e drejte Proto ashtu po duket! /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] ca plasi? [/qb]
aaaiiiii si m paska pshtu mu ky xhevahir ktu??Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Itu qendron problemi, pse me u skuq tash .Kultura huj jep ma shume, se kultura jone e sotmit. Ca l*** japin te rinjte sot? Ne vend se te ndihmojne njeri- tjetrin bahen mendjemadhenj, e s'dine ca flasin. Kan ik idealet e dikurshmit. Sot fiton kush qet kryet ma nel, krejt kot.
Cke me peshoren time maj? S'kam faj se eshte e jashtme :tipsy: Ma kane dhuru ke i nje firme
se me ken n pune si un, ku me pes gishta shkruj shqip e me pes gjuhen e njerkes, natyrisht qe lodhet zotnija jote, kjo e shkret mendje bahet e rend...e madhe deshta me than ashtu n dialekt
Kyt thuaja gjuhetareve, qe me merren me shenjat e pikesimit /pf/images/graemlins/laugh.gif Si ne shkolle fillore
Me duket e the, se ke inate se shkruj ma bukur se ty /pf/images/graemlins/smile.gif E me qe je menemadhe, s'ta pranon shpirti. Plas maj! :tipsy: [/qb]
eh me duket u bera une me mendjemadhi me 4 cope /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Te kom gjet 4, jon qe te gjitha zysha frongjishte dhe me at rast po te msojn dhe gjuhen. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]Ore te thashe bleji ke une se sjam mendjemadh /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Ta thash kte se nuk te nigjova ty kur isha n'TR me ble ato kepucet qe me the ti po erdha i bleva n'Gjermani, kpuce gjermone mall i mire menova, kur fap pa kalu muji fillun tu mu rrjep! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Une jom koke madh e menje vogel kurse ti je koke vogel e menje modh! [/qb]Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] L R ti e ke koken me te madhe [/qb]
sdeshe mire te te behet /pf/images/graemlins/smile.gif
po nusen ma gjete? [/qb]
I ke bo paret gati apo do m'rresh me i pal kpuce? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Bo i madh je ku e ke gjete kete fjale mire ia ke bere ca gocave te albforumitFillimisht postuar nga Everlast:
[qb] dhe kurvat qe kan per zakon te flasin 24/7 [/qb]
edhe ty mi /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga BeBa:
[qb] po po... mendjemadhsia osht tu na rrjedh ka veshet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
une e di qe sorry is the hardest word butFillimisht postuar nga abstract:
[qb] ... mundohuni ne gjuhe letrare q te marrim vesh qe te gjith ne .
( jo se une jam me mire , prandaj te mos ju djegi shume se po albforumojme apo jo )
mu m dogji pershembull,...me premtu s premtoj gja por do t baj perpjekje![]()
ndersa kjo folja albforumojme shume motivues...
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]