Re: Nuk dua femije!
E dashur Bona, nuk mund te gjykosh kaq ngushte per dicka qe nuk e di se c'fare eshte.
Nje femije eshte arsyeja qe zgjohesh ne mengjes, arsyeja qe te kthehesh ne shtepi dhe te shikosh nje gje te vogel, qe nuk kupton asgje ne kete bote, pervecse ndjesise dhe dashurise se pafud qe ka per ty. Nuk ka gje me te bukur dhe asghe qe te ben me shume krenar kur shikon se ajo gjeja e vogel ka syte e tu, buzet e tua dhe cdo gje tenden.
Une di te them nje gje qe shume gjera mund te mos i kem bere ne rregull, por vajza ime, eshte gjeja me e cmuar dhe me vlere qe kam bere.
Dhe qe ti kthehem temes, e dashur bona, nuk mendoj se ti duhet te nxjerresh arsyet e mosarsyes per te patur nje femije, ti, ndoshta nuk je gati, nuk e ndien ose arsye te tjera qe nuk do te doja t'i permendja.
Por s'jam dakort kur diskuton per ceshtjet e "kujdesit reciprok" ti gjithsesi, nqs nuk do te kesh nje femije, vetem do te jesh deri ne fund te jetes, keshtu qe nuk humbet ndonje gje.
Nqs ti ke frike, te heqesh dore nga jeta qe ben dhe ti perkushtohesh nje femije, dhe perseri ke frike se nuk do te jesh aq e mire sa duhet , as kete nuk e besej, pasi te instikti i nenes eshte i brendshem, dhe ti duhet te beje pjese ne grupin e atyre nenave super te kujdeshme(persa kohe ke menduar gjithe ato arsye, e justifikime)
Po e mbyll ligjeraten time /pf/images/graemlins/smile.gif,jo me idene se te kam nderruarr mendje, por vetem per te te kujtuar qe asnje nuk do te lexonte keto apologjite tona, sikur nenat tona te kishin menduar ndryshe /pf/images/graemlins/wink.gif