Nuk e di i ke lexuar ose jo,por do të sygjeroja këto,mbase të pëlqejnë!Un pres sygjerime, sdi sa kohe do kem por liber skam ne dore.
Mundesisht histori biografi, dhe jo te ngaterruar me "fantazi"![]()
Anna frank e kam lexuar nqs eshte i njejti liber, ato 2 te parat jo, donald trump sme ngjall interesNuk e di i ke lexuar ose jo,por do të sygjeroja këto,mbase të pëlqejnë!
My name is red~Orhan Pamuk.
Robinson Crusoe~Daniel Defoe.
Why we want you to be rich~D Trump, R Kiyosaki (çik biografi ka dhe këtu).
The diary of a young girl~Anne Frank.
P.s Fantazia është gjëja më e bukur që i ka ndodhur letërsisë![]()
Nuk e di i ke lexuar ose jo,por do të sygjeroja këto,mbase të pëlqejnë!
My name is red~Orhan Pamuk.
Robinson Crusoe~Daniel Defoe.
Why we want you to be rich~D Trump, R Kiyosaki (çik biografi ka dhe këtu).
The diary of a young girl~Anne Frank.
P.s Fantazia është gjëja më e bukur që i ka ndodhur letërsisë![]()
Është i njëjtiAnna frank e kam lexuar nqs eshte i njejti liber, ato 2 te parat jo, donald trump sme ngjall interes
Sme pelqejne komplikacionet![]()
Pikërisht ky titull më ka çuar që ta lexojPervec "Why we want you to be rich~D Trump, R Kiyosaki" te tjeret i kam lexuar dhe me kane pelqyer.
Ne titull sidoqofte me ben disi cudi. "Pse ne duam qe ti te jesh i pasur." Really now.![]()
Lexim të mbarë! : )
Si të duket Ebook , je mësuar, çfarë përshtypjesh ke?
(..unë nuk e kam përdorur leximin elektronik më parë derisa u njoha me një aplikacion këto ditë , që e shkarkova nga telefoni , më lodh shumë shpejt nga sytë haha , por po e përdor sepse më duket shumë pozitiv për të përvetësuar gjuhën e huaj ...)
"Pse ne duam qe ti te jesh i pasur." Really now.![]()
Well, actually really!
Shumica e njerezve nuk e dijne pse duan te behen te pasur. Dhe nuk kane pergjigje.
Ose pergjigjia me e shpeshte eshte, po te kisha disa milione dollare do rrija ohoho, per qejf. Por ohoho per qejf mund te rrish edhe pa patur koqe leku. Pse tju futesh peripecive dhe te pasurohesh kot se koti. Shume barbone e kane kuptuar kete gje dhe perderisa hane nje cope buke, gjejne dhe ndonje cigare, ohoho jane gjithe diten. Pasuria fillon ne mendje. Dhe nese mund te mesojme ndonjegje nga gjitha ajo qe ndodhi ne Amerike me Trumpin, eshte ec caj perpara dhe mos tja dish fare cfare pengesat plehrash qe te hedhin te tjeret gjate rruges.
If you reaaaally believe you can do it. You can do it. Believe and succeed.
Outliers nga Malcolm Gladwell