ej po i ke mbush 18 se mos na e kap ligji dickun /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]
Hej belaaaa merru edhe me 18 vjecaret tashi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
te zhgenjeja per SKICIN do prekesha pak ne seder (te siguroj se do kenaqesh /pf/images/graemlins/laugh.gif ) po per skithin?Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Aha...Diku po me zhgenjen ... une do te te mesoj skithin ty reeeee... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hej belaaaa merru edhe me 18 vjecaret tashi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cuno , isha tu fol per te fjetmen une , jo per gjo tjeter... /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
ti me fton mua per kafe dhe une e marr per tjeter gje. Ktu po me kap ligji :goofy:Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Akoma jo... /pf/images/graemlins/laugh.gif , po edhe sikur , e gjej menyren qe ta kapi ligji.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kot s`kemi shoqeri avokatesh ne ketu....
Ku osht Diku, meqe ra fjala, s`osht pa mo... c`me gjet belaja, kom me bo essayn per ne 5 pasdite... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb]Aha e pamundur qe une te te ftoj ty zemra... :tipsy:ti me fton mua per kafe dhe une e marr per tjeter gje. Ktu po me kap ligji :goofy:
[/qb]
Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Eh shyqyr... :kiss:
diku , une s`kam fjalor shqip shqip me vete qe me te thone cfare don me thone Skith , po te siguroj qe ekziston... /pf/images/graemlins/wink.gif , me vjen keq qe ti s`do e zbulosh dot... :goofy: [/qb][/QUOTE
mqse qeka llaf per gjumin ma thuj kur te flem bashke :kiss:
:goofy: :goofy:Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Zotrote , shko ngushello shokun , mos u merr me mua... /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]