Per miqte e mi

mostro

Putraku
Re: Per miqte e mi

Meqenese nuk te prishin pune putrat e te te grric pak!? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ihihi...

disku

UNI

CAR BOHET KNEJ IHER AMON???
o brigg te fala partizonit... /pf/images/graemlins/laugh.gif
o devil doll te morte dreqi koptinen se na hutove me kto dreq emrash..nga i gje amon??? /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:
o putrak preji thonjt iher se na qite syt.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

til' now you have been a BIG fish in a small pond...but now that you found the OCEAN i am the Bigest SHARK of them all and i will EAT YOU UP....... -------->O Uni, po ku e ke gjet kete nenshkrimin more, shume i bukur.

Pershendetje te gjitheve nga Tirana me shi dhe balte te neveritshme. /pf/images/graemlins/frown.gif

B

briiigi

Guest

o Unico,
martohet Genci sot /pf/images/graemlins/wink.gif zv/traineri i partizonit /pf/images/graemlins/smile.gif
do ti them te trashegohet nga ana jote?
LOL
ika se kam daseeeem
O

disku

UNI

o kordelke kete shprehje e kan ndigjuar tek nje film edhe mu fiksua /pf/images/graemlins/laugh.gif oh mi kordele....ajo balta qe tu neverit ty na mungon neve qe jemi pertej oqeanin sa ska ku te shkoje mo...edhe kshu qe per vit te ri na perfaqsoni eshe ne.....te pershendes...dhe pac fat edhe befsh qejf....

o brigo hajd te te trashegohet xhaja...edhe uroje nga un... /pf/images/graemlins/wink.gif shyqyr qe ra rehat edhe ai ..se tani do jet me i vemencem ne msim...lol

marko

Primus registratum

O Kordele, leje ca thot ky po ho, mu s'me ka mor molli hic, madje sa here menohem me ik ne Tirone, kujtoj balten e dritat e dushet, dhe ajrin e kondicionum, dhe them, ik ore pirdhu(lol)
Pranej u bon 7 vjet qe nuk shkoj.

qershia

Primus registratum

o bajraktar!

bon icik me shpejtesi sketerre inventarin e MP ene me katapulto icik nji mesazh qe ishte nis per muve por qe rastesisht kishte ardh ka ty...( mgjse i dere jemi ne te dy prape duhet me respektu prajvesia e shi-shoqit...)

p.s me kto men qe ke as vorrin s`kemi me ta gjet ty ne ... le nam le 7 vjet pa pa qeveritaret me sy...i le me sy ka Rinasi i le...he sot he mot
ti je per tu myt me ate tenden lol...
Qershia me nerva...

disku

UNI

shi ky ...rrofsh ti...un po munohem te behem patriot ne sy te kordeles ky me qit bojen.... /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Amon mer se nuk e du hic ate patriotizmin tuj se me duket si propoganda amuniste, po ta ksihit dash kaq shume ket balten ti edhe Naimi edhe ata rilindasit qe as varret nuk e kane ketu ke kjo balta e omel, do kishit nejt ketuuuuuuuuu.

O qershie, po ku je mi se na thave gojen, te mori e mira, mos je ketu ne Tirane ti e s'di gje une mi, se per Zotin jam gati me thy ca parime te mia ne lidhje me AF-ne edhe me te taku me vrap.............Ku jeeeeeeeeeeeeeee :confused:

qershia

Primus registratum

o Korde!

e di une, ju te Af qe keni pashaporta dipllomatike ene imunitet parlamentaresh (te pacenushem lol) nuk pysni per ne lamashet, nejse lol ene une n`kom do i hyja oqeanit per te taku i her ty se vallaji ja vle barra qirane me kalu oqeanin pa eksese ne me u myt n`thellesine tende ...( jo te vjerres te kuptohemi..)

Gezuar nga mot!
(pika muve qe nuk ndjej fare atmosfere festash...kshu eshte kur ke shpirtin te hallakat neper atlase...)

Kordelja

Valoris scriptorum

O qershie qe ti mos te hongert njeri kurre, megjithe shijen tende te lakmushme.....
Per Zotin lal, po qe se eshte puna me Oqean nuk te premtoj dot gje, po qe puna kendej nga Juropi edhe mund te te gjej lal, se kenej ka vlefshmeri dipllomacia ime.Ti pastaj po qe se do e kalosh naiher Oqeanin une te pres krahehapur ne rinas lal, apo do vish me tajare mi.........

P.s.A keni pa ju kush na ka pershendet neve me kengen ALL FOR ONE atje ke pershendetjet me kenge????Mwahhhhhhhhhh Unicornit...........

ElenaTrojes

Primus registratum

Unicorn... i miss u, hope you are having fun honey ...

Gezuar Vitin e Ri te gjitheve, dhe nuk ju uroj gje tjeter vec shendet...kete ja u uroj me shume se kurre sot, pasi edhe njehere kuptova dhimbshem se jeta eshte e shkurter (dje vdiq mamaja e nje shoqes sime...atak ne zemer...vdiq shume papritur) /pf/images/graemlins/frown.gif

Edhe nje here pra, GEZUAR!!!

Mistrec_Tirone

Primus registratum

ncncncncncncncn ca bohet knej mer amon paska plas futa tret botnore knej si e paskom hum mer zoti mo po hajd mo pa fat kalojm maton tani qe thoni ju kti Uniconit do ja kpus drras kres se o trathtar kurse kti markos do ti thy komet qe mos tshkoj mo mtiron me qe sdo me shku, Devil Dollin do e boj qerose se i shko shum hihihi kurse Katit hmmm late me thinkkk oo i got it do e boj me kercy Perasmena Xexasmena me i kom hihihihihih kurse kordeles do i coj i tuf lulesh kur tshkoj ntiron hajdeee ooooooopaaaaaaaaaaaa sssssssssssss ssssssssssssssssss

Mistrec_Tirone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]o Korde!

e di une, ju te Af qe keni pashaporta dipllomatike ene imunitet parlamentaresh (te pacenushem lol) nuk pysni per ne lamashet, nejse lol ene une n`kom do i hyja oqeanit per te taku i her ty se vallaji ja vle barra qirane me kalu oqeanin pa eksese ne me u myt n`thellesine tende ...( jo te vjerres te kuptohemi..)

Gezuar nga mot!
(pika muve qe nuk ndjej fare atmosfere festash...kshu eshte kur ke shpirtin te hallakat neper atlase...)[/qb]
o qershije po rri tani o dreq kalamoni mos na fut tgjidhve me i thes se sjom me kto katnart e tjer ka i hate dilpomats so live me out off this se t'hongra fare hihihihi

Geruar e mot i shalla tgjidhve

abs

nuk e di...

ja vjella 5 minuta jetes reale per me ardh vrap te ju e mu dhan nje t perqafume t fort... te tanve pa perjashtim, atyne qe m kan dergu kartoline dhe nje kiss...

http://holidays.blastcomm.com

si kan pas than....hmmm

e gjeta

frynte era nga perjashta
tundte perdet e mendafshta
mos kujtoni se ju harrova
kartolinen ktu ju a solla /pf/images/graemlins/laugh.gif

pacim

Guest

pfffff mistreco ti je disgusting e kam then una pale ato zgjebkat e tjera nejse seee spo flas as une se ketu esh ndryshe ....

absti po ku ke qen mi lal se ne thame se humbe tani qe iku marsi jemi rehat hajde duku me shuem kendeja /pf/images/graemlins/laugh.gif te bejme njeciek muabet lol

Guest

Fillimisht postuar nga Harpetari:
[qb]iiiiiiiiiiiiiiii,mu nuk me dashka asnji ere?[/qb]
hmm po qe se nuk dukesh shuem domosdo /pf/images/graemlins/wink.gif

po tu thafte goja per ate qe the mor cun lol

ca na thua nonje gje te bukur ?

B

briiigi

Guest

Thnx Unico /pf/images/graemlins/smile.gif e martuam ... e ngreni dhe ai ...
Kam kercy me gjysmen e futbollistave dhe ish futbollistave te partizanit ...nja 2 ishin hot man. Nejs epo iki tani se me vjen gjuuuumeeeee
po Marsin nga e kam? Lea besoj eshte ne tir prandaj sbehet e gjalle /pf/images/graemlins/smile.gif
kisses
O