Leonora Jakupi

michael madsen

Primus registratum
Re: Leonora Jakupi

Po,mir,Rauli qe s'merr vesh le t'i haje syte.Ne te tjeret le te hajm mishin /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S.Kjo Shqiptarja dha nje pergjigje qe ta mylli gojen,Raulo! /pf/images/graemlins/laugh.gif Sec ka dicka qe me terheq /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

o cuna do t'me lini rehat ju apo si e keni hallin /pf/images/graemlins/wink.gif une sapo i hyra bisnesit,thash t'ja fillojm me syte dhe ta mbarojm me kofshat....e pules desha me then. /pf/images/graemlins/tongue.gif

vino qa do me hanger mo? te hanger ujku te hangert /pf/images/graemlins/laugh.gif

peshko ste le pa gjo ty plako,ka ajo per mu edhe per ty. /pf/images/graemlins/smile.gif mashalla si eshte.

susana

Primus registratum

APAPAPA SA MIRE E NDAVE PASURINE TI RAUL.NJE COPE NJERIT,NJE COPE TJETRIT TE TERE MBETEN TE KENAQUR.E KAM THENE QE TI MENDON PER POPPULLIN. :wink:

mimoza bajrami

Primus registratum

sinqerisht ju nuk qenkeni mire ne koke....
shume shprehje palidhje dhe shume humor i keq

a eshte kjo zone e fansave a jo?

LEONORA JE ME E MIRA

susana

Primus registratum

MOZA,MOS U MERZIT SE AJO QE THASHE ISHTE VETEM SHAKA.TE KERKOJ FALJE,NQS E TEPROVA PAK!!! :shrug:

RAUL

Primus registratum

moza te dogji ti zemer eee?

pi nje aspirin se te bo mire. /pf/images/graemlins/frown.gif

Thus_I_spoke...

Primus registratum

po kjo sikur ka kthyer patkonjte nga dielli e di une?! Ndoshta gabohem, mgja kam pasur sa here impresionin se kishte nje fytyre tejet te ngurte, nje mimike shkembore, si te marre hua prej parcelave te Sharres.

Leonora Jakupi

Primus registratum

Hey lene Leonoren dhe Mozen rahat!!!

Kjo metvert sasht zona e fantasve

Nese doni te folni seriozisht per leonore folni nese jo mos shkruni ne ket tem pra okey ?

Pershendetje L.J.

Koli

Primus registratum

Moj Leonorke pse kaq e ndjeshme ti xhan? Secili ka mendimin e vet disave ju duket si shpirt disa te tjereve si shkemb nga Sharra.

Shqiptarja

Primus registratum

Citim:
LEONORA JAKUPI:

Shqiptare mundesh me pyt Leonoren a ka deshir kurr vin si mysafir adhurust ?

RAUL:

shqiptare, flm per pershendetjen

thuaj asaj te honksha syteee si mi ke si bish.

vini tironsi:

P.S.Kjo Shqiptarja dha nje pergjigje qe ta mylli gojen,Raulo! Sec ka dicka qe me terheq

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pergjigje nga Shqiptarja:

Leonora, po ti a nuk je Leonora pra?!
Megjithate, une besoj se asaj i ka enda te shoh adhuruesit t'i vin si mysafir, pse jo!.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Per RAUL-in:

Raul, ca guximi paske mo?!?!. Ti me thua mua, une ti them asaj, papapaaaa, ja shqiptari?!?! /pf/images/graemlins/laugh.gif PO he mo vlla, se Prishtina nuk eshte aq larg, mere nje veture, a furgon, a traktor dhe shko mo thuaji vet per syçkat e bukura!... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

vini tironsi:

FALEMNDERIT per komplimentin!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Per adhuruesit (jo adhurueset) e Leonores, sidomos RAUL-in dhe PESHKATARIN, e shume cuna te tjere, po shkepus nje pjese te nje interviste te bere me Leonoren, cuna hapni syte pra, e sidomos ti RAULOOOO:

L_Jakupi-3.JPG

INTERVISTE E SHKURTER ME LEONORA JAKUPIN:

