Re: Pazar makinash
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kot qe pyes vet ke noj makine ti Ujk .?
Sot t'leverdis me shume t'blesh makine nga jasht, t'a marresh me porosi me ndonje mik , k'tu ne tregjet tona s'bojn as 2 lek makinat qe i shesin plus qe i mbajne me çmime aq t'larta sa qe s'ia vle me i pa e jo me t'bosh pazar.
Plus qe k'tu shqiptari e shfrytzo deri n'max makinen e tij ..kur vje puna qe i teket me e shit, i fut i t'lyme , k'then dhe numrat e kilometrazhit dhe nje leter ku thote SHITET.
[/ QUOTE ]
Ne fakt Benzin qe kemi ne shtepi (s'mund te them qe eshte imi se me shume e perdor im ate /pf/images/graemlins/grin.gif) keshtu e kemi porosit ne Gjermani, ka 3 vjet dhe nuk ka lujt hic, si ndjehet fare motori. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Puna eshte se nuk kam me mundesi ta bej nje gje te tille, se do ta kisha porosit dhe nje tjeter per vete. /pf/images/graemlins/frown.gif
Cmimet jane rrit qamet se osht rrit dhe dogana. Benzin e kam ble per 5 milion lek (benz 200) para 3 vitesh (e kishte pas nji plak ne gjermani qe nuk e perdorte po kishte nji vit qe rrinte i teri ne graso, dukej akull i ri). Tani me nje cmim te till nuk gjen mo, mund te marresh noj makine me te vogel, po me thene te drejten ketyre qe shesin ktu un nuk ju ze bese.