Mendjemedhejte e forumit

olti

Neo
Re: Mendjemedhejte e forumit

...pervec meje qe jam i deklasuar tashme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga li:
[qb]
Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] Li mendjemadh ti je per vete e di une dhe ja thua te tjereve ato te shkretet smarrin vesh na bota ti i ndricon /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po e vertete , une e kam thene dhe ne fillim qe tipi im i dyte eshte mendjemadh , dhe mendoje pak , te takon te rrish 24 ore ne 24 .
bahhhhhhhhhhh [/qb]
je shumeeeeeeee mendjemadh /pf/images/graemlins/smile.gif
neo ti sje po ben gjoja e di un /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga - Neo :
Besoj se ke akoma te drejte, te hysh ketu

Nje emer aty, psh! [/QB]
Nuk jam aspak, po ASPAK dakord ama! Per rastin konkret flas.
Asgje per tu shqetesuar, vetem relativiteti i mendjemadhesise qe eshte i padiskutueshem.
/pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] ...pervec meje qe jam i deklasuar tashme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mbaju se s je vetem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nigjo ti paperina, kot si thone asaj fjales `ma mire syni` (jo ishalla ) /pf/images/graemlins/blush.gif e kisha fjalen per ne shkodrant...na t pakten kena `shpik` ate mallkimin
`nama ma e madhe asht" t hift vedja n qefe"` /pf/images/graemlins/wink.gif

mos deshte me than gja ti me at shprehjen `boll me ken shkodran?` rraciste :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

thojne...asht virus i keq ky... /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------

n fakt dialekti po ma lodh gjuhen shqipe...

------------------

ca me ba? prej hallit vec... :tipsy:

------------------

kam nje pun temen tesh...

Diavolessa

Valoris scriptorum

`nama ma e madhe asht" t hift vedja n qefe"`

Vallai, ka kohe shume se po me pelqen vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos deshte me than gja ti me at shprehjen `boll me ken shkodran?` rraciste

Eh, jam i fije , ca me ba? Ma mire rraciste se menemadhe si ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

thojne...asht virus i keq ky...

Me rri larg se mos ma njit :mad: :smash:

n fakt dialekti po ma lodh gjuhen shqipe...

Kujna po i thu :tipsy:

abs

nuk e di...

Vallai, ka kohe shume se po me pelqen vedi

m duket se t ka infektu ajo kultura e huj :rolleyes: a din se cfare don me than me t pelqy vedja? :eek: ktu fillon virusi, t paska hi m duket /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif skuqu shpejt /pf/images/graemlins/blush.gif

Ma mire rraciste se menemadhe si ty

he pra s ke pun tjeter ti, vec me nejt tane diten tuj `peshu`mendjet...
/pf/images/graemlins/laugh.gif

se me ken n pune si un, ku me pes gishta shkruj shqip e me pes gjuhen e njerkes, natyrisht qe lodhet zotnija jote, kjo e shkret mendje bahet e rend...e madhe deshta me than ashtu n dialekt /pf/images/graemlins/wink.gif

------------------

prapseprap gjysma e 1000_it kam mbet 500...kot lodhesh...

Diavolessa

Valoris scriptorum

duket se t ka infektu ajo kultura e huj a din se cfare don me than me t pelqy vedja? ktu fillon virusi, t paska hi m duket skuqu shpejt

Itu qendron problemi, pse me u skuq tash :confused: Kultura huj jep ma shume, se kultura jone e sotmit. Ca l*** japin te rinjte sot? Ne vend se te ndihmojne njeri- tjetrin bahen mendjemadhenj, e s'dine ca flasin. Kan ik idealet e dikurshmit. Sot fiton kush qet kryet ma nel, krejt kot.

he pra s ke pun tjeter ti, vec me nejt tane diten tuj `peshu`mendjet...

Cke me peshoren time maj? S'kam faj se eshte e jashtme :tipsy: Ma kane dhuru ke i nje firme /pf/images/graemlins/laugh.gif

se me ken n pune si un, ku me pes gishta shkruj shqip e me pes gjuhen e njerkes, natyrisht qe lodhet zotnija jote, kjo e shkret mendje bahet e rend...e madhe deshta me than ashtu n dialekt

Kyt thuaja gjuhetareve, qe me merren me shenjat e pikesimit /pf/images/graemlins/laugh.gif Si ne shkolle fillore /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me duket e the, se ke inate se shkruj ma bukur se ty /pf/images/graemlins/smile.gif E me qe je menemadhe, s'ta pranon shpirti. Plas maj! :tipsy:

olti

Neo

Keshtu si e keni bere temen nuk ka per tu kuptu kurre kush eshte mendjemadh /pf/images/graemlins/laugh.gif JINI pak te meshirshem /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tani jam me i qete, mu te pakten ma thane ne sy /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

DARIO

Primus registratum

NUK E DI SE KUSH ESHTE ME E PA PO VETEM NGA SHKRIMET UNE THEM SE ESHTE KJO ""EMA"" KJO 2 HERE MI KA MBYLLUR SHKRIMET DHE......EH !!!!!

SORRY EMA IF I HERT YOU MUCH BUT JUST A JOK OK BYE

Kordelja

Valoris scriptorum

Auuuuuuuuuuuuuuuu :mad:

Ndrikulle ca thu kshu mi :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Po moj i nisa nje PM dhe as qe e mori mundimin te me pergjigjej.Ai qe hapi temen e tha qe te gjithe ata qe nuk ju pergjigjen pemeve jane mendjemedhenj.
Muni ta mbaje tani /pf/images/graemlins/blush.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Po moj i nisa nje PM dhe as qe e mori mundimin te me pergjigjej.Ai qe hapi temen e tha qe te gjithe ata qe nuk ju pergjigjen pemeve jane mendjemedhenj.
Muni ta mbaje tani /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Ndrikull si ka munsi se mu me peprgjigjet gjithmone /pf/images/graemlins/tongue.gif ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Po i shtoj listes shpejt nje mendjemadh te madh
MUNI :mad: [/qb]
Plaç te prefte se na tromakse.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dhe kush ma thot po mir, Banka qe ja kendoj postimet qe ka data e deri germa e fundit e firmes.
Non mi vestire d'infamia Dhelpre se s'ta quj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Dua dhe uneeeeeeeee :sleep: :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] ca don ti moj? [/qb]
mos te ndjeje te ftoftin kur i ka ra jorgani nga krevati ne mes te dimrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une vetem i pytje kisha. Sa duhet ta kesh menjen qe te quhet e modhe?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

lale maten me numer germash neper postime kto gjojna. ato qe kalojn numrin 160 te germave, jan menjemdhenj, se din me shkrujt me shume sesa nji sms te thjeshte. /pf/images/graemlins/tongue.gif