Mendjemedhejte e forumit

Guest
Re: Mendjemedhejte e forumit

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] ca don ti moj? [/qb]
mos te ndjeje te ftoftin kur i ka ra jorgani nga krevati ne mes te dimrit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
AMIN O ZOT /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

L R ti e ke koken me te madhe /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Po moj i nisa nje PM dhe as qe e mori mundimin te me pergjigjej.Ai qe hapi temen e tha qe te gjithe ata qe nuk ju pergjigjen pemeve jane mendjemedhenj.
Muni ta mbaje tani /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Ndrikull si ka munsi se mu me peprgjigjet gjithmone /pf/images/graemlins/tongue.gif ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
C'te te thote Albana ty!Pastaj mos shiko nuk jemi njesoj.Ti administratore une anetare shume e thjeshte,ti ne itali une ne amerike,ti person me shume autoritet une jo,ti e rendesishme une jo,ti shkrimtare une jo,ti filozofe une jo,etj,etj.
Nuk jemi te te njejtit rang o Ema.Munit duket i pelqejne vajzat si ti,nuk eshte me inat kjo pune :tipsy:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] L R ti e ke koken me te madhe /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Une jom koke madh e menje vogel kurse ti je koke vogel e menje modh! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Une jom koke madh e menje vogel kurse ti je koke vogel e menje modh! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ta thash kte se nuk te nigjova ty kur isha n'TR me ble ato kepucet qe me the ti po erdha i bleva n'Gjermani, kpuce gjermone mall i mire menova, kur fap pa kalu muji fillun tu mu rrjep! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

[qb]
Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
[qb] Po moj i nisa nje PM dhe as qe e mori mundimin te me pergjigjej.Ai qe hapi temen e tha qe te gjithe ata qe nuk ju pergjigjen pemeve jane mendjemedhenj.
Muni ta mbaje tani /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Ndrikull si ka munsi se mu me peprgjigjet gjithmone /pf/images/graemlins/tongue.gif ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
C'te te thote Albana ty!Pastaj mos shiko nuk jemi njesoj.Ti administratore une anetare shume e thjeshte,ti ne itali une ne amerike,ti person me shume autoritet une jo,ti e rendesishme une jo,ti shkrimtare une jo,ti filozofe une jo,etj,etj.
Nuk jemi te te njejtit rang o Ema.Munit duket i pelqejne vajzat si ti,nuk eshte me inat kjo pune :tipsy: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te jete kungull valle? /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

[qb]
[qb]
Une jom koke madh e menje vogel kurse ti je koke vogel e menje modh! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ta thash kte se nuk te nigjova ty kur isha n'TR me ble ato kepucet qe me the ti po erdha i bleva n'Gjermani, kpuce gjermone mall i mire menova, kur fap pa kalu muji fillun tu mu rrjep! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ore te thashe bleji ke une se sjam mendjemadh /pf/images/graemlins/smile.gif
sdeshe mire te te behet /pf/images/graemlins/smile.gif
po nusen ma gjete?

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb]
Fillimisht postuar nga Paper MooN:
[qb] ishalla nuk me del emri... :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
<ul type="square">
[*]KUJT I DJEK LE TA MBAJ :confused:
[/list]
[/qb]
hmmm mbase ca njerez e kane te veshtire te kuptojne mungesat kane dhe shkake!

Guest

plasi me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
[qb]
Ta thash kte se nuk te nigjova ty kur isha n'TR me ble ato kepucet qe me the ti po erdha i bleva n'Gjermani, kpuce gjermone mall i mire menova, kur fap pa kalu muji fillun tu mu rrjep! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ore te thashe bleji ke une se sjam mendjemadh /pf/images/graemlins/smile.gif
sdeshe mire te te behet /pf/images/graemlins/smile.gif
po nusen ma gjete? [/qb]
Te kom gjet 4, jon qe te gjitha zysha frongjishte dhe me at rast po te msojn dhe gjuhen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I ke bo paret gati apo do m'rresh me i pal kpuce? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Paska shku tema per lesh...veten tregti bohet ktu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

heh, duhet me hap nji te re per pisanjosat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

S'ta paskan var m'duket e qeke bo me komplekse... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Paska shku tema per lesh...veten tregti bohet ktu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kshu osht kur se ke menjen ne msim. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] ishalla nuk me del emri... :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
<ul type="square">
[/list]
[/qb]
hmmm mbase ca njerez e kane te veshtire te kuptojne mungesat kane dhe shkake! [/qb]
  • Mbase mungesa dhe shkaku je ti ti ti :mad:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

[qb]
[qb]
<ul type="square">
[/list]
[/qb]
hmmm mbase ca njerez e kane te veshtire te kuptojne mungesat kane dhe shkake! [/qb]
<ul type="square">
[*]Mbase mungesa dhe shkaku je ti ti ti :mad:
[/list]