Ditëlindja: 03.03.1978
Horoskopi: Peshku
Hobi: Piktura
Urren: Padrejtsinë
Burri ideal: Të jetë burrë-burrë, me personalitet, intelektual
Aktori: Mel Gibson
Sportisti: David Beckham
Sportistja: Serena Williams
Stina: Pranvera
Kombi: Shqiptar
Dashuria: E shenjtë
Martesa: Stabilitet
Njeriu që respekton më shumë: Zoti (mami)
A të provokojnë: “A po ndalesh” – propozimi që më bën me qesh
Cilin quan gabimin tëndin: Nuk kam forcë të hakmerrem
Veshja: Me pelqen veshja klasike
Ngjyra qe ju pelqen: Ngjyra që më pëlqen është e bardha
A mban veten për femër të bukur?
Unë jo. Të tjerët e kanë thëne, unë nuk dyshoj tek njerëzit.
Komplimenti më i bukur qe me kane bërë : Mos u martofsh kurrë!

E pra, kaq per intervisten, shikojeni, lexojeni, dhe kuptohet, kuptojeni!!... /pf/images/graemlins/smile.gif :cool:

Mos i haroni ato dy theniet me kryesore te saj gjate intervistes, e ato jane, citoj:

Burri ideal : Të jetë burrë-burrë, me personalitet, intelektual
Komplimenti më i bukur qe me kane bërë: Mos u martofsh kurrë!

Mbetshi me te mira, mos u merzitni cunaaa, se Leonora ka edhe ne vendin ku ju jetoni, por vetem shihni pak perreth, behuni me vigjilent! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Nga,
Shqiptarja

RAUL

Primus registratum

shqiptare o yll na nje :kiss: se e meriton,por mos i trego leonores se behet xheloze /pf/images/graemlins/wink.gif .
une i kom te gjitha keto+jom edhe doktor,kom hapur nje spital per te virgjerat..kshu qe jom i intiligjent thuaj asaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif na edhe nje per ate :kiss: :kiss: ohoh

brick top

Primus registratum

Kesajt Leonores do i boja shum gjona te keqija,te paligjshme,te egra,te dhimbshme /pf/images/graemlins/laugh.gif .Nuk di ca do i boja /pf/images/graemlins/laugh.gif ;di vetem ca nuk do i boja /pf/images/graemlins/laugh.gif Do e lija fantazine te lire te hynte me "dhune" ku te dote! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S.Shqiptarja,une per vete te pakten nuk rri gjithe kohes duke fantazu per femra virtuale ose qe per mu jon off-limits /pf/images/graemlins/laugh.gif Leonora osh nji cike qe vetem ne ondrra mund ta kemi! Ne realitet e kemi kap veten mire,ca kujto ti? /pf/images/graemlins/wink.gif :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

mimoza bajrami

Primus registratum

angry mire e ke se LEONOREN vetem enderr munden me ata qe shkruajne....
ooo une e njohe per se afermi...

ajo eshte yll i vertete...qe vetem njehere ka dite te fale zoti.

Shqiptarja

Primus registratum

Citim:

Raul:

shqiptare o yll na nje :kiss: se e meriton,por mos i trego leonores se behet xheloze .
une i kom te gjitha keto+jom edhe doktor,kom hapur nje spital per te virgjerat..kshu qe jom i intiligjent thuaj asaj. na edhe nje :kiss: per ate

Eh mor Raul, hem intele(gjent)ktual, hem doktor hem pa te dashur, oh mjer ti /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Shih ti tani,une e meritokam me thua, po he mo vllacko mos me ngatero mua me Leonoren Raulooo!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif Po, ani,ani une do i tregoj asaj, mos u merzit ti!!! :thumbsup:

Leonora Jakupi

Primus registratum

Shqiptare me dukesh mendjemadhe qe se pe njeh leonoren okey leonora asht kengetare po asht edhe njeri si nje qakun e njejt e ka.

Ps: Shqiptare ty ste besoj moza ty te besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thus_I_spoke...

Primus registratum

Po jo moj cike, mos e ngaterro me (ke)te TeME!!! Ajo me mbiemer Jakupi, i ishte mpire pergjithmone "rombi i mishte", dhe nuk ndiente asgje e shkreta, kur i hynin malsoret kreshnika rresht!!! Se fundi shkoi me nje peme, se pemet nuk jane si njerezit, ato nuk u lodhen. Dhe vertet ajo Leonesha Jakupi, mbeti duarve te pemes. Ndjese paste, sa keq me ka erdhur!!!!
Po ty pse te djeg o xhan!!!