Ketu nuk po flasim per femijen se jam dakort qe femija te marri mbiemrin e babait, por pse gruaja? Ti qenke kundra, po pse? Pse nuk merr ti mbiemrin e gruas??Fillimisht postuar nga uji*ftohte:
[qb] ca po ja fusni kot tani ju, ca eshte kjo teme keshtu pa pike vlere, persprapthi edhe you ketej nga lushnja akoma you ketej na meruat, po si nje vajze kur martohet me nje djal dhe do mbaji mbienrin e saj, kot fare na hapet barkun ne te tjerve, po femija kur te lindi me mire i fusni mbiemrin e gjitonit, sa shpetj e keni kapur demokracin you andej nga fshati, leqe harrova une you ecni me europen..., good gje shume e bukur por pa lezet... [/qb]
:thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gifbravoFillimisht postuar nga alinos:
[qb] Timin! Kjo gje nuk eshte ne diskutim!!! [/qb]
:lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga bEliiNdA:
[qb] Po ku qendron rendesia e mbajtjes se mbiemrit te burrit apo te babait? :shrug: Me mire pa mbiemer si kokat e medha Madonna, Cher, etj /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
vej ate te komshiut ene vari eben...Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb] Une per vete nuk di se c'te them ne lidhje me kete teme, jam pak konfuze [/qb]
mos u skuq hic se te dyja nga burri vijnFillimisht postuar nga erulja:
[qb] No wonder ju qe thoni "timin" (mbiemrin eh), [/qb]
Sa embelsisht e ke thene. Tamam sikur e ke 'vuajtur' vete dhe pesimi te eshte bere mesim.Fillimisht postuar nga erulja:
[qb] No wonder ju qe thoni "timin" (mbiemrin eh), jeni te gjitha beqare /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ka je tu i hudh kordat moj korde? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Foli dhe Putraku nje gje me mend /pf/images/graemlins/laugh.gif e njejta gje vlen edhe per mbiemrin tend (jo tendin Putraku po te kujtdo), apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]