Law society - klubi na bashkoi ligji

GRiZhLa

Primus registratum
Re: Law society - klubi na bashkoi ligji

/pf/images/graemlins/kiss.gif

Salut mademoiselle,

C'thone ceshtjet qe po trajton? /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

mozaiku

Primus registratum
Re: Law society - klubi na bashkoi ligji

Kush po shtohet ketej?! Numri i klienteve apo i avokateve?!
 

^Res-Cogitans^

Primus registratum
Re: Law society - klubi na bashkoi ligji

Salute chère ! ( /pf/images/graemlins/kiss.gif )3

Jemi akoma ne studim te praktikes dhe ne identifikim kodi... ne kto momente kam zili Doktorrat /pf/images/graemlins/laugh.gif (n'drejtim t'ANATOMIS /pf/images/graemlins/grin.gif ), kto po qe bojn qef . /pf/images/graemlins/lol.gif

P.s Po shtohen iuris-dicereNTAT gjithsesi... /pf/images/graemlins/wink.gif
 

mozaiku

Primus registratum
Re: Law society - klubi na bashkoi ligji

Diku, kthehu ne baze e ndaj rrolet ne studio...
Perndryshe e mora vete persiper /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

D-J

Forumium maestatis
Re: Law society - klubi na bashkoi ligji

merre Moz merre, i empower and entrust you with the legal title to use the seeds of the club for the beneficiaries /pf/images/graemlins/laugh.gif

diku u pervelu iher /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
 

mozaiku

Primus registratum
Re: Law society - klubi na bashkoi ligji

Kete radhe, nuk te djeg kush... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Beneficiares?! /pf/images/graemlins/eek.gif
Cfare i paska ndodh shpirtit tat materialist?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo kur ra zjarri, nuk shpetoi asgjo?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: po u ktheve, do te te gjejme nje virgin with lovely tits... /pf/images/graemlins/laugh.gif
 
Top