Leonora Jakupi

RAUL

Primus registratum
Re: Leonora Jakupi

rri mos ma permend leonoren se nuk me ka zen gjumi gjith naten.. /pf/images/graemlins/frown.gif i think i am in love.. /pf/images/graemlins/smile.gif :cry:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] rri mos ma permend leonoren se nuk me ka zen gjumi gjith naten.. /pf/images/graemlins/frown.gif i think i am in love.. /pf/images/graemlins/smile.gif :cry: [/qb]
Eh tani edhe ti /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Meqe ra fjala..per dashurine, ne fakt adhurimin qe ke per kete kengetare, te rekomandoj ta veshe nje poster te madh sa faqja e murrit dhe do e kesh me lehte, me afer Leonoren! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

o mire e ke ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif ta vendos ne mure dhe tja filloj tirone durres une.. :smash: :lol:

mimoza bajrami

Primus registratum

edhe une e kam pa leonoren ne miss globe ,sinqerisht me pelqeu shume sidomos paraqitja e saj elegante si cdo here tjeter .
ju pershendes te gjithve .
urime leonores,tung

Artemis

Primus registratum

Leonora ne miss Globe? Totalisht amuzikale- aritmike... ca i thoni ju kur nje 'kengetare" nuk din te levize me ritmin e melodise se saj?
... Ajo me duket qe ne nje dite e ben nje kenge, ne nje muaj e qep nje fustan :rolleyes:

mizerje

mimoza bajrami

Primus registratum

artemis greku me sa duket shume inate e paske leonoren ,por tek ne ne kosove nje fjale e urte thote "mas kaliot te mire qohet pluhur"
po te mos ushte leonora nje kengetare e mrekullueshme dhe e mire nuk do te ishte e vetmja kengetare shqiptare pjesmarese ne ate spektakel madheshtor
sa i perkete kenges qe ajo u paraqit me te eshte nje komponim i mrekullueshem dhe nje ndre kenget me te degjuara ne kosove , e sa i perket levizjeve te saj ajo eshte natyra e sa j e bute dhe levizjet e saj te kontrolluara me ritmin e kenges .
ketu del se ti artemisje aritmik dhe jo muzikal...
tung

Artemis

Primus registratum

mos u nxe moj se po me ben te dyshoj... nga menyra se si shkruan ti duhet te jeshe vete Leonora! :lol:

Arjola

Primus registratum

Artem(ut) eshte shume e shemtuar per vete dhe po plas nga inati, se ngaqe eshte bo si skile prej shendetit.Po mos harro e uruar se Leonoren nuk e merr era po te dale jashta si puna jote, se ajo eshte derr femre.Rr**te Ka**i.

Legend

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me falni qe po perzihem (ndosh ti pengoj dikuj),por vertet me beri te qesh Artemis kur e pyeti kete tjetren se a eshte Leonora,dhe ajo ne pergjigje u harllis tamam sikur te ishte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me duket qe e qellove Artemis,ama mu ne cak.
Qesha shume dhe me fjalen "shizofrenja".
Pak kush e di se Leonora Jakupi eshte rrahur dhe me Bleona Qerretin, e poashtu ka sulmuar Mihrije Brahen (Ne Gjermani,Frnkfurt...Isha ne publik,por fjala erdhi nga prapaskena)
Tash le te deklarohen Bleona dhe Mihrija se sa e kane paguar Adelinen qe ta dergoje ne Emergjence ato dy jave Noren tone te dashur /pf/images/graemlins/laugh.gif

mimoza bajrami

Primus registratum

turp duhet te keni...
une kam identitet dhe nese doni takohemi o ju shqipet e shqiperise po ju artemisat dhe legenat qe folni pa argumente me siguri se frigoheni me u identifiku me emrin e saket...
tungi

RAUL

Primus registratum

ajo eshte shume e mire vetem se nje gje nuk i pelqej. /pf/images/graemlins/wink.gif ka kembet e ftohta dhe gjith naten te le pa gjum sepse ka hundet e bllokume,ben gjith ate zhurme. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .

Legend

Primus registratum

Moza (nick i lezeqem,jo aq origjinal /pf/images/graemlins/smile.gif ) jemi skuqur,bere zjarr ne fytyre.Ne po qeshim,ti kuptoje qe po turperohemi. /pf/images/graemlins/smile.gifDakort?
Vertet nuk dua ta ofendoj askend,por ne internet ka aq shume gjera,qe te tjeret i flasin per njerezit publik sa qe ndodh te neveritesh nga Leonora nese i lexon,e lere me nese qendrojne me fakte.
Pse ua hap gojen njerezve pa nevoje moj vajze?
Nuk ngopet dashuri goca dot.
Hajt se te duam mjaft ne /pf/images/graemlins/smile.gif

Leonora Jakupi

Primus registratum

Pershendetje,
Une mendoj qe most te nervozojmi,
Kta djaloshat vetem ja kan inati,
Kta te Shiperis nuk e njohin mir Leonoren....

Pra mendimi im asht :

Leonora ti je ma e mir vetem perparah!!!!!

Kjo tem asht e qelur VETEM per adhurust vetem ta dini ok jo palidhje per Leonore me shkru.

Ps: Neve nuk na intereson kush e ka rrah Leonoren apo qvar Konflikti ka pasur ne Frankfurt Leonora me Mirihe Braha ju nga Shqiperi nuk dini asgje,nada,niente,nix,nichts, per Leonoren...

Pytje :

Me doket se Leonora dot martohet?
Me tha njeh vajz....

Pershendetje L.J.

Leonora Jakupi

Primus registratum

Nuk don askush te flas per Kengen e Leonores apo Familien ?
Mos ju tuta une juve a /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ????

Ani ani more........

Hajt Tung nga .L.J.

Dua

Primus registratum

Sa here qe jam ne 'bad mood' hap kete temen e 'famshme' e shkirhem tuj qeshe me postimet. :lol: :lol: :lol: :lol:

D.