus registratum

o turi paske dal me prit lean ne aeroport ti or lanet???
Un thashe se bera gjeegjeze te veshtire ky e gjeti per i here /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

PO AMON OR LANET....ajo ka von forumin ne alarm i dinim edhe oren kur do arrinte ne rinas edhe se cin do takonte....lol

assassino26

Primus registratum

Kte se dija une.rastesisht kalova ne Rinas edhe ca te shof i derr brune atje.Un shif mu ajo shif ate,thashe i here po e pys si e ka emrin,kur thote ajo Lea.Pse mi ti je Lea i thashe.A me co icik der ne Tirane thote se ai qe do vite me me prit spaska ardh.Ne ven mi i thashe une.E nimova me i hyp karroces me kale edhe u nisem.Aty ka Rinasi me nordhi njoni kale se pesha e ronde e velixheve.U detyrova edhe mora i hamall qe te terhiqte ne ven te kalit.ka ora 1 e nates kena mrrit te shpia e asaj.Shyqyr qe kishte bo gjjyshja e vet groshe se mu ma kishin myll deren ne shpi.Honra darke atje edhe fjeta te dhoma e pritjes me macen e Leas.Ne mjes masnej un ne pune tvet,Lea ne pune t'vet.Merak me kan njel vetem 1 pale tanga qe ishin te varme ne ballkon,s'ja volla qe s'ja vodha dot.Ishin te gjysesh pranej i desha /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

si mer mistrec paske dash me ja lon gjyshen leas pa tanga......pastaj kush kal te ngordhi ai i bardhi apo i kuqi se po te pati ngordh i kuqi ka me te hec ters gjith vitin....
edhe ej se i kisha lon i porosia un asaj te beshtyte bustin e skenderbeut sa te arrinte....e boni apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]si mer mistrec paske dash me ja lon gjyshen leas pa tanga......pastaj kush kal te ngordhi ai i bardhi apo i kuqi se po te pati ngordh i kuqi ka me te hec ters gjith vitin....
edhe ej se i kisha lon i porosia un asaj te beshtyte bustin e skenderbeut sa te arrinte....e boni apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lene lene se gjyshja e Leas kishte tanga plot,po mu qe me nordhi kali si i bohet.Ai i ziu me nordhi mer ti se tjetrin e kom te gjalle akoma.
Bustin e Skenderbeut e beshtyu Lea po frute ere shume edhe mas nja 2-3 tentativash qe i dolen huq(beshtyu ca kalimtare)e la fare ate pune se desh na rrahen.Neser per merakun tat po hypi un atje siper edhe po e beshty kalin e Skenderbeut mu ke Bo*** se bo vaki me del per hajer edhe gjej nai kale tjeter...

disku

UNI

ashty boje nji rruge e dy pune...edhe ty ishalla po te gjejn kal tjeter...edhe mu me shko amaneti ne ven.....
ej po ato kalimtaret qe beshtyu lea ca ishin meshkuj a femer...se me qen meshkuj na flliqi,,...me qen femra mos e le lean te zihet ..merru vet me ato...lol

assassino26

Primus registratum

[qb]ashty boje nji rruge e dy pune...edhe ty ishalla po te gjejn kal tjeter...edhe mu me shko amaneti ne ven.....
ej po ato kalimtaret qe beshtyu lea ca ishin meshkuj a femer...se me qen meshkuj na flliqi,,...me qen femra mos e le lean te zihet ..merru vet me ato...lol[/qb]
Lene se ata qe thu ti ishin burre e gru me 7 kalamaj,po edhe Lea kishte qe ne Gjermani qe e mate beshtymen per me permush amanetin tat...,Nejse se un e zgjidha problemin se u thashe qe eshte duke rene shi edhe atat te shkretet e hongren...Isaf mo llogarite vete peshtyme ishte mledh aty...

Bo cka me me rraf Lea kur ti shofi sekrete e udhetimit te saj ne Tirane :smash: :smash:

disku

UNI

ik mer dreq se sbo burri kshu..ka me me rraf lea thot...(shyqyr jon ne ny un se do me rrifte edhe mu...)
ej po mire qe ishte diell thuj edhe e hongren rrenen kollaj ai cifti me fmis se po te ishte diell sdo e kishin honger.....
masanej kur te vij lea ktu ti ke me qen i sigurum ne duart e policise ..... :smash:

disku

UNI

as vet se mora vesh ca thash po hajt mo ...nga fryka se mos na rrafi lea..duhet me mat llafet

assassino26

Primus registratum

[qb]as vet se mora vesh ca thash po hajt mo ...nga fryka se mos na rrafi lea..duhet me mat llafet[/qb]
Ejj edhe une ka frika se mos me rrafi Lea e kom ere se me rrasi i shpulle dje ajo mu qe me kan bo syte xixa 1 jave resht.ja eshef edhe tashi flas percart se me duket tastiera si abazhur me shum poca.
Amon plako po sdeshe qe te te rendoj gjithe jeten ne ndergjegje mos i thju gjo per kto qe kam thene un

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Assassino:
Ejj edhe une ka frika se mos me rrafi Lea e kom ere se me rrasi i shpulle dje ajo mu qe me kan bo syte xixa 1 jave resht.ja eshef edhe tashi flas percart se me duket tastiera si abazhur me shum poca.
Amon plako po sdeshe qe te te rendoj gjithe jeten ne ndergjegje mos i thju gjo per kto qe kam thene un[/QB]
shi si rre nji jav thot..ku u bo nji jav me ..ska kalu muji akoma ti thu nji jave...
pastaj mos ki merak lale se e kom parasysh ca torture osht nuk te spiunoj.... /pf/images/graemlins/laugh.gif te thash un po i mori vesh lea keto..ti do jesh
tek ishujt bahamas...
me identitet...xhon llesh perdoda...marre nga dosjet e fbi.....

assassino26

Primus registratum

Me i mor vesh Lea kto ku ka Fbi qe me gje mu mer jahuu...Hapu grop e futu thuj ose me mire po vjell nai anije kozmike edhe ne hone.
Ububuja sec kam i parandjenje qe do futet sonte ne Forum po ishalla nuk shef gjo thuj.... :smash: :smash: :smash:

disku

UNI

aha hyni lea sot ne forum..ska anije kozmike qe te ma ty.......po thuj ishalla e ke vdekje te shpejte edhe pa dhimje megjithse zorr se ndodh.....po qe mos vush shum kujto qeverin edhe do qeshesh

disku

UNI

ps::po ti me duket je tu shkrujt me revole te koka..(e paske lean te koka /pf/images/graemlins/laugh.gif )

assassino26

Primus registratum

[qb]ps::po ti me duket je tu shkrujt me revole te koka..(e paske lean te koka /pf/images/graemlins/laugh.gif )[/qb]
Pse si thu ti e kam Lean te koka edhe jam akoma gjalle...Ashu dmth pistoleten e Leas te koka...
Kur te vije Lea ne forum lajmeroni policin se vallai keq e kom punen mase me bojne ata derman.Ishalla e kam vdekje te shpejte ate thuaj...po me sa kam degjuar vdekja eshte e veshtire nga duart e saj...,S'ta mer shpirtin dreqi se sa e shef ringjallesh perseri...