Leonora Jakupi

Dua

Primus registratum
Re: Leonora Jakupi

A nuk e doni ?

Jo. Fatkeqesisht /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

D.

mimoza bajrami

Primus registratum

e adhuroj leonoren shume , jo vetem si kengetare por edhe si njeri . une e kame kojshike dhe eshte vajze shume e mire ....
ajo qe me ben ta dua edhe me shum eshte se ajo ka nje sjellje shume te mire dhe eshte shume humane me njerzit e varfer .leonora te uroj suksese te matutjeshme se me e mira je .
ps: ti antare qe shkruan se e adhuron leonoren pse identifikohesh me e mmrin e saj ,duhet te kesh turp.

Leonora Jakupi

Primus registratum

Moza une jam njeh adhuruse e leonores dhe du te tju tregoj te gjithve se une sjam LEONORA JAKUPI po jam nje adhuruse e saj moza kam nje pytje:A ka leonora qef te presin fansa mysafir pergjiugju sa ma shpejt!!

mimoza bajrami

Primus registratum

nuk e di per kete pyetje me siguri duhet me pyte leonoren , une vetem di qe ajo eshte vajze e mire dhe e cilter ndoshta nuk e ka problem .
e ti "leonora " si quhesh ?

Leonora Jakupi

Primus registratum

Une jam Keti dhe shum here ju kam treguar se sjam Leonora Jakupi!!!!

Kam njeh pytje:
A mundet dikush te me gjej numrin e mobilit te Leonora Jakupi ose te Briteny Spears te lutem pergjigjnu

Florus

Forumium maestatis

L. Jakupi: 0044 900 69 69 :devil:

Britney: 001 900 99 99 /pf/images/graemlins/wink.gif

mos bej komplimente & mos me pyt se ku i kam marr :wink:

Florus

Forumium maestatis

peshko,
ato qe ke ti jane numrat e vjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif britni p.sh. e ka pas ate numer qe ke ti qysh kur ka qen ne vit 1 kolegj :wink:
tani e ka nderruar qe te mos e merrje me ti... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Jo me jo se i ka prape kto numrat po sdi gje ti.Po se mos harroj,kur ti merrni ne tel mos u thoni qe jua dhashe une numrat se me perdhunojne pasta te dyja :mad:

Leonora Jakupi

Primus registratum

Nje pytje e kam:

Po une e kam edhe njeh numer qka ma ka dhon shoqja ajo sasht as njehra a jan keto metevertet te leonores?

A ka deshir leonora te telefonojn ?

Florus

Forumium maestatis

pse jo provoje 1her por pas ores 24:00... :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif
me sa maj men ajo preferon qe ne fillim te njoftohet per telefonaten nepermjet sms :rolleyes: :wave: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

L_Jakupi-1.JPG

LEONORA eshte e mrekullueshme, sidomos me kengen e saj te fundit "Ti nuk ekziston" ka bere nje BOOM te madh; fantastike!

P.S Raul...I hope she doesn't!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mimoza bajrami

Primus registratum

pajtohem me ty shqiptare , leonora me te vertete ka ber nje boom te madh ne kosove me sigiri edhe ne shqiperi ...
ps: me sa e di une leonora nuk ka te dashur ,vraponi burra

RAUL

Primus registratum

ju lute mos mi nxierrni fotografit e saj se me futet te dridhmet.

moza! mos te lutem se me ra pushim zemre...

kom dhe ca pyetje te tjera.
a eshte e virgjer?
ku jeton?
ka numer telefoni?
permasat e fustanit?
adresen e shptepis?
c'far past dhemesh perdor?
c'far ushqimi pelqen?
c'far pozicjoni ka qef?
c'far restoranti perferon?
c'far pije pin?

une dua me i ditur te gjitha kto gjera sepse kur ti propozoj te jem i gatshem.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

:lol: peshko... /pf/images/graemlins/wink.gif e konfermoj se kam degjuar qe praktikon vetem 69-en :devil:

mimoza bajrami

Primus registratum

raul mendoj qe artisti duhet respektuar nuk ke nevoje per shprehje te tilla ne forum...
nese te pelqen duhet ta gjesh e ta pyesesh vete
une vetem po ju tregoj aq sa di , ajo eshte nje vajze e mrekullueshme dhe lum ai qe e ka fat.