Nuk dua femije!

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Nuk dua femije!

mos pergjithesoj cdo gje me te kaluaren time /pf/images/graemlins/lol.gif ke humor te modh vallaj /pf/images/graemlins/lol.gif
per nje pik jemi dakort, qe quhet egoizem ...
por eshte me mire te jesh egoist,sesa ti besh gjerat sepse duhen bere e jo sepse deshiron ti besh...
sepse kemi marre dashuri nga prinderit kjo sdo te thot gje, nuk eshte e mjaftushme per te pasur deshiren qe te besh te njejten gje si prinderit dhe te japshesh ate qe ke marre...

gjithsesi ok me ty, seicili jeten e vete /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

E shof qe e paske nda menien me perfundu ne azil pa kalmoj ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Nje gje se kuptoj, si ka mundesi qe ka kaq pak kuptim per ato qe kane vendos ndryshe per vehten e tyre?

Vej re qe pala qe ka femij eshte me pak tolerante se pala tjeter, e cila s ban propagand oder animacion qe ` keshtu eshte me mire `?

E theksuar eshte ne kulturen tone, te dime se cfare eshte mire per tjetrin,ose nuk e interpretojme sakt tek te tjeret lumturine qe perjetojme?

Mos te harrojme qe kemi plot raste jo pozitive nga familiaret.

Nje arguement : s duan femij qe mos t`ju prishen linjat…mu duk shume qesharake!te me fali personi qe mund te ndjehet i atakuar nga ky citim.

Pastaj te kalojme tek pika „kane frike“.
E di sa i gjate del diskutimi mbi kete pike?

E dini ju se ka femij (tashme te rritur) qe per arsye x kane qene te detyruar te bahen “prinder” ne moshe te mitur?
Pra te marrin nje pergjjithsi shume te madhe qe ne ate moshe?

Te mos kesh/duash femije jane shume arsye…
Nga ajo shendesore nga te dy gjinite, e deri tek ajo psichike e te dy gjinive!
Ne ditet e sotme thjesht dhe s duan!Workaholic quhen kto, kane hobby punen, kam desgjuar shume prej tyne.

Bona me lejo te te marr si shembull, do mundohem te mos kaloj kufijt personal.

Si mendoni ju, 10 vjet martese, ai s donte, tani do ai, ndersa prinderit e saj i thone atij: “se dime si e mban hala”. Hey vetem me keto rreshta mund te mbrojshe nje Dissertation ma thote mendja!dmth del nje teme me vehte.

Nga truri im shoh kete goc qysh te vogel ne luft me ambjentin perreth e me vehten.

Te perpiqemi te kuptojme pak me me pertej do ishte ndoshta nje keshille shoqerore. Se te bajsh fmi per hater te ... se di nese do lumturohej ndonje...

Kam nigjuar me veshte e mij njerez qe jane me Babe+Nane+Vellerzer+Motra dhe...qe thone: Ndjehem Jetim.
C` diagnoz kane keto?

------------------

Ne biseda te shumta me kane mbet ne mendje kto fjale:
"Tek femija shoh vehten time",
eshte ky nje mall i hershem i vetvehtes???

pinkparadise

Forumium maestatis

non, c'est mon reve de toujours /pf/images/graemlins/laugh.gif

tu veux pas esseyer par tout les moyens /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif possible de me faire changer d' avis ??? en tout bien tout honneur bien sure /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo dy veta me i her, aq me teper kur jan femna /pf/images/graemlins/laugh.gif
m'akuzojn per te degjenerum masnej jo per gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

bona

Primus registratum

une thjesht shpreha pak fare si e shikoj une lindjen e femijes.

e kam pare dhe degjuar mijera here ate kenaqesine qe te jep femija dhe nuk po e ve ne dyshim.

por kam pare dhe cifte qe lindin femije dhe kaq.
se ai femije esthe nje sic thone ketu ne usa

duhet nje fshat te rritesh nje femije...

keto prinder qe permenda me lart thjesht jane egoiste qe lindin femije sa per tu dhene kenaqesi sa jane te vegjel dhe te mire por se duhet ti edukosh , te paguash

TE PAGUASH QIMET E KOKES ta rritesh kete femije.

psh ne shqiperi ta cosh ne kopshte private, ne shkolla e universitete private ta ushqesh si duhet, e plot te tjera

dhe nuk po flas ketu ne ny cfare do te thote te rritesh nje femije per sembari.

mua me vjen shume mire qe ju jep lumturi femija dhe une thjesht po thoja qe nuk e gjej lumturine atje.

une nuk e di se si ethe ndarja atje por ketu ka me mijra djem dhe vajza qe preferojne mos te bejne femije.

ose zgjedhin adaptimin.

bona

Primus registratum

dikush permendi qe kush merr dashuri nga prinderit do ta japesh dikuj tjeter.

nuk e shikoj te arsyshme te kalosh ne gjykime pa dit asgje.
jo qe prinderit me kane dhene dashuri po akoma kritikohen nga te gjithe per "llastimet" e super jashtzakonshme qe bejne sot e kesaj dite megjithese jam me pushime ne tirane.
mami me tha shpirt kush ta be kafen
une kam shume frike te ndryshoje ato lidhje qe kam pasur me prinderit qe e vogel.

bona

Primus registratum

pink paradise

me duket se dikur the qe jeton ne california.
do shkoj 8 dite atje ne los angeles dhe san diego. do rent makine nga los angeles ne san diego. nga oct 6 deri 13.

mua pelqen architectura, museumet e fine arts, vdes per show

ndonje sugjerim?

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
dikush permendi qe kush merr dashuri nga prinderit do ta japesh dikuj tjeter.

nuk e shikoj te arsyshme te kalosh ne gjykime pa dit asgje.
jo qe prinderit me kane dhene dashuri po akoma kritikohen nga te gjithe per "llastimet" e super jashtzakonshme qe bejne sot e kesaj dite megjithese jam me pushime ne tirane.
mami me tha shpirt kush ta be kafen
une kam shume frike te ndryshoje ato lidhje qe kam pasur me prinderit qe e vogel.

[/ QUOTE ]

Quhet egoisem, e thjeshte, ska lidhje me gjykimin kjo!
Dikush qe pranon te mari e nuk deshiron te japi quhet egoist, e thjeshte per tu kuptuar.

Guest

Po pse, edhe tek keto gjera do nderhyje forumi yne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush s´do, le te mos beje...
Kush do, te beje dhe per ata qe s´duan /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

se ke keq ti Lozonjare...

un pershembull jap kontributin tim personal... nese i ka shku menia nonjones per noi beb t'bukur

Ali_DemsI

Primus registratum

notorius E Kush Siguron Qe Femijet Do Jene Te Bukur? /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Per Momentin Sdua Me Vone Me Kismet Tu Pa Tu Bo /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

Ali Demsi... n'teori funksion kshu...

qe po mbolle grur... grur do dali /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

notorius Mund Te Mbjellesh Grur Por Nqs I Hedh Plera Kimik Te Del Dhe Grur + Ferra /pf/images/graemlins/tonguee.gif