Leonora Jakupi

Leonora Jakupi

Primus registratum
Re: Leonora Jakupi

Aj Aj Aj ,.........
Qkeni more Quna e Goca nuk flitet fare per Noren ?
Une mundem qto dit 100000 her me fol per Leonoren e sme flliqet goja aj aj aj folni more

Leonora Jakupi

Primus registratum

Hey njerz jeni krejt cool....

A e keni dikush e-mailin e LEONORA JAKUPI ?

A PO TELEFON NUMRIN , MOBILIN , ???

PRS. NORA ( nuk jam LEONORA JAKUPI )

Fidaim

Primus registratum

Pershendetje te perzemert per Princeshen Shqiptare(Boterore)si te doni po e quaj Leonora Jakupi...
edhe nje pershendteje per juve adhuruas te Saj...
Shqiptarja,Leonora jakupi(Pseodonim)Moza e shume e shume do tjere kishit shkruajt ehde mos harroni se me keni borxhe shume se 2 ore i kam humbe vetem tu lexu qka kishit shkruajt...

Fidaim

Primus registratum

Pershendetje te perzemert per Princeshen Shqiptare(Boterore)si te doni po e quaj Leonora Jakupi...
edhe nje pershendteje per juve adhuruas te Saj...
Shqiptarja,Leonora jakupi(Pseodonim)Moza e shume e shume do tjere kishit shkruajt edhe mos harroni se me keni borxh /pf/images/graemlins/wink.gif se 2 ore i kam humbe vetem tu lexu qka kishit shkruajt...
Tash e pashe kete faqe vetem kure hyna ne kete faqe nuk dita me dale edhe mos folni shume se po na i bini mesyshe Asaj Princeshes Tone"Leonora Jakupi" nejse sa per fillim nuk po ja zgjati me shume vetem po theme se Leonora eshte nr 1 dhe me ate nuk ka...pershendtej per adhuruesit e Nores...

Fidaim

Primus registratum

Pseodonimi"Leonora jakupi"Sa ja jep vetit noten ne krahasim me Leonora Jakupi prej 1-10 qfare note...?????Mos me keqkupto diqka ne lidhje me kete pyetje vetem po dua me e dite qe e ke pseodonimin Leonora Jakupi tungi pershendteje per ty