Re: Mbiemrin e burrit apo tendin?????
Ne fakt kshu me e pa, taman ke than ti, komplet shifet interesi, po edhe ti te ishe burri i Sofia Loren, fill do mburreshe jam burri i Leshes,jam burri i Leshes /pf/images/graemlins/laugh.gif .
:lol: :lol: Kam then un qe ti te vdek gazit.Fillimisht postuar nga zog:
[qb] ndersa une mendoj se Mbiemri si dhe çdo gje tjeter ne ket bote tonen, nuk eshte tjeter veç nje afere INTERESI.
kjo do te thote qe shpesh NE ZGJEDHIM ne pershtatje me profesionin tone. psh Sofia Loren ka nje emer krejt tjeter, Modonna gjithashtu, Picasso zgjodhi mbiemrin e NENES thjesht ngaqe TINGELLONTE me bukur dhe kjo do ti sherbente fames tij, ndersa nga baba quhej RUIZ, mbiemer ordiner sherbysi.
pra dhe ju te dashura mike do te ZGJIDHNI me kujdes ne varesi te karieres tuaj, po ta keni burrin aktor filmi patjeter do te merrni mbiemrin e tij edhe sikur te quhet K-ARI Grant. ju do te pellisni gjith qef; jam gruja K-Arit!, jam gruja K-arit! hehe! [/qb]
Ne fakt kshu me e pa, taman ke than ti, komplet shifet interesi, po edhe ti te ishe burri i Sofia Loren, fill do mburreshe jam burri i Leshes,jam burri i Leshes /pf/images/graemlins/laugh.gif .