Makina e endrrave tuaja!

korn83

Forumium praecox
Re: Makina e endrrave tuaja!

Hummer H 1
Hummer_H1_2004_022.jpg

soni2

Primus registratum

ne hit paraden time jane te rradhitura kshu

1 F355 Ferrari

2 RS 6 AUDI

3 Porche 996 Turbo

4 Audi A 6 Tdi 180 cv Quatro

javes tjeter do iki ne shqiperi dhe kur te kthehem do blej nje Peugeot 406 Coupe 3.0 V6 Full optional se e kam gjete lire !!!

genci kaso

Primus registratum

:eek: ENDRRAT NUK DUHET TE NA HIDHEROJNE OPTIMIZMIN.ME INSISTENCE DHE DURIM(EDHE PAKEZ FAT),NDOSHTA MUND EDHE TI REALIZOJME.
NDERKOHE ,SHIJOJME ATE QE KEMI ARRITUR.
HEJ,CUNA,A E KENI PARE NJI MITSUBISH SI KY?...LAKMOJENI ,DHE DILNI XHIRO NE TIRANE GJATE GUSHTIT,DHE NDOSHTA DO TA SHIHNI "LIFE"
---pra kam vetem 3 mjete.1-mitsubishi l-200 e modifikuar ne gjermani.--audi s-6,4x4,e mbiushqyer me shpejtesi te kufizuar ne 230 km/ore
----renault espace full opt.

korn83

Forumium praecox

mi zemra edhe ti te njejtin tip makine pelqeke :thumbsup:
kjo qe te pelqen ty eshte hummer H2 ajo qe me pelqen mua eshte Hummer H1...H1-shi me pelqen se ka forma me te thjeshta se H2-shi qe eshte bishe fare po aq e bukur!
:wave:
hummer1.jpg

:rockband:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif eshte si shtepi qe te ndjek kudo. shume spacioze, por nuk e kam nje timen akoma /pf/images/graemlins/smile.gif
:wave:

^Res-Cogitans^

Primus registratum

.... /pf/images/graemlins/laugh.gif BMW serie 1 ,edhe serie3 s'ofendohem hiq /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Rambla

Primus registratum

Une do ta blej kete, dhe pikerisht me kete ngjyren...heret a vone /pf/images/graemlins/laugh.gif

newypsilon4x.jpg

*te bashkuar kunder te shemtuarit* do fitojme me bukurine :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ui:
[qb] Une do ta blej kete, dhe pikerisht me kete ngjyren...heret a vone /pf/images/graemlins/laugh.gif

newypsilon4x.jpg

*te bashkuar kunder te shemtuarit* do fitojme me bukurine :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja dhe nje tjeter viktim e reklames!
- 4 :rolleyes:

Rambla

Primus registratum

Ersi, nuk percaktohet njeriu vetem nga nje fjali . Para se te japesh nje gjykim, devi osservare un pochino di più /pf/images/graemlins/wink.gif , nuk mjaftojne kaq pak info.

Makina, eshte normale (per mua) qe s'me pelqen nga reklama.
Gjithsesi mendoj qe reklama eshte e bukur, slogani me pelqen (e konsideroj filozofik /pf/images/graemlins/laugh.gif ) prandaj e shkrujta /pf/images/graemlins/smile.gif . pastaj siç mund te shohesh kisha shtuar edhe ' /pf/images/graemlins/laugh.gif '.

Erind

Forumium maestatis

Po ti mi lal mos u merzit, se te gjith jemi nje cike viktima te reklamave. /pf/images/graemlins/wink.gif

Na fto per nje xhiro kur ta blesh! :wave:

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] Ui :wub: dhe une dua nje xhiro tek ajo vogelushja qe te pelqen ty, vetem se s'do dime ku te veme kembet e gjata, as une e as ti qe do i japesh makines :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo do rrime ne kembe, si tek lodrat? /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: bej shaka Ramble :kiss:
LA DOUCE [/qb]

gurax

Pan ignoramus

Volvo-02_1024.jpg

Ose dhe kjo tjetra, Por me shume me pelqejne ngjyrat e celura.

VOLVO%20XC%2090%206.jpg