Re: Leonora Jakupi
Artemis
te falemnderit megjithate per kritiken qe me paske dhene, e njekohesisht per keshillen qe me jep se cilen duhet ta dua dhe degjoj me shume, kur eshte fjala per kengetar-e!
I nderuar mik (une te drejtohem ne kete menyre, pa marre parasysh kritiken qe me ke dhene)une jam adhuruese e te gjithe kengetareve shqiptare qe kendojne kenge te mirfillte shqipe, mos te flasim aspak per Nexhmie Pagarushen (Bilbilin e Kosoves), apo Vace Zelen e mrekullueshme, etj., etj. qe sigurisht jane ne vendin e pare gjithmone, mirepo une nuk jam kunder te degjohen edhe kengetare te tipit si Leonora qe ngadal po i ngjitet majave te kengetareve te tjere te meperparshem, e qe kane pasur suksese ne kohen e tyre, suksesi i tyre tregohet me ate qe, ato edhe sot e kesaj dite degjohen me shume vemendje (Duke filluar nga Nexhmia, Vaçeja, Luan Hajra, Shqipe Kastrati, Sebahate Berllajolli, pastaj sot kemi Shkurte Fejzen, Shuhrete Belulin..etj., etj.).Neve duhet te perkrahim edhe kengetaret e ri qe kendojne bukur shqip, e ne kete menyre t'ua mundesojme atyre qe sadopak te zene vendin e kengetareve te dikurshem te suksesshem. Artemis, duhet ecur para, e jo te ngecet ne nje vend, sepse ashtu nuk do te mund te kishim zhvillim te kultures asnjehere.
Pajtohem plotesisht me mikun e nderuar "Nder Udhetime" dhe e falenderoj shume, shume per gjithe ate shpjegim qe kishte bere me larte, e ti Artemis, do te duhet qe t'i perkushtohesh nje teme kur te shkruash ne te, e jo te shkruash dicka sa per sy e faqe dhe te ikesh nga ketu. Fundja une nuk e di se pse njerezit, e edhe ju ne kete rast, shkruani ne tema qe nuk ju perkasin apo pelqejne juve?!?! Me siguri pergjigja juaj ne kete rast do te ishte "Secili ka te drejte te shkruaje ku te doje", PO, do te pajtohesha me ty po te pergjigjeje keshtu, mirepo njekohesisht do te te thoja qe, para se te kritikoni dike, mundohuni qe ta lexoni me vemendje shkrimin e tij/saj (ne kete rast te "Nder Udehtime")e pastaj te vini ne nje perfundim te cfaredoqofte. Kjo para se gjithash tregon nje lloj edukate qe mund ta posedonte njeriu, e ne kete rast JU!
Kerkoj falje qe u zgjata pak me shume, por Artemis, here tjeter, te rekomandoj qe mos shkruaj ne tema qe nuk te pelqejne, pasi, ne kete menyre do te evitoje cdo lloj sjellje te keqe qe mund ta shfaqje ne moment, de do ta kurseje vehten nga adresimi i kritikave anetareve ketu ne forum. Eshte nje pune shume e mire dhe e pastert!..
Me te mira..
Shqiptarja
P.S Shfrytezoj rastin, poshte ketij postimi ta pershendes shuuuuume mikun "Nder Udhetime" /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup: :wave: