Mendjemedhejte e forumit

li

Forumium praecox
Re: Mendjemedhejte e forumit

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] o liii...qyqa gaxhio..pse ti ishe ai qe me kishe lene mesazh ne privat mu?? me rafte pika muve- degjo ne i lexojme mesazhet po nuk shkrujme BACK- se na perton byça lol /pf/images/graemlins/wink.gif
Ahhhhh sa per mendjemedhenjte kishe noi problem?? degjo e kemi fjalen per mendjemedhenjte qe kane 1 bagazh me tru, dhe jo me ata qe shesin pordhe free lol /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ehhhhhhhh hajt me , u pa pune , do shikoj per ndonje goce^mami tani .
ato qe kane tru dhe qe jane zemer mire . . .

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Mendjemedhenj?
Me mire s'po e nis listen se eshte shume e gjate :rolleyes: [/qb]
nuk ka problem , une e mirepres listen , sepse jam i sigurte qe pas shfaqjes se asaj liste nga ana jote , shumica , them shumica e albforumistave , do intereson ne kete teme per te pare ne eshte permendur emri i tyre apo jo .

dhe ka gallate pastaj .

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Hahahahaha Duti /pf/images/graemlins/smile.gif , se mos e hap ti se i ziu ti cte gjeti lol.
Ore po ku e masni madhesine e mendjes juve....
Do kene shpikur kandar te tille.... se vallahi sdo bente keq ta kisha nje ne perdorim :tipsy: :smash:

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1... [/qb]
ketu eshte gabimi , nuk duhet ta masesh vete mendjen tende , por te presesh nga te tjeret m, te jesh tip i urte dhe kritik .

po ashtu ja po ta mas une pak . ne e mban veten per te zgjuar , gjeje kete :

si te ndajme pese kokrra molle ne menyre te barabarte ndermjet pese shokeve dhe njera prej ketyre te mbetet ne shporte ?

( ato qe e dini , please rrini urte )

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
hula.gif

kjo eshte shume mendjemadhe shifni si e mban kurrizin -------------si me i pas vu hakllagin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

jeni te zgjuar vet /pf/images/graemlins/wink.gif
e kuptoni si e ka emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------
[ 07. Shkurt 2003, 14:00: Mesazhi u ndryshua nga PrInCiPiEl ]
THIS IS MY FAVORITE SIGNITURE IN THE FUTURE
[/qb]
une se kuptova

eM

Paper Moon

ishalla nuk me del emri... :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Mendjemedhenj ka ne dy kategori ketu ne forum:
Teologjia dhe diapazoni.

olti

Neo

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Mendjemedhenj ka ne dy kategori ketu ne forum:
Teologjia dhe diapazoni. [/qb]
Sa jam dakord me ty, por vec per pjesen e dyte ama /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sidoqofte, un' do te thoja se ka kudo; ndoshta ne disa rubrika me shume, por ata qe jane ama, jane te pranishem kudo /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Neo kohet e fundit ve re se na piqen mendimet shume /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Ndiej nje si pergjegjesi morale kunder cdo kendi emulacioni, po kend emulacioni ku askush nuk shkruan EMRA nuk kisha pare ndonje here...
Emra, fakte, keni? /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Kemi edhe emra edhe fakte po perse t'i themi?Njeh njeri ti qe e pranon kur e quajne mendjemadh?

jula

Primus registratum

Nuk isha e interesuar vertet, sic tregonte dhe fytyra: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mua, po te me quanin mendjemadhe, nuk do te me dukej hic si sharje. Do u hidhja nje sy argumentave, gjithsesi. Mund te ndertoja edhe ndonje organizate, nqs "mendjemedhenjte" jane kaq te shumte, pse te mos organizohen?
Ne teori gjithmone. :tipsy:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga li:
[qb]
Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
hula.gif

kjo eshte shume mendjemadhe shifni si e mban kurrizin -------------si me i pas vu hakllagin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

jeni te zgjuar vet /pf/images/graemlins/wink.gif
e kuptoni si e ka emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------
[ 07. Shkurt 2003, 14:00: Mesazhi u ndryshua nga PrInCiPiEl ]
THIS IS MY FAVORITE SIGNITURE IN THE FUTURE
[/qb]
une se kuptova [/qb]
Li n fakt nuk asht femer...eshte cun e emrin e ka NEO!

e verteta eshte e hidhur, por lum ai vesh qe e degjon... /pf/images/graemlins/wink.gif

-----------------

helmeten gati!

albana

Lara Croft

E pamundur te bejne nje shoqate pasi ne radhe te pare jane ata qe se durojne dot njeri-tjetrin e shahen me teper,sepse e kane te pamundur te vendosin kush di me shume,kush eshte me i zgjuar,me i shkathet, me i talentuar,me i informuar etj.

olti

Neo

Falenderoj Absin qe doli te thote ate qe mendon. Do te doja dhe nga te tjeret te benin po ashtu /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] Falenderoj Absin qe doli te thote ate qe mendon. Do te doja dhe nga te tjeret te benin po ashtu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me mire te ta them hapur Neo...se ndoshta te ndihmoj...mund te ma kthesh lehtas mrapsht ...por me pare mendoj se duhet te Reflektosh...ne vehten tende...

fundja njerez jemi /pf/images/graemlins/wink.gif

----------------
edhe pse jemi shoke vecanarisht te fuegoja ...

me njeren dore te bjen e me te tjetren te don fort...vetem shoku/shoqja mendoj...

njerezit jane te ndryshem...shpresoj te mos zhgenjehesh...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Absi moj shkodrane maj menemadhe,kur u bane ti me sha Neon? Kyt menemadhin, qe i asht rrit mendja, sa i ka shku deri deri ke thonjte e kams :mad:

Pashe gje une s'pashe :eek:

Si gjithmone s'kapa gje :eek: S'kam aq tru sa me kap temen, duhet me kerku do hua! :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

absi, si gjithnje fjala s'te bie ne toke /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

mostro

Putraku

liiiii mer d...err....sa mire ja u paske bo ktyre menjemdhenjeve.vallai kta jane kot fare.ku marrin vesh nga jeta e notes ktaja mer.kur kam qon une ne karaibi i lashe pa men ato femrat e mogadishos.apo nuk jam dhe nji cun yll i bukur.ma kane thone dhe me perpara por nuk u besojsha.tani me po me mushet menja qe jam kaq king,ndoshta ngaqe me eshte rritur pak kafka,per rrjedhoje dhe menja.
gjeja qe nuk uroj dot MENDJEMEDHENJT.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
TE RROJNE MENJEVEGLIT /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Ndiej nje si pergjegjesi morale kunder cdo kendi emulacioni, po kend emulacioni ku askush nuk shkruan EMRA nuk kisha pare ndonje here...
Emra, fakte, keni? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Besoj se ke akoma te drejte, te hysh ketu

Nje emer aty, psh!