Pazar makinash

KoDoShi

Primus registratum
Re: Pazar makinash

Mir bon qe nuk i ze bes , sepse ta kan me t'futme vlla. (T'paket jana ata qe mund te cilsohen si t'ndershem k'tu /pf/images/graemlins/shrug.gif . )
Me sa shof paskeni bo pazar me leverdi /pf/images/graemlins/thumbsup.gif t'leverdis shume nje benz i tipit 200 (ka nje ngjashmeri afersisht te njete me 250 dhe harxhojn me pak se to)

M'u m'ka ngel n'der 240.Para 5 vjetesh e ka pas mbajt plaku , tani u bene edhe 3 vjet qe e mbaj un. Si llamarin vetem disa pjese i ka te kalbura por eshte me i avancuar(modifikuar) s'e 240 e tjere.Nejse me shume perdor Renalut RAPID, me benzinë dhe pak ekonomike ..(tip pierino nqs e ke parasysh).

Ket e kam me t'nigjume Ujko qe makinat kur i morin jasht shtetit nxjerrin pretekste t'tilla si: "Ket benz n'fillim e ka pas 1 plak ose ose ..ka 2 vjet qe nuk ka dal n'rrug t'gjermanise. dhe i fundit qe kjo makine mundt t'jet e dores dyt.
K'to mund tjen veç fjale ku i dihet /pf/images/graemlins/shrug.gif

KoDoShi

Primus registratum

Moira.. per k'to momente po flisja me lart! /pf/images/graemlins/devil.gif
105669.jpg

kadinsofor.jpg

woman%20driver.jpg

/pf/images/graemlins/devil.gif ...

AutoKlasi.Com

Primus registratum
AutoKlasi.Com

http://www.AutoKlasi.Com është tregu më i madh i automjeteve në internet për të gjith shqiptarët kudo që ndodhen!

Faqja më praktike dhe me e thjeshtë që ofron shërbime cilësore dhe profesionale me qellim që klientët tanë, të përberë nga të gjitha shtresat e shoqërisë, të jenë gjithmonë të kënaqur. Në këtë mënyrë kompania jonë pretendon që të kursejë kohën dhe mundin e qytetareve duke i'u ofruar atyre informata të sakta dhe me shpejtësi maksimale drejt e në shtëpitë e tyre.

Listoni pra automjetet tuaja ne faqen tonë, të gjitha shpejt, shqip dhe për më tepër krejt FALAS.

Kontaktoni me ne nëpërmjet emailit tonë: info@autoklasi.com
Nëse doni të reklamoni biznesin tuaj ne faqen tone kontaktoni
nëpërmjet emailit: reklama@autoklasi.com

MILIARDERI

Primus registratum

ISHALLA TE JETE E MAJTSHME A KA KASETOFON APO NDONJE GJE ME TREGO PAK GJENDJEN E SAJ PO PATE MUNDESI OK LALE

MILIARDERI

Primus registratum

O KODI ADD E IMJA ESHTE DON007
2HOTMAIL.COM BISEDOjme aty add shkruaje me te vogla pa hapsire
me trego pak gjendjen e makines nga mrena

L

leopardi

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif mos te vije turp ,se habia per robt' eshte ..Pastaj,une po them sa i kam nxjere vete ,se ajo e ka 260 kilometrazhin .
Sa per vrapin ,une nuk e di se c'fare lloj kafshe je ti /pf/images/graemlins/devil.gif,se leopardi qe mbahet si kafsha me e shpejte ecen me 60 km/ore.. /pf/images/graemlins/tipsy.gif