Mbiemrin e burrit apo tendin?????

edda

Primus registratum
Re: Mbiemrin e burrit apo tendin?????

Pas disa muajsh me duhet te bej nje zgjedhje te tille dhe jam ca e pavendosur. Do te doja te mbaja mbiemrin tim per shume arsye dhe nje nder to eshte se mbiemri im shqiptohet shume kollaj prej italianeve & gjermaneve ndersa mbiemrit te tim shoqi here i japin nje theks anglez e here e transformojne duke e bere shume qesharak. Pastaj une me ate mbiemer jam rritur pse duhet ta ndryshoj sa te shkoj ke burri, gati-gati me duket sikur mohoj prejardhjen time. Megjithate nuk e di ç'vendim do marr...dua por ai do mbetet shume keq po te bej nje zgjedhje te tille. :confused:

D-J

Forumium maestatis

femra kur martohet behet placke e burrit, kshu qe duhet te marre mbiemrin e burrit dhe ta mbaj fort bile /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kurse una do mor mbiemrin e grus se boll kam perfitu gjith jeten me mbiemrin tim :goofy:

Dua

Primus registratum

Tashti varet, ka burra qe s'e meritojne t'ua mbajme as mbiemrin e tyre, ka te tjere qe do e kisha pasur per nder te mbaj te pakten mbiemrin e tyre. Une o do i kisha mbajtur te dyja, o vetem timen. Nje gje e di sigurte, gjithmone mbiemri im do shkoje i pari ne rresht. Te tjere mund te vijne pas sa te dojne, s'prish pune kjo.

D.

D-J

Forumium maestatis

pse mi kur qeke nda nga burri ti dhe sdikam gje una /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] femra kur martohet behet placke e burrit, kshu qe duhet te marre mbiemrin e burrit dhe ta mbaj fort bile /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kurse una do mor mbiemrin e grus se boll kam perfitu gjith jeten me mbiemrin tim :goofy: [/qb]
Femra placke e burrit? Po edhe ti qenke placke e grus pra. Ne rregull u kuptume :thumbsup:

Florus

Forumium maestatis

ejejejej c'eshte ky term "placke" :confused: ku jemi ktu, ke gabi eeee :smash: asnjera pale nuk i perket tjetres...mbiemri nuk ka pse te sjelle kaq shume grindje kur 2 njerez duhen vertet :wub: megjithese gruja do marri mbiemrin tim e thash 1her & pik. :cool:

Florus

Forumium maestatis

pse e ka qe tani mbiemrin tend eee :eek: pupupupu mjer ai :shrug:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ejejejej c'eshte ky term "placke" :confused: ku jemi ktu, ke gabi eeee :smash: asnjera pale nuk i perket tjetres...mbiemri nuk ka pse te sjelle kaq shume grindje kur 2 njerez duhen vertet :wub: megjithese gruja do marri mbiemrin tim e thash 1her & pik. :cool: [/qb]
Qe i perkasin njeri tjetrit po, por ne kuptimin e mir te fjales.
Kurse per pune mbiemrit, ti flobo qe do vesh drejtesi, paske vendosur qe ti vesh gruas mbiemrin tend, pa pyetur gruan?

Jo po te isha un, do e shije veten duke puth murin nga shuplaka ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Femra placke e burrit? Po edhe ti qenke placke e grus pra. Ne rregull u kuptume :thumbsup: [/qb]
:lol: jo cne kush tha qe u kuptum. puna esht se andej nga fisi im martohen me femra brenda fisit. Mu me kane gjet nje kusheri te tret qe e ka mbiemrin si timin :lol: ama placka ime eshte /pf/images/graemlins/tongue.gif

D-J

Forumium maestatis

un thom se gruja sduhet te marri mbiemer fare. Po te quhet psh; gruja e Dikut, gruja e Mazllomit, gruja e shefit, gruja e dashnorit etj, tip kshu me illaf :goofy:

Cristallina_83

Primus registratum

[qb] un thom se gruja sduhet te marri mbiemer fare. Po te quhet psh; gruja e Dikut, gruja e Mazllomit, gruja e shefit, gruja e dashnorit etj, tip kshu me illaf :goofy: [/qb]
Uaaaaaaaaa sa mendime te perparuara o zot :eek:
Pra sipas teje gruaja duhet te trajtohet si nje objekt apo orendi shtepiake??!!!!
Neper endrra mund te ndodhi vetem!!!!
Une per veten time do mbaja mbiemrin tim.
Keshtu nuk do me duhet te bej te gjitha dokumentat nga e para.
:thumbsup: :thumbsup:

D-J

Forumium maestatis

po ti thush grus orendi shtepiake i ben nder se ka nje fare vlere estetike apo praktike, po un do thosha kafshe pune qe te te laj e te te shplaj komet derisa ti dali kurrizi :goofy:

Belinea

Primus registratum

po e pati te bukur te burrit /pf/images/graemlins/wink.gifpo se pati te timin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Femra placke e burrit? Po edhe ti qenke placke e grus pra. Ne rregull u kuptume :thumbsup: [/qb]
:lol: jo cne kush tha qe u kuptum. puna esht se andej nga fisi im martohen me femra brenda fisit. Mu me kane gjet nje kusheri te tret qe e ka mbiemrin si timin :lol: ama placka ime eshte /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po ti pse s'thu qe ju qenkeni ala me turqin /pf/images/graemlins/tongue.gif

D-J

Forumium maestatis

jo mi jo, gjith fisin e kam pas te arratisur po kte e bejme qe te mbajm pronat dhe Plackat /pf/images/graemlins/tongue.gif brenda fisit, jemi tip aristokratesh prandaj :lol:

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb]
Fillimisht postuar nga uji*ftohte:
[qb] ca po ja fusni kot tani ju, ca eshte kjo teme keshtu pa pike vlere, persprapthi edhe you ketej nga lushnja akoma you ketej na meruat, po si nje vajze kur martohet me nje djal dhe do mbaji mbienrin e saj, kot fare na hapet barkun ne te tjerve, po femija kur te lindi me mire i fusni mbiemrin e gjitonit, sa shpetj e keni kapur demokracin you andej nga fshati, leqe harrova une you ecni me europen..., good gje shume e bukur por pa lezet... [/qb]
Ketu nuk po flasim per femijen se jam dakort qe femija te marri mbiemrin e babait, por pse gruaja? Ti qenke kundra, po pse? Pse nuk merr ti mbiemrin e gruas?? [/qb]
ca moj... mbiemrin e gruas jo moj xhan jo se nuk kam vdekur akoma une, ajo po nqs do te martohet me mua do marr mbiemrin tim dhe i ka vdekur nena asaj pune, pike, pastaj ca kuptimi ka ajo martes, bullsh*t..., kjo tem duhet mbyllur sa me shpejt se lat nam me gjera te tilla...