Per cilen makine votoni?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Benzin e kam provuar edhe Fordin!
Nuk i kam fiksim , thjesht duke qenë se më pëlqen adrenalina dhe dua ti ngas të gjitha me shumë dëshire, nga kurioziteti më së shumti për ti provuar , kush është me e rehatshmja më e mira..
 
Top