Per miqte e mi

marko

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Kordelja e ka lidh marsin fjonce ose gonxhe, ti te keqen nuk ke me asnje shans aty.
Po nigjo, kujt i ka ra ne men me i dhon emer atij venit afer gjosenit mi goc, ajo osh nji nga ato pjeset e trupit qe te gjithe shtiren sikur nuk ekzistojne.
Pse nuk ja ve vet emrin ti te keqen, futi dhe i flamur ene do hysh ne histori.

assassino26

Primus registratum

Ktu qeka rremuje e modhe...Po me pelqeka qendrimi,po kerkoj rreth e rrotull me gjet nai vendparkim.O Matilda ne maje te gjuhes e ke kte punen e pedofilise...Amon mi amon se na bone me dhimje koke,na duket vetja sikur ne mbi 20 vjec duhet ta fusim ne frigorifer se na kap xhaxhi polici nga veshi,prej teje qe edhe ti mbi 20 duhet te jesh.Ai 2 gisht ven qe thu ti midis atyn veneve te shenjta mund te jete edhe 1 gisht ven,mvaret nga permasa e gishtit,sqaroji mire gjojnat.Tashi mirmjes i here ka Tirona se harrova fare duhet ta kisha thone qe ne fillim.Sot vje Lea ne Tirone.S'po me ze veni ven /pf/images/graemlins/wink.gif A thua do i pelqejne dhuratat qe i kam blere per krishtlindje?Mos i thoni njeriu po i kam blere 1 pale...Lene se spo e them pse tjau them juve me kush jeni ju. :smash:

marko

Primus registratum

E se tashi mu kujtu mu, kom i pytje per gjith gocat.
Kom lexu se femrat urinojne gjate dushit, sepse ne kete menyre balancojne ato PH levels.
Sa e vertete eshte?

marko

Primus registratum

se tashi mu kujtu ti Matilda.
Emrin nuk ja di atij venit un, po mu kujtu i shprehje e vjeter qe ndoshta ka lidhje me ate qe po kerko;)
Dy gisht ven te le pa men.
DHe artui ka te drejte, per punen e mases se gishtit si dhe pozicioni i gishtit, vertikal apo perpendikular me dy Qabet.

Guest

hahahahahahah /pf/images/graemlins/laugh.gif e mo tashi ju mos u tallni une e kam seriozisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

dy gisht ven te le pa men hahaha

o turi mire zemra sta permen ma pedofiline un ty se do takoke lean prandaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

moj qe do ta gjej do ta gjej po pse tme lodhi thuaj.... :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]

moj qe do ta gjej do ta gjej po pse tme lodhi thuaj.... :tipsy: [/qb]
Pse mi akoma se ke gjet...Pa sa e ngadalte qe je mi goce.Po ec mi sa ta tregoj une ku e ke...

Guest

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]

moj qe do ta gjej do ta gjej po pse tme lodhi thuaj.... :tipsy: [/qb]
Pse mi akoma se ke gjet...Pa sa e ngadalte qe je mi goce.Po ec mi sa ta tregoj une ku e ke...[/qb]
po jo o xhan se une sdua tma tregosh ti une dua te me thuash emrin se per te treguar kam se kush ma tregon ok /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

assassino26

Primus registratum

Po kur s'ja di ti emrin gjose tate ka tja dime ne mi dreq.Ja un ksaj times i kam vu emer.Do vish ta shofesh?

disku

UNI

mirembrema.miremengjes a miredita...si ta keni ose si ti vije sic thot kavajsi....sot mas pune kisha nji party edhe jom ca i trullosr.....
marko jo politike te jete po edhe flori te me premtojne sme puno mo truni per sot se po shof 3 ekrane kompjuteri....pershendes katin ...sa u bo o kato se sjon ne gjendje ti numroj jo sot te pakten....
qershije te vdekshin te gjithe armiqte ty ishalla...
kordele..urrrrime per iniciativen je e madhe e me bo karrierre ne mes ton...lol
leas edhe njehere rruge te mbarrrrrreeeee
matilda......give me a high five....
brig te puthsha avatarin...
abso ku je moj shkodrone se na thave qato sy....
and last but not least...marko rafsh me nji dere te mire ishallaa....

pc:miresevjen king artur....na u hap ne qve qe ste njohim iher..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ajo pjesa e trupit qe sjka gjen dot emrin ti turo esh njesoj si per meshkujt ene per femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif mos shif shtremet ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa per te pare na nxirr nje foto ketu po ta mbajti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

unicorno po ku je mo zemer se me ka marre malli ...;

/ me i jeo nje puthje ke faqja unit dhe shkon te perqafoje shtratin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Matilda ca bo kshu ti mi, paske fillu me u bo xheloze, s'me duket hic natyra jote /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

Pershendetje te gjitheve dhe faleminderit per urimet. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

koqele cdo me then "natyre" ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

moj po ti gezoni 30 faqet kalamaja /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Erdha sa per tju uruar.... /pf/images/graemlins/smile.gif

MC1.gif

Befshi qejf... :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ku eshte unicorni se i kam gjet nji tjeter avatar pa lajle-lule dhe pa lesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

unicornwalk.gif

He mo si thu??!!

qershia

Primus registratum

o korde

ku te dali i shkreti mo, hyn dil ti (ene mos rri hic) aq e pati u qull...

p.s marko po ti je tamam arnaut, si more tuke e dit qe pika ime e dobet eshte basketbolli dhe s`me ke thene gje qe "djepi" qeka shenu ke lista per debatikas ( i ardhshem) ne NBA...
tani ju qepa me verte une atij...do bohem si {figo} masnej ...do hap i teme me titull:
" jete e jetuar ne dite-nate "
dhe me ndihmen e djepit do dal resme me tere ato fiximat e mi ene do ju mburrem juve zgjebsave me jeten prej kraj_leshe qe do boj ...

marko

Primus registratum

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]o korde

ku te dali i shkreti mo, hyn dil ti (ene mos rri hic) aq e pati u qull...

p.s marko po ti je tamam arnaut, si more tuke e dit qe pika ime e dobet eshte basketbolli dhe s`me ke thene gje qe "djepi" qeka shenu ke lista per debatikas ( i ardhshem) ne NBA...
tani ju qepa me verte une atij...do bohem si {figo} masnej ...do hap i teme me titull:
" jete e jetuar ne dite-nate "
dhe me ndihmen e djepit do dal resme me tere ato fiximat e mi ene do ju mburrem juve zgjebsave me jeten prej kraj_leshe qe do boj ...[/qb]
O qershie, po un se e di qe e ke fiksim basketbollin nuk te kam thon,
Ho pra mos na thuj kshu gjonash, un vendosa te te them kur i kisha ezauruar te gjitha rruget, dhe thash hajt po i them se nuk paska mo shpres(lol)
Qafsh mu, kur te dalesh me ato sllavet, se e di un do e kesh i nji ngaato hunderrat, kaclyca, komleshet, bishthapsit fixim ti, tja nisish dhe lalit tat i resme per qef

marko

Primus registratum

qershie, ktu kom dal me basketbollistin tim te preferuar /pf/images/graemlins/wink.gif

divac.jpg

disku

UNI

rrofsh kordelke...mgjths s'shof gjo...lol
damn...koken daulle paskam sot....se di pse /pf/images/graemlins/laugh.gif
o marko ojes si te kom vllai tem???
anej nga nikolas gage ma paska kap qefi me knu mu sot ..po pate na nji menje...dial 1-800-unicorn /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:
si ju kom ju te tjereve????? :rockband: