Mbiemrin e burrit apo tendin?????

Genta

Primus registratum
Re: Mbiemrin e burrit apo tendin?????

Late nam ti dhe DDD me keto mendime te kohes qe qepes. Uroj te te bjere nje grua qe nuk do doje te ndryshoje mbiemrin dhe te ta nxij jeten se ju keshtu e doni. :mad:
DDD budalliqe te tilla qe gruaja nuk eshte as placke e burrit por nje kafshe qe duhet ti laj kembet gjithe diten burrit nga ty po i degjoj. Dmth sipas teje mami jot apo motra na qenkan kafshe dhe ato duhet ti lajne kembet e ti sherbejne si kafshe babit tend apo burrit te saj(ne rastin emotres). Me pak fjale TI JE DJALI I NJE KAFSHE; PRA JE KAFSHE VET. :mad:
Bobobobo cfare injorance :eek:

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb] Late nam ti dhe DDD me keto mendime te kohes qe qepes. Uroj te te bjere nje grua qe nuk do doje te ndryshoje mbiemrin dhe te ta nxij jeten se ju keshtu e doni. :mad:
DDD budalliqe te tilla qe gruaja nuk eshte as placke e burrit por nje kafshe qe duhet ti laj kembet gjithe diten burrit nga ty po i degjoj. Dmth sipas teje mami jot apo motra na qenkan kafshe dhe ato duhet ti lajne kembet e ti sherbejne si kafshe babit tend apo burrit te saj(ne rastin emotres). Me pak fjale TI JE DJALI I NJE KAFSHE; PRA JE KAFSHE VET. :mad:
Bobobobo cfare injorance :eek: [/qb]
ca the ti moj, ueeeeeeeeeeeeeeeeeeee ca pate ti moj si ta dha, kur u bere dhe ti moj qe deri dije ke ngrene qurret e tua, ca me ze motren time ne goj ti mua, mos ke nevoj per ndonje gje ti xhan... po deshe mos e s zgjat me as edhe nje fjale, e more vesh mos me bej mua naze tani po ik pirthu andej para se te ofendoj rende apo shaj, se nuk ka shume lezet heeee ik heee me qafsh... ik keshtu me te mire...

bona

Primus registratum

ne pune, ne shkolle, ne shoqeri mbaj mbiemrin tim. kur jam ne shtepi mbaj mbiemrin e burrit.

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] [/qb]
Kurse per pune mbiemrit, ti flobo qe do vesh drejtesi, paske vendosur qe ti vesh gruas mbiemrin tend, pa pyetur gruan?

Jo po te isha un, do e shije veten duke puth murin nga shuplaka ime /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:eek: jo jo do e pyes 1 her...po nuk deshi do e bind me argumente :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. e kam parasysh shuplaken tende dhe te femrave ne pergjithesi :lol: :kiss:

Florus

Forumium maestatis

hmmm pytje e bukur kjo :idea: ne fakt nuk eshte se s'ka argumenta por duhet te mendohem :rolleyes: :book:

Fillimisht postuar nga bona:
[qb] ne pune, ne shkolle, ne shoqeri mbaj mbiemrin tim. kur jam ne shtepi mbaj mbiemrin e burrit. [/qb]
Me qafsh mu burri nuk te theret o Bonaaa, bonush, shpirttttt, po te theret p.sh. "Gega" ose cfaredo qofte mbiemri i tij? /pf/images/graemlins/laugh.gif

kidding :tipsy:

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] po ti thush grus orendi shtepiake i ben nder se ka nje fare vlere estetike apo praktike, po un do thosha kafshe pune qe te te laj e te te shplaj komet derisa ti dali kurrizi :goofy: [/qb]
Nga keto qe thua Diko, kam pershtypjen se kur te vije koha, ke per ta mbajte nusen ne pellembe te dores... dhe (po citoj Jovan Bregun): do t'i lash ato .... corapet, corapet,... :lol: :lol:

(parimi hoxha i nates /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

abs

nuk e di...

Mbiemrin e burrit apo tendin?????

padrejtsi! ajo ka tri alternativa , ai vec nje!

kshtuqe...

sweet eda

Primus registratum

te fillosh te diskutosh me burrin se cfare mbiemri do mbash pas marteses, i bie te besh gati letrat e divorcit...me mire po mbaj timin se perseri paperwork vijojne

p.s. me mirekuptim te dyja palet te bien ne kompromis qe secili te mbaje te vetin.

Rambla

Primus registratum

para ca ditesh po bisedoja me nje shoqen time te fejuar, dhe kjo donte te mbante emrin e vet pas marteses por te fejuarit te vet si pelqente shume ideja /pf/images/graemlins/laugh.gif (te shoh si do shkoj ky muhabet, kam pershtypjen qe do ja dali goca). une per vete se kisha mendu ndonjehere, dmth s'ja kisha bere vetes problem por nese e mendoj , preferoj te maj timin se me kete emer mbiemer e njoh veten une /pf/images/graemlins/laugh.gif , gjithashtu me njohin te tjeret dhe besoj do me jepte bezdi ta ndrroja :cool: . cmq nuk me duket nje valida ragione qe te kesh kontradikta me burrin :shrug:

zog

Primus registratum

ndersa une mendoj se Mbiemri si dhe çdo gje tjeter ne ket bote tonen, nuk eshte tjeter veç nje afere INTERESI.
kjo do te thote qe shpesh NE ZGJEDHIM ne pershtatje me profesionin tone. psh Sofia Loren ka nje emer krejt tjeter, Modonna gjithashtu, Picasso zgjodhi mbiemrin e NENES thjesht ngaqe TINGELLONTE me bukur dhe kjo do ti sherbente fames tij, ndersa nga baba quhej RUIZ, mbiemer ordiner sherbysi.

pra dhe ju te dashura mike do te ZGJIDHNI me kujdes ne varesi te karieres tuaj, po ta keni burrin aktor filmi patjeter do te merrni mbiemrin e tij edhe sikur te quhet K-ARI Grant. ju do te pellisni gjith qef; jam gruja K-Arit!, jam gruja K-arit! hehe!

Blendi

Primus registratum

Sa rendesi ka kjo?
Mos u beni kaq agresive ne kete teme goca, sepse nese bini ne dashuri "fund e krye" do jete me e lehte te vendosni.
Duhet te dini qe per mashkullin ne jeten tuaj nuk eshte ceshtje me teper rendesi. Por sidoqofte do i vinte mire, eshte vetem simbolike. Nga ana praktike secili prej nesh le prinderit per tu bashkuar me njeriun qe do.

Ime me ka mbiemrin e babait tim. Mbaj mend nje here qe beri nje koment dhe tha: "Jam mesuar me ekte mbiemer saqe i vjetri me tingellon i huaj."

Te dyja zgjedhjet jane njesoj, do keni probleme me akute per te zgjidhur.

Sexy Babe

Primus registratum

U pika te mbaj une mbiemrin e burrit! Mos e thente zoti. Hajde de sikur te martohesha Bill Clinton. Ahhh atehere po. Do behesha dhe cik me fame.Une mbiemrin tim do mbaj dhe pike se e kam goxha te bukur. /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

po mbiemri i dashnores lejohet??

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] Mbiemrin e Silvio Berlusconit! [/qb]
Ncuq ...Nr e C.Card te Berluskos /pf/images/graemlins/laugh.gif