Pazar makinash

pompa

Primus registratum
Re: Pazar makinash

ca motorrash kane dhe kto makina...1.6 liter..te shtypin knej me ashtu makinash ne autostrade.

KoDoShi

Primus registratum

Ça lloj makine osht' kjo pompaçi , si e modifikume po
m'duket .? /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif dhe kur te lodheni me kete faqe ,hidhuni tek...:www.vendoecompro.it,ka pafundesi zgjedhjesh....Kujdes mos ju prishet mendja me blere ndonje Jaht ,se ato ishin se c'ishin... /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

ujku81

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
un mora nje renault megane prodhim i '96-es benzine 1.6, 5 dyer, kondicioner, abies, timon hidraulik, 2 airbag me dogane te paguar (3 muj e perdorme ne tr) 2 milion e gjys leke. nja 45000 lek me shkun targat, taksat, asikuracioni... pra gjith e gjith 3 milion.

[/ QUOTE ]

Ku e psonise ket ere. Du dhe une nji /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

62202.jpg

ky model dhe kjo ngjyre

ujku81

Primus registratum

Dhe e ke mor ene per 3 milion lek!!!! /pf/images/graemlins/eek.gif
Edhe sikur pertoke ta kete motorin prape ja vlen. /pf/images/graemlins/smile.gif

ujku81

Primus registratum

Vetem se duhet te harxhoje ca S6?! /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

P.S: Ti me makine blu se si me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

motorrin e ka relativisht te ri 64000 km ka bo se ne itali e ka pas nje plak, ndersa ne shqipri e ka perdor nje gru per nja tre muj.
per te harxhu, me shkon tek 80-100 mije lek ne muj benzine (duke pas parasysh se ka shku 1500 lek lirti)

ujku81

Primus registratum

nja 10 litra duhet ti harxhoje per 100 km ma ha mendja, se motor 1.6 helbete

S6T6N6

Forumium maestatis

ne rruge te gjate harxhon 7-8 brenda per brenda funksionon me ore pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Sa i nxjerr si kilometrazh .? /pf/images/graemlins/smile.gif

Ma do menja se fluturon si makin ee! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tonguee.gif Makina ime nxjer 230 .. /pf/images/graemlins/devil.gif
Pa shaka .. /pf/images/graemlins/wink.gif

KoDoShi

Primus registratum

Aq pak!.. /pf/images/graemlins/devil.gif

Aq kilometra ne ore i bej me biçklet ..ose ose me mire me vrap t'leht! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Habitem qe dinke ti jipke makines ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif mos te vije turp ,se habia per robt' eshte ..Pastaj,une po them sa i kam nxjere vete ,se ajo e ka 260 kilometrazhin .
Sa per vrapin ,une nuk e di se c'fare lloj kafshe je ti /pf/images/graemlins/devil.gif,se leopardi qe mbahet si kafsha me e shpejte ecen me 60 km/ore.. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

KoDoShi

Primus registratum

Se kisha per qellim te ofendoja , ishte thjesht nje batut e imja.
Problemi qendron k'tu qe shumica e femrave ne timon jane shume tensionuara ..( ububu erdhi semafori si do ja bej,ça do shtyp , ku eshte freni, ku eshte gazi, marrshi.. ua po ky budallai perpara pse frenoi..etj etj!) por me sa shikoj dhe konstatoj ti qenke rast i veçant Moira, me behet qejfi!. /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif Nuk eshte problemi se me ofendove ,aspak ,se shakate i kuptoj ,por ideja juaj se femrat nuk munden...Femrat nuk duhet ... /pf/images/graemlins/shrug.gif kjo te cmend fare .. /pf/images/graemlins/devil.gif Ju beni sikur keni lindur me marsh ne dore..
Sa per tensionin qe ka c'do shofer/e ne fillim, ka te beje me faktin qe ju meshkujt,i beni gabimet dhe mesoni nga to ,kurse femrave u rini tek koka gjithe kohen se mos te gabojne dhe kjo i ben te pasigurta .. /pf/images/graemlins/wink.gif
Ufff..Po dal qe ketej te mar pak fryme.. /pf/images/graemlins/wave.gif maskilista

KoDoShi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Sa per tensionin qe ka c'do shofer/e ne fillim, ka te beje me faktin qe ju meshkujt,i beni gabimet dhe mesoni nga to ,kurse femrave u rini tek koka gjithe kohen se mos te gabojne dhe kjo i ben te pasigurta .. /pf/images/graemlins/wink.gif
Ufff..Po dal qe ketej te mar pak fryme.. /pf/images/graemlins/wave.gif maskilista

[/ QUOTE ]

Kaq shpejt t'u merka fryma ty! .. /pf/images/graemlins/devil.gif

..t'miat ishin veçse fjale kurajuese ,ti i paske lexuar me sy t'keq m'duket /pf/images/graemlins/shrug.gif (lexoje ndoshta më me vemendje dhe do ta kuptosh me mire , e mos e lexo sa per t'kalu rradhen)

.. /pf/images/graemlins/wave.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Moire, informoju edhe i her për kafshën më të shpejtë si dhe për shpejtësinë e saj /pf/images/graemlins/laugh.gif.

P.s. Makina ime me motorr 1,8 litra (1800 cc) kap 200 km/h. O Toyota Corolla ne për takatin që ka un them që ja kan lshu shum gazin.

P.S. Me ça shpejtsie maksimale keni udhëtuar?

295 km/h. S'e kam kap dot 300 /pf/images/graemlins/cry.gif.