Re: Marketing & Ide, Koncepte dhe psikologji Biznesi.
OK, po ta kene realizuar si reklame vizive, vertet qe del dicka shume e bukur *te pakten si e imagjinoj une*, por nuk ma ha mendja se po te kishte bere nje investim te tille do te kishte gjetur dhe menyren per ta sjelle ne forum dhe efekti vertet do te ishte me i madh.
Por s'kemi pse i hedhim poshte faktin qe dhe keshtu eshte shume e bukur. Po ti bejme nje analize, vertet nuk kemi nje video ketu por personi qe e ka realizuar ka luajtur me ngjyrat, monotonine e ka "ngjyrosur" me gri te erret kurse mbremjen ndryshe e ka "ngjyrosur" me te kuqe, pra ka krijuar nje imazh, ka percjell ndryshim ne paragrafat e ndryshem nepernjet ngjyrave.
Pastaj fakti qe ka perzgjedhur internetin ka pluset e veta, nese ajo reklame vizive shfaqet vetem per 30 sek ne tv, ketu kjo reklame eshte e shikueshme 24 ore me 24, nese reklama ne tv ka kosto te larta realizmi dhe reklamimi ne kete, pastaj fakti qe eshte forum, d.t.th. qe njerezit Lexojne ate cka shkruajne te tjeret dhe si ti e une e kemi lexuar deri ne fund reklamen d.m.th. nuk na ka lodhur dhe per vete une nuk e kam idene sesi mund te shkurtohet mesazhi qe kane shkruar kur gjithcka (per mendimin tim) eshte shkruar pikerisht per te krijuar nje atmosfere romantike dhe pervec kesaj nepermjet linkeve qe ka vendosur ka krijuar nje perfshirje, impenjim me te madh sesa nje reklame ne tv, dmth une qe e lexova klikova per te pare tavolinen si dhe pamjen e Vlores (shume,shume e bukur Vlora) + mora nje informacion te detajuar per subjektin ne fjale, Alba Eko-n
Te pakten keshtu e vleresova une kete si reklame.
uffffff sa u zgjata
p.s. sa per fjaline e pare, une prandaj e terhoqa duke patur parasysh qe ti je shume i ndjeshem e te ngelet hatri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif