Libri që keni në duar?

Iliro Dardan

Valoris scriptorum
Interesante qe lexoke vetem libra njerezish te gjykuar keq nga Historia :) Ndoshta duhet te lexosh dhe dicka tjeter ndermjet.
I pelqej shume librat me mafie,policia,politike,lufte dhe histori.
Tani do blej librin qe ka dalur tani para nje jave qe eshte perkthyer ne shqip ne vitrinen e librave e pashe para nje jave dhe titullohet"Djali i Parisit''.
Eshte nje liber romantik.
 

toro_loco

Forumium praecox
Momente fateale- nje here dhe nuk ka nevoje per rikthim.
Kam lexuar keto kohe Rudi Erebaren, Isak Bashevis Singerin dhe Ardian Christian Kycykun dhe tani po mbaroj Vila me dy porta- Vera Bekteshi. Tung Sonia
 
Top