Pazar makinash

shkopi

Primus registratum
Pazar makinash

pershendetje
Nje i afermi im niset per gjermani per te blere ndonje makine me qe dihet qe aty mcmimet qenkan shume te mira, megjithate une po kerkoja mos gjeja naj faqe ne internet ku mund te kontaktoje me shites ose te shikoje ndonje oferte ne menyre qe ti keshilloj nja vend ati mikut tim.A di ndonjeri nga ju naj faqe ku shiten makina ( jo online ) dhe ku mund te gjej naj oferte interesante , ose nese ka njeri nga gjermania ketu pastaj do ishte shume mire /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum
Re: Pazar makinash

http://www.autoscout24.it/

ktu ke ca makine te dush edhe cfare cmimi te duash,por eshte pak e veshtire sepse ne fotot mund te duken te mira,por mvaret si jane kur ti shohesh ne origjinal.Si e kane motorrin etj etj.
HAjt ishalla gje nai gjo te hajrit.Po dite italisht e ke shume kollaj te kerkosh neper sit

ALBIONI

Primus registratum

PESHKATARI27
Shum interesante.
A di ndonje tjeter ne gjirmani ose belgjik
shum faleminderit

KoDoShi

Primus registratum

SHITET benz 240 2 milion (te vjetra)

Per me teper info : 5 marrshe , 2 xhamat e pare elektrik, motorr 300 , vit prodhimi i 85', ngjyra e bardh, kondicioner (Kondicioneri nuk eshte i disponueshem , i nevojitet vetem furnizimi me gaz!)

Te interesuarit te kontaktojne me mua ne pm!
Ju Faliminderit!

S

Scorpion

Guest

1 milion e gjysem te jap, bohet gjo?

KoDoShi

Primus registratum

Jane pak! t'pakten 1.7 /pf/images/graemlins/smile.gif

Eshte me dokumenta t'rregullta, kolaudimet per 2006 i kam ber.
N'krahasim me banzat (240) e tjere, eshte me i mir'mbajtur sepse e kam merak vet! /pf/images/graemlins/smile.gif

KoDoShi

Primus registratum

Scorpe por s'besoj ta marresh ti, sepse nuk eshte makine per ne çunat e rinj.
Nqs njef ndokend qe eshte i interesuar , je i lutur t'vish te kontaktosh me mua.
1 e gjys seriozisht qe nuk i'a vlen , nejse ti po e pe si makine do folesh vet per te.Nuk po shes karroce por makine! /pf/images/graemlins/smile.gif

antip

Primus registratum

Ej na gjeni ndonje fuoristrade te mire tip Suzuki apo Isuzu dmth tipe te vogla si mace qe futen kudo dhe ne rruget me te poshtra... Shuma limit deri 5milion leke. E du me te gjitha te rregullta thjesht te marr celsat dhe ti jap. Hajde trima hudhuni

pompa

Primus registratum

Di njeri se si mund te dergohet nje makine ne shqiperi nga amerika? e kam parasysh qe kerkohet ne google po nuk kam gjetur ndonje gje interesante. nese dikush e ka bere kete pune, shpjegojeni nje cike ketu ju lutem.

S

Scorpion

Guest

Me avion /pf/images/graemlins/laugh.gif

pompa

Primus registratum

mire mire, po ne fakt ka plot kompani qe i bejne keto gjera po duhen nja 1500 vetem per transportin + dogana ne shqiperi.

sa eshte dogana ne shqiperi? dhe a ka ndonje procedure te vecante per sjelljen e nje makine?

antip

Primus registratum

Dogana varet nga makina qe ke mund te shkoje deri 3milion leke te vjetra

S6T6N6

Forumium maestatis

un mora nje renault megane prodhim i '96-es benzine 1.6, 5 dyer, kondicioner, abies, timon hidraulik, 2 airbag me dogane te paguar (3 muj e perdorme ne tr) 2 milion e gjys leke. nja 45000 lek me shkun targat, taksat, asikuracioni... pra gjith e gjith 3 milion.

KoDoShi

Primus registratum

Mire te paska shku S6 s'te paska shkuar shume.

Un e di qe te pagush ne dogane varet nga lloji makines qe do futesesh ne Shqipri aq paguan.
P.sh nje 250 shkon tek shume 3 milion lek te vjetra.
kurse nje Benz ML400 paguan me shume , nuk e di me saktesi se sa por e di qe paguan me shume se nje 250 /pf/images/graemlins/shrug.gif