Mendjemedhejte e forumit

li

Forumium praecox
Re: Mendjemedhejte e forumit

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Gati-gati e shoh si kenaqesi kete shpalljen e mendjemedhenjve, cave u pelqeka boll. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e vute re dhe ju

Kordelja

Valoris scriptorum

E vura re li, ndaj s'ndenja dot pa u shprehur. :eek:

P.s.te qafsha firmen li (edhe kete s'rrisha dot pa ta thone /pf/images/graemlins/laugh.gif )

gjekec

Primus registratum

Un kam ven re qe jam shum attracted pas mendjemedhajave. Nuk e di pse /pf/images/graemlins/laugh.gif . Psh sa me thone qe ajo goca atje esht shum mendjemadhe, edhe mo e shemtuta e botes te jet prap do ta shof me sy tjeter /pf/images/graemlins/blush.gif Mendjemedhenjte altruiste jan ato robt me yll fare pastaj, si puna ime kupton ahahhahahhaha

li

Forumium praecox

010a.jpg

per pak e ngaterrova

edhe nje here e dini kush eshte ???

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga helios_kampion:
[qb] aman mos i thoni gje qe e kam shkruajtur un kete se me la fare ajo muaaaaaaa
biggrin-.gif
:rockband: [/qb]
joooooooooo , rri i qete .

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Gjergji508:
[qb] Un kam ven re qe jam shum attracted pas mendjemedhajave. Nuk e di pse /pf/images/graemlins/laugh.gif . Psh sa me thone qe ajo goca atje esht shum mendjemadhe, edhe mo e shemtuta e botes te jet prap do ta shof me sy tjeter /pf/images/graemlins/blush.gif Mendjemedhenjte altruiste jan ato robt me yll fare pastaj, si puna ime kupton ahahhahahhaha [/qb]
yep

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga helios_kampion:
[qb] aman mos i thoni gje qe e kam shkruajtur un kete se me la fare ajo muaaaaaaa
biggrin-.gif
:rockband: [/qb]
ehe dalje te kam bo direkt, nuk ka numra me mua :smash:

edhe meqe u shpalla mendjemadhe se kshu ta vikan kur nuk ua varke shum /pf/images/graemlins/tongue.gif dmth qe Gjergjit do i pelqej :rolleyes:

nino_1

Primus registratum

Hej!Kjo shqipja juaj eshte per te vjelle!Kaq keq nuk shkruajn e nuk flasin as jevgjit e Tiranes!

Luminus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga magro:
[qb] Hej!Kjo shqipja juaj eshte per te vjelle!Kaq keq nuk shkruajn e nuk flasin as jevgjit e Tiranes! [/qb]
shko te tema e ankesave
glare.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga magro:
[qb] Hej!Kjo shqipja juaj eshte per te vjelle!Kaq keq nuk shkruajn e nuk flasin as jevgjit e Tiranes! [/qb]
ky e paska shpin te brraka.....
ca e ke kasemin e ijes ti mer?? kusheri te pare e?

gjekec

Primus registratum

▒▓█...gëlldup!▒▓█...gëlldup!▒▓█...gëlldup!▒▓█...gëlldup!
▒▓█...gëlldup!

▒▓█...gëlldup!
▒▓█...gëlldup!

Guest

Fillimisht postuar nga Luminus:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ta fus i shpulle ne ty tashi /pf/images/graemlins/tongue.gif